Pars207
Registered User
چک شد روی DDR بود
قبل از این هم جامپر ها را دست نزدم و فقط coms را با جامپر ریست کردم
قبل از این هم جامپر ها را دست نزدم و فقط coms را با جامپر ریست کردم
بردمش گارانتی.3-4 روز دیگه جواب میدن.حس میکنم اون آدم بی ... که اینو فروخت و مرجوعی هم قبول نکرد میدونست جنسش مشکل داره.طبیعی هست وقتی دما رو بالا نشون میده . مادربرد پروتکشن هاش فعال میشه . ولی با یاداشت ایراد بفرست گارانتی .چون اینطور که میگید نمیشه باهاش کار کرد .
بردمش گارانتی.3-4 روز دیگه جواب میدن.حس میکنم اون آدم بی ... که اینو فروخت و مرجوعی هم قبول نکرد میدونست جنسش مشکل داره.
بله قبول کردن.آخرین مهلت دریافت رو 22 و آخرین مهلت تحویل رو 28 اسفند تعیین کرده بودن.گارانتی ازت قبول کرد معمولا از 14 اسفند جنس رو تحویل نمیگیرن ؟
سلام..بایوس کارتت گرافیکت پرید باید فلشش کنی . خواستی بیار ببینم میتونم . بایوسش رو بزنم برات یا نه . اگر گارانتی داره ببر گارانتی . اگر نداره بفرست ببینم چه میشه کرد .
بله مشکلی نیست . بفرستید ببینیم چه میشه کرد .سلام..
دوست عزیز من زاهدانم..تهران نیستم.. میتونم براتون ارسال کنم؟ هزینشم هرچقدر بشه مشکلی نیست..فقط درست بشه....چون فعلا برای خرید گرافیک وضعیت قرمزه..
خدا خیرت بده..
بهم پیغام بده تا آدرس رو بهت بدم .سلام..
دوست عزیز من زاهدانم..تهران نیستم.. میتونم براتون ارسال کنم؟ هزینشم هرچقدر بشه مشکلی نیست..فقط درست بشه....چون فعلا برای خرید گرافیک وضعیت قرمزه..
خدا خیرت بده..
سلام
لپ تاپ ام وقتی روشن می کنم ، زمانی که می خواهد بوت بشه ، اولش که اون عکس و چیز های دیگه میاد صدایی نمیده ، همین که می خواهد بره برای بالا امدن ویندوز بوق میزنه .
حدود 4-5 دقیقه یک ریز بوق میزنه ، بعدش هم ویندوز 8 بالا میاد ، بدون هیچ مشکلی ! کار میکنه.
با چند نرم افزار عیب یابی اسکن کردم ، تمام قطعات رو میگه سالم ، رم ، هارد ، CPU و گرافیک ، بدون مشکلی کار میکنه!
فقط نمی دونه اون صدای برای چیه؟ از همین امروز صبح شروع شده.
لپ تاپ هم Acer Aspire 5253 هست. حدود 3 سالی هست که داره ، کار میکنه.
خیلی ممنون بابت پاسخ.دمای گرافیک بالاست . احتمال برای اون آلارم میده.باید بدید فنی که به گرافیک و پردازنده وصل هست رو تعویض یا سرویس کنند ./
ببین فعلا با دستگاه باد از طریق منفذ خروجی هوا باد بگیر . احتمال زیاد دور فنت افت داره . فن خالیش حدود 40 و اجرتش 30-50خیلی ممنون بابت پاسخ.
دمای CPU به همین فن مربوطه ؟
الان که سیستم روشن هست ، خطرناکه ؟
خرج اش حدودی چقدر میشه ؟
پرینت لیزری یا جوهر افشان ؟دوستان كارتريج نو كه هنگام پرينت خط سياه ميندازه روي برگه مشكلش از كدوم قطعه هست ؟
پرینت لیزری یا جوهر افشان ؟
از درام دستگاه هست . باید درام رو تعویض کنی .ليزري سياه و سفيد , HP