بی پردازنده تست کردم. بوق نمیزنه. مثل حالتیه که پردازنده روش باشه!
یعنی چی بیرون از کیس تست کن؟ قطعاتو بیارم بیرون یعنی؟
سلام منم وقتی فلشو وصل میکنم به پی سی اطلاعاتو میخونه ولی وقتی میخوام رو فلشم چیزی بریزم نمیشه و فلشم اجکت میشه !!!!!!!!!!!! به نظرتون چیکار باید کنم ! ممنون میشم کمکم کنید ! دم همتون گرم
دوست عزیز در دیوایس منیجر تو قسمت USB root hub و در قسمت پاور تیک Allow رو بردارسلام منم وقتی فلشو وصل میکنم به پی سی اطلاعاتو میخونه ولی وقتی میخوام رو فلشم چیزی بریزم نمیشه و فلشم اجکت میشه !!!!!!!!!!!! به نظرتون چیکار باید کنم ! ممنون میشم کمکم کنید ! دم همتون گرم
توی این برنامه زده p55a
تو سطر دوم نوشته p55a-s . پائین هم لینک وبسایتشو داده .بفرما اين هست ببيني چيزي مي فهمي
مشاهده پیوست 551287
بایوس رو اپدیت کنید .سلام
من یه m5a99fx pro + amd 8350 خریدم.اول کار مادربرد رمها رو نمیشناخت و ارور میداد واسه نصب ویندوز.بعد با برداشتن یکی از رمها مشکل حل شد اما مین ارور بالا بودن دمای سیستم میده دما رو 127+ میزنه!
این چشه به نظرتون؟
آپدیت کردم باز همونه.جالب اینجاست که هیچ کدوم از هیت سینک ها گرم نمیشه ولی به محض روشن شدن دما روی 127+ هست!بایوس رو اپدیت کنید .
بله احتمال داره مشکل دار باشه . شما ببرید گارانتی . من همیشه مادربرد و گرافیک میرم سراغ گیگابایتآپدیت کردم باز همونه.جالب اینجاست که هیچ کدوم از هیت سینک ها گرم نمیشه ولی به محض روشن شدن دما روی 127+ هست!
مین مشکل داره؟
مرسیبله احتمال داره مشکل دار باشه . شما ببرید گارانتی . من همیشه مادربرد و گرافیک میرم سراغ گیگابایت
مرسی
من هر دو رو خیلی زیاد تست کردم.هم asus و هم giga .هر دو خوبن اما گیگا به نظرم خرکارتره.این لامصبم واسه ما اصلا کار نکرد.زور داره جنس استفاده نشده رو ببری گارانتی ...
مرسی.
اره چاره ای نیست.چاره ای نیست . متاسفانه گارانتیش هم تو بازار فیدبک خوبی ندارد msi