مهندس روی همین زرده راست کلیک کردم و آپدیت درایور رو زدم و بعد اون پنجره ک باز میشه گزینه اولو یعنی سرچ آنلاین رو زدمو بعد چند دقیقه یدفعه پیام داد نصب با موفقیت انجام شد و فینیش رو ک زدم اینطوری شدسلام مهندس.
اون دوتا رو نصب کردم و وایرلس و بلوتوث به سیستم اضافه شدن.
ولی الآن اینطوریهمشاهده پیوست 531045
با سلام بین انتخاب این دو پاور موندم.هم قیمت هستن:
Green 700A HP
Zalman ZM600-ST
آیا ارزش داره زالمان 600 واتی رو به گرین 700 واتی ترجیح بدم؟
هارد دو سال کار کرده رو نخرید.به هر حال داستان داره .باید با hdtune تست کنیدبا سلام دوباره...
یه هارد یه ترای وسترن سریه بلک دیدم حدود 2 سال کارکرده صاحبش میگه 195 تومن بدون گارانتی.
هارد 1 ترای وسترن سریه بلو هم آکش حدود 190 تومنه.
دوست دارم سرعت سریه بلک رو تجربه کنم.به نظرتون ارزش داره هارد اول رو بگیرم؟
با چه نرم افزارهایی میتونم تست سلامت از هارد بگیرم؟
1-برای گیم به نظرتون ارزش داره 100 تومن بیشتر بدم و بجای سریه بلو سریه بلک رو بگیرم؟هارد دو سال کار کرده رو نخرید.به هر حال داستان داره .باید با hdtune تست کنید
پیشنهاد من وسترن بلک هست . بله ارزش داره . با گارانتی معتبر بگیری مشکلی نیست1-برای گیم به نظرتون ارزش داره 100 تومن بیشتر بدم و بجای سریه بلو سریه بلک رو بگیرم؟
2-شما برند WD رو پیشنهاد میکنید یا Seagate ؟
چون خودم الان 3ساله وسترن دارم و کاملا راضی هستم.میگم نکنه این جدیداش تقلبی و بیخود شده باشه...
ما سالهاست از وسترن استفاده میکنیم این همه مشکل که تو هاردهای هیتاچی و سیگیت دیدیم تو وسترن هیچی ندیدیم.1-برای گیم به نظرتون ارزش داره 100 تومن بیشتر بدم و بجای سریه بلو سریه بلک رو بگیرم؟
2-شما برند WD رو پیشنهاد میکنید یا Seagate ؟
چون خودم الان 3ساله وسترن دارم و کاملا راضی هستم.میگم نکنه این جدیداش تقلبی و بیخود شده باشه...
سلام یه کمک فوری میخوام سیستم یکی از بچه ها از دیشب وقتی روشن میکنه نه صدای بوق مین میاد نه مانیتور روشن میشه بعد سه چهار دقیقه سی دی رام شروع میکنه به کار کردن سی دی هم توش نیست.چراغ cpu هم روشن میشه. قبل از این مشکل سیستم فقط ساعت 1 بعد ظهر بالا میمود یعنی درست میشد ولی از دیشب این مشکل پیش اومده ممنون میشم راهنماییم کنید
اقا دستتون درد نکنه ممنون از راهنمایی فقط چه قدر خرج بر میداره؟عزيزم .بايد بديد براتون بايوس برد رو با پروگرامر فلش كنند .
جسارتا میتونم بپرسم منظورش از این پیغام چیه؟ چون میخوام هارد رو بفروشم.به دوستان هم بگم.خیلی ممنونم.نه مشکلی نیست