Pars207
Registered User
سلامسلام. یکی از دوستای منم M2N-E داشت.صداش یه مدت فقط از سمت چپ اسپیکر میومد.بعد یه مدت صداش کلا تعطیل شد.مجبور شد کارت صدا تهیه کنه.
چه کارتی مدلشو میگید
من یه دونه از این 7 تومنی ها انداختم مدام قطع وصل میشه
سلامسلام. یکی از دوستای منم M2N-E داشت.صداش یه مدت فقط از سمت چپ اسپیکر میومد.بعد یه مدت صداش کلا تعطیل شد.مجبور شد کارت صدا تهیه کنه.
والا کارتش کارت خاصی نبود.مدلش الان یادم نیست.ازین معمولیا هست.حدود 25 خریده.سلام
چه کارتی مدلشو میگید
من یه دونه از این 7 تومنی ها انداختم مدام قطع وصل میشه
ممنون میشم بپرسید ازش، تا انشاالله مشکلم حل بشهوالا کارتش کارت خاصی نبود.مدلش الان یادم نیست.ازین معمولیا هست.حدود 25 خریده.
امشب میرم خونشون.یه عکس ازش میگیرم برات میذارم.ممنون میشم بپرسید ازش، تا انشاالله مشکلم حل بشه
ممنونم از لطفتونامشب میرم خونشون.یه عکس ازش میگیرم برات میذارم.
ممنونم از لطفتون
یعنی در هرصورت باید عوض بشه؟
تاکنون 2 جا بردم این چیپ را نداشتن
مشخصات روی چیپست:
AD1988B
Jcpz
#0721.0.4
1177344.1
Singapor
تو اصفهان کسی نداشت، فکر میکنم تهران باشه
اگه جایی میشناسید بهم معرفی کنید
خدمت شماممنونم از لطفتون
كارت زياد خوبي نيست . چيپش هم ريمارك شده به كريتيو هست .خدمت شما
کارتش که زیاد جالب نیست. ولی یکی مثل همین کار این بنده خدا رو راه میندازه.كارت زياد خوبي نيست . چيپش هم ريمارك شده به كريتيو هست .
سلام داداش ببخشید دیر جواب میدم.ببین جریان نشتی باید تخلیه بشه چون یهو میبینی یه آسیبی میزنه که کلی خسارت همراهش داره
برای مثال تو جایگاههای سوخت تا وقتی که کابل ارت از کامیون حمل سوخت به زمین وصل نشه حق تخلیه سوخت نداره.
متاسفانه تو کشور ما ارت هیچ جایگاهی نداره(در مصارف خانگی)
اونم که میگی به یک پیچ بلند منظورت چیه؟
پیچ رو فرو کردی تو زمین؟
این مدل که گفتید لینک یا قیمتش را میگید، تو انجمن یه مدل ساند بلستر sb0220 پیدا کردم ولی قبلش یه سرچ کردم خیلی ها مشکل نبود درایور برای 7_8 داشتنشما creative sb live بگيريد 5.1 .اگر خواستيد براتون ميپرسم .
اين چيپ خيلي وقته توليد نميشه . اين سري مشكل اصلي صدا داشتند . اگر خواستيد آمار كارت صدا رو برات ميگيرم
خدمت شما
این گرونه ،تا 30 میتونم خرج کنمsb live 7.1 تو سايت كريتيو درايور سونش هست .
خوب اونوقت جریان داره تو هوا تخلیه میشه؟سلام داداش ببخشید دیر جواب میدم.
ممنون.
ببینید یه سیم رو سرش رو طبق گفته دوستمون پیچیدم دور یکی از پیچ های پاور و سر دیگه اش رو به قسمت بالای یه پیچ بلند و البته دور پیچ رو هم چسب برق کشیدم که سیمی که پیچیدم دورش باز نشه به مرور...
نه الان همینطوری رو هواست![]()
این گرونه ،تا 30 میتونم خرج کنم
اگه بخوام تا90_100 بدم برای صدا یه مین DDR3 دست دوم میگیرم
Usb هم دوستان میگن کیفت خروجی صدا خوبی نداره
usb خود كريتيو داره . صداش هم خوبه .
کجا دارند؟ لینک خرید اینترنتی ندارید؟چند قیمتشه