سلام.دوستان من لپ تاب رفیقمو(dell inspiron n5010) ویندوزشو عوض کردم حالا تو دیوایس منیجر ک میرم نشون میده ک دوتا از قطعات درایورشون نصب نیست ولی من نمیدونم اینا چی هستن.حالا چطوری درایوراشونو پیدا کنم؟سی دی های درایورشو هم نداره
مشاهده پیوست 530470 مشاهده پیوست 530471 مشاهده پیوست 530477
سلام مادربردم ZOTAC G41MAT-C-E
است میخواستم بدونم E8600 را ساپورت میکند؟یه cpu3.2 full 775 هم داشتم روی مادربرد giga pG1 تصویر میده ولی روی این مادربرد تصویر نمیده ممکنه ازِtdp این cpu باشه که 84W است درحالی که روی مادربرد نوشته sopport cpu max tdp 65w
آره.اولش خودم رفتم تو سایت دلدرايور بلوتوث و چيپست رو از سايت دل بگير و بنصب
ببخشیدعزيز دلم بايد سرويس تگش رو بزني . شما قبلا از تعويض ويندوز بايد از درايورهاش بكاپ ميگرفتي يا ليست ميكردي چه قطعاتي هستند.چون حداقل 10 تا كامفيگ داره. الان واقعا نصب اين ها برات سخته
زير دستگاه سرويس تگ service tag رو زده . تو قسمت ساپورت دل وارد كنيد . ليست دقيق تري بهتون ميدهببخشید
سرویس تگ چیه؟(شرمنده ام)
حالا چیکارکنم؟
مهندس امید من نمیدونم باید کجا وارد کنم.پسر اصن فک نمیکردم اینقد پیچیده باشه.کاش ویندوزو عوض نمیکردمزير دستگاه سرويس تگ service tag رو زده . تو قسمت ساپورت دل وارد كنيد . ليست دقيق تري بهتون ميده
شكر خدا سون 64 بيتي ريختي ؟ يا 32 نصب كردي ؟
پس مهندس همینارو نصب کنم؟اين درايور بلوتوث
Wireless 365 Bluetooth رو بگير
اين هم براي لن
Wireless WLAN 1501 Half Mini-Card (4313bgn)
دستتون درد نکنه.خیلی زحمت کشیدید.اين دو تا درايور رو بگير . من چون خودم دارم با سرويس تگ ديگري كار ميكنم نميتونم بزنم .بله هميشه يك كار اگر مطمئن هستيد انجام بديد .قبلش تمام موارد رو رعايت كنيد
سلام مادربرد 8gig رم ساپورت میکنه وe8200 هم روش بوده پس e8600 هم ساپورت میکنه من میخوام بدونم چرا 3.2 full را ساپورت نکرد؟روي اين مادربرد بهتره از سري pentium dual core مانند 5200 -5300 استفاده كنيد
چون اين پردازنده 3.2 از سري قديمي اينتل هست . خيلي از بردها اين رو پشتيباني نميكنندسلام مادربرد 8gig رم ساپورت میکنه وe8200 هم روش بوده پس e8600 هم ساپورت میکنه من میخوام بدونم چرا 3.2 full را ساپورت نکرد؟
ممکنه ازِtdp این cpu باشه که 84W است درحالی که روی مادربرد نوشته sopport cpu max tdp 65wچون اين پردازنده 3.2 از سري قديمي اينتل هست . خيلي از بردها اين رو پشتيباني نميكنند
نه . چون پردازنده هاي جديدتر وات بيشتري مصرف ميكنند . اين براي پشتيباني پردازنده هاي 45 نانو ميباشد و استاندارد vrd11ممکنه ازِtdp این cpu باشه که 84W است درحالی که روی مادربرد نوشته sopport cpu max tdp 65w
مشخصات دو CPU
http://ark.intel.com/products/35605/Intel-Core2-Duo-Processor-E8600-6M-Cache-3_33-GHz-1333-MHz-FSB
http://ark.intel.com/products/27480...g-ht-technology-2m-cache-3_20-ghz-800-mhz-fsb