با تشکر از راهنماییتون
پس شما هم از سی پی یو amd استفاده میکنین به نظرتون عملکرد خوبی تو سرعت رندر داره. میشه بگین که رم و گرافیکتون چه قدره؟
یک سوال دیگه هم دارم که به نظرتون شش هسته ای xeon بهتره یا هشت هسته ای amd ؟ واسه سیستم رندرینگ.
رم سیستم در حالت عادی 16 گیگه اما وقتی می خوام رندرهای سنگین بگیرم، 32 می کنم رم رو. (گرچه معمولاً همون 16 تا هم پر نمی شه.
کارت گرافیکم هم GTX 680 هست و وقتی می خوام رندرهای سنگین GPU Base انجام بدم یا یه GTX 680 دیگه SLI می کنم. (گرچه اونم تأثیرش خیلی محسوس نبوده واقعاً!)
البته برای CPU یه خنک کننده خوب گرفتم تا با مشکلی روبرو نشه.
ببین، خیلی بستگی داره که چه کاری می خوای انجام بدی و از چه رندر انجین هایی استفاده می کنی. رندر برای معماری انجام می دی و خروجیت فقط یه فریمه؟ انیمیشنه؟ رندر انجینی که استفاده می کنی CPU Baseـه؟ GPU Baseـه؟ هیبریده؟
قاعدتاً غیر از بحث قدرت، بحث به صرفه بودن هم مطرحه و این که یه CPU گرونتر، چقدر کاراییش بهتر از CPU ارزونتره. شما موارد بالا رو بگو تا بگم چی بهتر جواب می ده.
تو بحث رندر باید توجه داشته باشید حرارت پردازنده خیلی مهمه . سری fx مناسب رندر نیست و حتی ممکنه با خاموش شدن سیستم مواجه بشید . من برای 4790k هم با اینکه مصرفش پائینه . کولینگ پیشنهاد داردم . چون موقع رندر پردازنده کاملا روی 100% لودینگ هست .
حق با شماست. من هم گفتم کارایی 4790k بهتره. اما بحث به صرفه بودن و قیمت هم هست. کارایی سری fx واقعاً خوبه و از نظر قیمت در مجموع به صرفه تره. من هم یه خنک کننده خوب برای اون CPU تعبیه کردم و تا حالا اذیتم نکرده.