• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ هاي سوالات و مشكلهاي سخت افزار

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
چه جالب! زدم و ده دقیقه کار کرد!
ایده جالبی بود. ممنون.

Sent from my HUAWEI G700-U10

حالا اگر به هاب های d-link 2 port usb که آداپتور دارند بزنی . همیشه بدون مشکل کار میکنند
دیشب وقت نشد زیاد تستش کنم.
صبحی تست عمیق کردم دیدم وقتی بلو استک اجرا میشه مشکل داره! با هاب. ولی بدون اجرای بلو استک با هاب مشکلی نداره :D
عجب باگی هستا!

mtzking

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام دوباره به دوستان
من بعد از تحقیق زیاد به این نتیجه رسیده که بهترین انتخاب برای سی پی یو 4790K می باشد
الان در مورد برد دچار تردید شدم این برد های مد نظر خودم هست ولی به نظر شما کدام برد نسبت به قیمت کارایی خوبی به من میدهد
با تشکر
Asus Z97 Sabertooth MARK 1
Asus Z97 Maximus VII Hero

mtzking

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
نظر من روی این برد هست . قیمتش هم مناسبه Gigabyte GA-Z97X-UD3H-BK
http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4979#ov
من خودم هم نظرم روی همین برد بود اما بعد ها در بعضی از لینک ها نوشته بود که برد های گیگابایتی نسبت به قیمت دلار گرون تر وارد بازار ایران میشن ولی برد های ایسوس قیمتشون با قیمت دلارشون یکیه
یکی از این مسایل این که آیا Gigabyte GA-Z97X-UD5H-BK وارد ایران شده چون کارایی ها این برد بهتر از Gigabyte GA-Z97X-UD3H-BK است دکمه پاور نیز یر روی این برد موجود می باشد
یکی هم این که کارایی اصلی این دکمه چیست ممنون میشم پاسخ بدین
http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=5106#ov

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
من خودم هم نظرم روی همین برد بود اما بعد ها در بعضی از لینک ها نوشته بود که برد های گیگابایتی نسبت به قیمت دلار گرون تر وارد بازار ایران میشن ولی برد های ایسوس قیمتشون با قیمت دلارشون یکیه
یکی از این مسایل این که آیا Gigabyte GA-Z97X-UD5H-BK وارد ایران شده چون کارایی ها این برد بهتر از Gigabyte GA-Z97X-UD3H-BK است دکمه پاور نیز یر روی این برد موجود می باشد
یکی هم این که کارایی اصلی این دکمه چیست ممنون میشم پاسخ بدین
http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=5106#ov
به نظرم هیچ فرقی تو قیمت بین اسوس و گیگابایت تو ایران نیست . فقط خدمات آواژنگ همیشه بهترین بوده ولی خدمات اسوس همیشه عالی نبوده
کدام کلید اگر منظورت کاید روشن خاموش هست برای کسانی هست که مادربرد رو توی کیس اسمبل نمیکنند
نکته سری بلک ادیشن تست پایداری 125 ساعته این برد هست در کارخانه . اگر مادربرد تولیدی تست رو با موفقیت پاس نکنه بدست مشتری نمیرسه

aaasssssddd

Registered User
لایک‌ها
73
یه کارت گرافیک دارم FX8600GT-DDR2 1G
اینم عکساش عکس اول - دوم - سوم
فن خودش خراب شد گفتن یه فن عادی ببدم بهش تا اندازه ای هم مشکلش حل شد و چند ماهی هم کار کرد اما باز شروع شد کامپیوترو که روشن می کنم صفحه تاریکه و چیزی نشون نمیده
به نظرتون تعمیر میشه
؟
تعمیر کار هم پیشنهاد بدین

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
یه کارت گرافیک دارم FX8600GT-DDR2 1G
اینم عکساش عکس اول - دوم - سوم
فن خودش خراب شد گفتن یه فن عادی ببدم بهش تا اندازه ای هم مشکلش حل شد و چند ماهی هم کار کرد اما باز شروع شد کامپیوترو که روشن می کنم صفحه تاریکه و چیزی نشون نمیده
به نظرتون تعمیر میشه
؟
تعمیر کار هم پیشنهاد بدین
اگر تصویر نمیده کاری نمیشه کرد .تعمیر هم اگر هم بشه دوباره همین میشه .

aaasssssddd

Registered User
لایک‌ها
73
من کارت صدام انبورده (anboared) الان که فیش بلندگو رو میزنم بهش باید اولا صدا رو تا ته زیاد کنم تا یه صدایی در بیاد ازش بعدشم صدا خش داره اصلا واضح نیست
۱- سلوشن ۱۴ داریورشو شناسایی و نصب کرده باز مشکل باقیست!
۲- یکی بهم گفت جای فیش بلندگوت خرابه !!!!!!( چون بار ها فیش بلندگو رو در اوردم فیش هدفونو زدم !!)
۳- اگر امیدی نباشه و مجبور بشم کارت صدا بگیرم چه مارکی خوبه که بتونه همزمان فیش هم میکروفن و هم بلندگو رو بهش بزنم و با برنامه ویندوز انتخاب کنم از کدوم صدا بیاد ! +تقریبا تو خدمات کامیوتری ها باشه نه کم یاب (مدل sharkچی قرمز رنگه ؟ خوبه ؟ -- این کارت صداها که مثل فلش (کول دیسکه چی ؟) )
ممنون

aaasssssddd

Registered User
لایک‌ها
73
راستی کسی راهنمای کامل استفاده از realtek HD AUDIO رو داره اخه تنظیماتش زیادهه!! تو نت گشتم نبود چیزی

-farzin-

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
من یه پرینتر HP printer 1020 cp دارم ! وقتی روشن بود ( پرینت داشت نمیگرفت ! فقط روشن بود ) برق رفت و 5 دقیقه بعد اومد ! بعد این موضوع وقتی پرینتر رو روشن کردم ، چند ثانیه بعد خاموش شد ، و به مدت 10 دقیقه دیگه اصلا هیچ واکنشی نشون نمیداد و روشن نمیشد

بعد از 10 دقیقه وقتی دوباره امتحان کردم ، روشن شد و پرینت هم گرفت !

