• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ هاي سوالات و مشكلهاي سخت افزار

xsmnx

Registered User
لایک‌ها
69
سلام دوستان ... یه سیستم قدیمی دارم، تا دیروز درست کار می کرد. فن سی پی یوش رو در آوردم تا خمیرش رو تعویض کنم، گرافیکش رو هم برای تمیز کردن گرد و غبار از اسلات در آوردم. اینارو که دوباره جا انداختم و سیستم رو روشن کردم دیدم تصویر نمی ده ... با در آوردن باتری و پاک کردن حافظه cmos و تعویض گرافیک هم مشکل حل نشد. صدای بوت هم در هیچ شرایطی نمیاد. حتی رمها و گرافیک رو از برد در آوردم (در این حالت قاعدتا باید صدای ممتد بوق شنیده می شد) ولی هیچ صدای بوقی نمیاد. در ضمن مانیتور هم سالمه ... ممنون می شم از دوستان اگه تجربه و اطلاعاتی در این زمینه داره منو راهنمایی کنه. این سیستم مال دوستمه، ازش گرفته بودم که براش ویندوز و برنامه نصب کنم. اومدم ثواب کنم کباب شدم.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام دوستان ... یه سیستم قدیمی دارم، تا دیروز درست کار می کرد. فن سی پی یوش رو در آوردم تا خمیرش رو تعویض کنم، گرافیکش رو هم برای تمیز کردن گرد و غبار از اسلات در آوردم. اینارو که دوباره جا انداختم و سیستم رو روشن کردم دیدم تصویر نمی ده ... با در آوردن باتری و پاک کردن حافظه cmos و تعویض گرافیک هم مشکل حل نشد. صدای بوت هم در هیچ شرایطی نمیاد. حتی رمها و گرافیک رو از برد در آوردم (در این حالت قاعدتا باید صدای ممتد بوق شنیده می شد) ولی هیچ صدای بوقی نمیاد. در ضمن مانیتور هم سالمه ... ممنون می شم از دوستان اگه تجربه و اطلاعاتی در این زمینه داره منو راهنمایی کنه. این سیستم مال دوستمه، ازش گرفته بودم که براش ویندوز و برنامه نصب کنم. اومدم ثواب کنم کباب شدم.

نوع پردازنده و مادربردش رو بگو ؟ زياد كه خمير نزدي ! موقع جا زدن فن به پردازنده زياد فشار آوردي ؟

xsmnx

Registered User
لایک‌ها
69
نوع پردازنده و مادربردش رو بگو ؟ زياد كه خمير نزدي ! موقع جا زدن فن به پردازنده زياد فشار آوردي ؟

مادربوردش ASUS سری X سوکت 775 و پردازندش pentium 3.0ghz تک هسته ای هست. خمیر رو زیاد نزدم البته کم هم نزدم. موقع جا زدن پردازنده به پایه هاش فشار آوردم چون خوب چفت نمی شن.الان هم احساس می کنم فن پردازنده همچنان سر جاش محکم نیست. ولی این نزدن بوق حتی زمانی که رمها و گرافیک رو در میارم منو نگران کرده که نکنه چیپ برد سوخته باشه.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
مادربوردش ASUS سری X سوکت 775 و پردازندش pentium 3.0ghz تک هسته ای هست. خمیر رو زیاد نزدم البته کم هم نزدم. موقع جا زدن پردازنده به پایه هاش فشار آوردم چون خوب چفت نمی شن.الان هم احساس می کنم فن پردازنده همچنان سر جاش محکم نیست. ولی این نزدن بوق حتی زمانی که رمها و گرافیک رو در میارم منو نگران کرده که نکنه چیپ برد سوخته باشه.

پردازنده رو زيرش رو با الكل تميز كن بگذار خشك بشه . مادربرد رو بيرون از كيس تست كن .

xsmnx

Registered User
لایک‌ها
69
پردازنده رو زيرش رو با الكل تميز كن بگذار خشك بشه . مادربرد رو بيرون از كيس تست كن .
دستتون درد نکنه ... مشکل حل شد. مقداری از خمیر به لبه های کناری cpu نفوذ کرده بود که تمیزش کردم ... مادربورد رو که در آوردم پشتش یه پیچ گیر کرده بود که احتمالا در عدم بوت سیستم بی تاثیر نبود...

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
دستتون درد نکنه ... مشکل حل شد. مقداری از خمیر به لبه های کناری cpu نفوذ کرده بود که تمیزش کردم ... مادربورد رو که در آوردم پشتش یه پیچ گیر کرده بود که احتمالا در عدم بوت سیستم بی تاثیر نبود...

خوشحالم كه مشكل سيستم شما حل شد . خيلي شانس آورديد اتصال كوتاه نكرده كه برد رو دچار مشكل كنه . هچ وقت فن روي كيس بر روي مادربرد محكم نكنيد چون اين فشار متونه باعث ترك برداشتن يا تاب برداشتن برد بشه .

mansour14606

Registered User
لایک‌ها
62
با سلام میخواستم ببینم main H81 برای cpu core i5 4430+vga gtx 660 برای گیم خوب جواب میده؟
اصلا هم اورکلاک و sli هم نیستم.

Last edited:

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611

usl

Registered User
لایک‌ها
6,182
سلام
این پاور
برای کارت گرافیک 630 ddr3 2g کفایت میکنه؟برای رادئون 7730 چی؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611

mansour14606

Registered User
لایک‌ها
62
من كيفيت و سيستم تغذيه گيگابايت رو بيشتر ميپسندم
من مدل H81 از برندهای مختلف رو که دیدم،گیگا و ازراک،کابل برق cpu 8 پین میخوره و برند ایسوس و msi کابل 4 پین میخوره.
میخواستم ببینم این تفاوت تو چیه؟ آیا به این معنیه که اونی که 8 پین میخوره cpu قوی تر رو راحت تر ساپورت میکنه؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
من مدل H81 از برندهای مختلف رو که دیدم،گیگا و ازراک،کابل برق cpu 8 پین میخوره و برند ایسوس و msi کابل 4 پین میخوره.
میخواستم ببینم این تفاوت تو چیه؟ آیا به این معنیه که اونی که 8 پین میخوره cpu قوی تر رو راحت تر ساپورت میکنه؟
اين مهم نيست . ولي تعداد فاز در قسمت pwm مهم هست . كه گيگابايت به دليل همكاري با شركت IOR بهتر از همشون هست .

mansour14606

Registered User
لایک‌ها
62
با سلام برای این سیستم: GTX 660 + Phenom II 945
برای افزایش فریم در گیم شما ارتقاء کدوم رو پیشنهاد میدید؟ CPUیا GPU ؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
با سلام برای این سیستم: GTX 660 + Phenom II 945
برای افزایش فریم در گیم شما ارتقاء کدوم رو پیشنهاد میدید؟ CPUیا GPU ؟
به نظرم هر دو قطعه قدرت كافي دارند و نيازي به اپديت نداريد . اگر قصد نهايت بازدهي داريد بايد به سمت gigabyte r9 290x بريد

بالا