زير درام يه قطعه ديگه هست , اسمش فوم هست ؟از درام دستگاه هست . باید درام رو تعویض کنی .
وقتي اون مشكل داشته باشه پرينت به چه شكلي ميشه ؟
زير درام يه قطعه ديگه هست , اسمش فوم هست ؟از درام دستگاه هست . باید درام رو تعویض کنی .
درود بر دوستان
یه مشکلی برام پیش اومده،امروز مادربرد رو باز کردم که تمیز کنم،بعد که قطعات رو جا زدم سیستم بالا نیومد،دونه دونه قطعات رو چک کردم تا رسیدم به گرافیک،دیدم کارت رو یه مقدار انگولک میکنم تو سرجاش تصویر میاد،بعد یه مقدار خیلی کمی هم اگه جابه چا بشه تصویر میره،الان با خود سیستم اینجام اما جرات نمیکنم سر جاش بزارم کیس رو :دی،چون امکان داره دوباره از اون حالتش در بیاد و خراب بشه
به نظرتون ایراد از کجاست؟از agp slot هست یا از خود کارت گرافیک؟روی یه مادربرد دیگه هم تست کردم و اونجا هم بدین شکل بود،اما اونجا یه مقدار که بهش فشار اوردم و چپ و راستش کردم درست شد و دیگه هم خراب نشد،اما تو این یکی مادربرد وضع وخیم تره
ممنون دوست عزیز از پاسختونپایه کارت گرافیک رو با پنبه و الکل سفید تمیز کن . خشک شد دوباره تست کنید
ممنوناحتمالا یک قسمت کارت قطع شدگی خیلی ریز داره . باید باهاش سر کنی .
اسلات بود روی اون یکی سیستم هم مشکل باقی بود . این قطع شدگی خیلی کوچیکه با چشم دیده نمیشه . به خاطر این هست سالها پیچ بوده و تحت فشار .شما اسلات هم باید مسواک و الکل تمیز کن .ممنون
میترسم الان تکون بدم کیس رو دیگه نتونم درستش کنم وگرنه باهاش سر میکردم :دی
بدشانسی اینجاست که کارت گرافیک ندارم باهاش تست کنم،امکان نداره از اون اسلات agp باشه؟اصلا خرابی داره اون قطعه؟اینم بگم ظاهرا خرابی ای نداره
اين برنامه چكار ميكنه؟دوست گرامی blue screen viewer رو نصب کنید .
درایور جدیدش رو از سایت TECHPOWERUP دانلود کن . درایور قبلی هم کاملا پاک کنید . ایراد برای درایور گرافیک هست .این ارور رو میده
سلام دوستان
این تصویر مربوط به حالت idle سی پی یو هست که دماش اصلا جالب نیست
![]()
به نظرتون چی رو تست کنم؟
ویندوز رو عوض کردم و روی 7 یا 8 فرقی نکرده
یه ماهی میشه که همچین مشکلی هست
به نظرتون چه دلایلی داره؟
ویرایش : هیچ اورکلاکی انجام نشده و سی پی یو چند سالی هست که داره کار میکنه
ممنون
من خیلی به باز و بسته کردن سی پی یو وارد نیستمفن رو باز کنید . خمیر روی هیت سینک بزنید . فن رو تمیز کنید و دوباره ببندید .