الان بنظرتون پرینتر ضربه خورده ؟ یا مدار محافظی چیزی داره ؟

گارانتی پرینتر HP معمولا چی هست ؟ فکر کنم مادایران بود ، ولی مطمئن نیستم !؟

مرسی ...

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
من یه پرینتر HP printer 1020 cp دارم ! وقتی روشن بود ( پرینت داشت نمیگرفت ! فقط روشن بود ) برق رفت و 5 دقیقه بعد اومد ! بعد این موضوع وقتی پرینتر رو روشن کردم ، چند ثانیه بعد خاموش شد ، و به مدت 10 دقیقه دیگه اصلا هیچ واکنشی نشون نمیداد و روشن نمیشد

بعد از 10 دقیقه وقتی دوباره امتحان کردم ، روشن شد و پرینت هم گرفت !

الان بنظرتون پرینتر ضربه خورده ؟ یا مدار محافظی چیزی داره ؟

گارانتی پرینتر HP معمولا چی هست ؟ فکر کنم مادایران بود ، ولی مطمئن نیستم !؟

مرسی ...
HP رو خیلی از شرکت ها میارن . برای سرویس شرکت زیر رو پیشنهاد میکنم
http://iranhp.net/

-farzin-

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
فکر میکنید مشکلی پیش اومده باشه ؟! یا استفاده کنم اگه چیز خاصی دیگه مشاهده نکردم !؟ یا ممکنه یهو سکته بزنه ؟
استفاده کنید .اگر مشکلی بود به تعمیرکار نشون بدید

spillet.death

Registered User
لایک‌ها
11
سلام و خسته نباشيد
دوستان من يك كيس گرين x9 دارم كه فقط دو تا از فناش كار ميكنه اونم بصورت مستقيم و بدون كنترلر فناش.سيمهاي فناي ديگه اش ظاهرن يك نوع تبديل لازم دران كه من اين تبديل رو ندارم.دوستان ميتونند راهنمايي كنند كه من چجور ميتونم اين فن هارو كار بندازم يا اون تبيل مورد نظر رو از كجا گير بيارم؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام و خسته نباشيد
دوستان من يك كيس گرين x9 دارم كه فقط دو تا از فناش كار ميكنه اونم بصورت مستقيم و بدون كنترلر فناش.سيمهاي فناي ديگه اش ظاهرن يك نوع تبديل لازم دران كه من اين تبديل رو ندارم.دوستان ميتونند راهنمايي كنند كه من چجور ميتونم اين فن هارو كار بندازم يا اون تبيل مورد نظر رو از كجا گير بيارم؟
باید از خود گرین تهیه کنید .

farshid0018

Registered User
لایک‌ها
152
عزیزان من مدتی هست درگیر مشکل با مک بگ قدیمی خودم هستم و متاسفانه به جایی نرسیدم

من چند هفته پیش دوباره خواستم روشن کنمش منتها یک صفحه می اد و قفل می کنه!

در تلاش برای تهییه فلاپی سیستم عامل فوق هستم گرچه فلاپی اصلی اون رو گم کردم اما فلاپی خام دارم اگر کسی لینک دانلودی رو داره اعلام کنه تا تست کنم اگر هم کسی خود فلاپی اصلی رو داره خریدار هستم و یا اگر کسی نظری داره برای درست شدن بدون تعویض سیستم عامل ممنون میشم راهنمایی کنید
تو سایت خود اپل هم گشتم اما چیزی والا پیدا نکردم

مدل دقیقش:

MA C BAG , Apple Macintosh Modell M1420
سال ساختش 1991 هست و بارکد ساختش

E12875um0435LL/B

و

FCC ID :BCGM0420
فکر کنم یکی از قدیمی ترین ساخته های اپل در ایران هستش!
cool.gif

http://upcity.ir/viewer.php?file=61493059983006210508.png

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
سلام
خلاصه بعد از یک ماه دیروز سیستم جدیدم رو راه انداختم . فقط یه مورد توی بایوس مادربورد نظرم رو جلب کرد. من مادربوردم Gigabyte GA-H87-HD3 هست و رم 1600 ساپورت میکنه . سی پی یو هم Ci3 4130 هست.
ولی توی بایوس فرکانس رم بصورت پیش فرض روی 1333 هست. البته هنوز تغییر ندادم ولی کسی میدونه چرا روی 1333 هست ؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
رم رو بصورت دستی روی 1600 ست کنید .اپدیت بایوس هم انجام بدید

GamesWorld

کاربر فعال ارزهای دیجیتال
فروشنده معتبر
لایک‌ها
6,714
رم رو بصورت دستی روی 1600 ست کنید .اپدیت بایوس هم انجام بدید
آپدیت بایوس رو دانلود کردم ولی گفتم اول اینجا بپرسم . اول رم رو ست کنم و بعد بایوس رو آپدیت کنم یا فرقی نداره کدوم رو اول انجام بدم ؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
آپدیت بایوس رو دانلود کردم ولی گفتم اول اینجا بپرسم . اول رم رو ست کنم و بعد بایوس رو آپدیت کنم یا فرقی نداره کدوم رو اول انجام بدم ؟
اول بایوس رو اپدیت کنید بعد رم رو ست کنید

بالا