AMD.POWER
مدیر بازنشسته
زیر مودم چیزی ننوشته ؟سلام660hnt1h p
زیر مودم چیزی ننوشته ؟سلام660hnt1h p
سلام660hnt1h p
دوست عزیز واقعا احسنت به شماپسورد 1234 رو امتحان کنید و خبر بدید
سلام زدم نمیشه میگن مشکل از بروکسی مرورگره اما من نمیزونم جیکار کنم.پسورد 1234 رو امتحان کنید و خبر بدید
زیر مودم چیزی ننوشته ؟
سلام نه والا هیجی ننوشته اینم مدل دقیفش p-660hn-t1hزیر مودم چیزی ننوشته ؟
192.168.1.1سلام نه والا هیجی ننوشته اینم مدل دقیفش p-660hn-t1h
سلام همه اینارو امتحان کردم گزینه لوکال کانکشن کجا هست.192.168.1.1
user:admin
pass:1234
---------------------
user:admin
pass:admin
-------------
user admin
pass passwords
اگر باز جواب ندارد روی local conection کلیک راست کنید و ایپی رو روی اتوماتیک بگذارید .
network and sharing centerسلام همه اینارو امتحان کردم گزینه لوکال کانکشن کجا هست.
http://www.zoomit.ir/howto/web/6991-steps-to-change-your-ipسلام مسیر دقیقش بی زحمت میگی.
یکی از دوستان میکفت باید بروکسی مرورگر خاموش باشه نمیدونید جه جوریه؟
یکی از دوستان میکفت باید بروکسی مرورگر خاموش باشه نمیدونید جه جوریه؟
خواهش می کنم این چه حرفیهدوست عزیز واقعا احسنت به شما
به خدا خیلی کارت درسته و زحمت میکشی جواب بچه ها رو میدی زنده باشی
من هرجای فروم نگاه میکنم شما در حاله کمک به دوستان هستید
دمت گرم
سلام زدم نمیشه میگن مشکل از بروکسی مرورگره اما من نمیزونم جیکار کنم.
از دوستان کسی میدونه که چطور میشه نوع و مدل کارت صدا رو بدون اینکه کیس رو باز کنیم فهمید؟
اصلا کیس رو باز کنم باید از کجا بفهمم؟ :دی اطلاعات من در زمینه سخت افزار خیلی کم هست :general208:
معمولا مدل مادربرد رو با استفاده از CPU-Z در میارید . بعد تو سایت سازنده به دنبال درایورش کارت صداش میگردی .از دوستان کسی میدونه که چطور میشه نوع و مدل کارت صدا رو بدون اینکه کیس رو باز کنیم فهمید؟
اصلا کیس رو باز کنم باید از کجا بفهمم؟ :دی اطلاعات من در زمینه سخت افزار خیلی کم هست :general208:
http://matin.ir/fa/shop/detail1204/Blaze-B06/سلام نمیدونم انجا واسه پرسیدن سوالم جای درستیه یا نه ولی میپرسم
من میخوام یه فلش بخرم 16 گیگ ولی موندم چه مدلی و چه مارکی بخرم که بعد از سرعتش پشیمون نشم
ترجیح با فلش های otg هست
ممنون
با بنچمارک HD-TUNEسوال اصلی من اینه که چجوری از سرعت واقعی یه فلش باخبر بشم؟