AMD.POWER
مدیر بازنشسته
من میخوام از amd با اقتصادی ترین روش برای تعویض مین و cpu برم به اینتل
سی پی یو خودم AMD 5000+ هست میشه معادل اینتلش را بهم معرفی کنید
دلیلتون از تغییر پلتفرم به سمت اینتل چی هست ؟
من میخوام از amd با اقتصادی ترین روش برای تعویض مین و cpu برم به اینتل
سی پی یو خودم AMD 5000+ هست میشه معادل اینتلش را بهم معرفی کنید
کمیاب بودن مین am2+ddr2 قیمت های کذاییدلیلتون از تغییر پلتفرم به سمت اینتل چی هست ؟
قبل از نصب خمیر CF3 زدم.از طریق کاهش ولتاژ پردازنده میشه دما رو پایین تر بیارم یا نیازی نیست؟زیاد بالا نیست ولی خمیر خوب باشه دما کمتر میشه
معمولا تعویض خازن جزو تعمیرات حساب نمیشه.تمامی قطعات الکترونیکی یه عمر محدودی دارن که معمولا خازن ها به دلیل فشاری که روشون هست زودتر معیوب میشن که باز به جنس خازن بستگی داره.مهمترین قطعه هم به نظرم تو پاورهای گرین ترانس اصلی اون هست البته اگر از آی سی های خاصی که تو پاورای گرین به کار رفته بگذریم.و اگه قطعات اصلی و مهم پاورای گرین بخاد تعویض بشه حتما باید شماره فنی قطعه تو تعویضش رعایت بشه وگرنه نتیجه ای از تعمیر نمیگیریم.پس میشه گفت که بله پاور٬ گرین می مونه. مگه اینکه طرف ناخلف باشه برد یه پاور معمولی رو داخل جعبه پاور گرین بذاره !!!یک سوال دارم در رابطه با این پاور های گرین که به عنوان دست دوم و تعمیری میفروشن
میخواستم بدونم اگه تعمیر کار دو خازن یا یک قطعه مهم را تعویض کنه بازم میشه گفت این پاور گرینه؟
مشخصات پردازنده و شات برنامه hwmonitorسلام وقتی سیستمو روشن میکنم و با یه نرم افزاری کار میکنم.صدای فن سی پی یو بلند میشه چند ثانیه اروم میشه دوباره بلند میشه.ایراد از کجاست؟ فن خرابه یا سی پی یو خیلی داغ میکنه؟ چه کاری باید بکنم که درست بشه؟
سلام . به نظرم فن شما مشکلی نداره . اگر بیش از یک ساله که دارید با سیستم کار می کنید و دست به فن و خمیر سیلیکونش نزدید پیشنهاد میشه که فن سی پی یو رو باز کنید و خمیر کهنه که معمولاً خشک هم هست رو از روی سینک و سی پی یو پاک کنید و خمیر جدید و مرغوب به اندازه یه عدس به وسط سی پی یو بمالید و فن رو جا بزنید.سلام وقتی سیستمو روشن میکنم و با یه نرم افزاری کار میکنم.صدای فن سی پی یو بلند میشه چند ثانیه اروم میشه دوباره بلند میشه.ایراد از کجاست؟ فن خرابه یا سی پی یو خیلی داغ میکنه؟ چه کاری باید بکنم که درست بشه؟
Thermalright HR-02 Machoبا سلام به دوستان عزیز..
بین کولر Thermalright HR-02 Macho و Tuniq Tower 120 Extreme و NOCTUA NH-U12P SE2 کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
و اگر پیشنهاد دیگه ای داشتید ممنونم میشم.تا 200 تومن.
به نظر بنده Thermalright HR-02 Macho نسبت به قیمتش در برابر اون دو مورد دیگه واقعا کولر خوبی هستش و بزرگترین نقطه قوتش نسبت به اون دو مورد دیگه 6 پایپ بودنشه . اما TUNIQ TOWER 120 EXTREME هم از لحاظ کارایی و کیفیت و زیبایی واقعا مورد خوبیه هرچند به نظرم قیمت بالاش می تونه به خاطر زیباییش باشه بیشتر اما خوب کولینگ ترمالتیک به نظر بنده بهترهبا سلام به دوستان عزیز..
بین کولر Thermalright HR-02 Macho و Tuniq Tower 120 Extreme و NOCTUA NH-U12P SE2 کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
و اگر پیشنهاد دیگه ای داشتید ممنونم میشم.تا 200 تومن.
قیمت افق بهتره .یک سوال
می خواستم یک کیبورد لپتاپ بخرم از اینجا http://www.lapbuy.com/keyboard-laptop-acer/3743-aspire-5332-کیبورد-لپ-تاپ-ایسر.html
قیمت زده 70 ، می خواستم بدونم حدود قیمت بازار هم همینقدره؟
میشه در مورد افق بیشتر توضیح بدید ، سایت هست ؟قیمت افق بهتره .