• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ هاي سوالات و مشكلهاي سخت افزار

foadkratos

Registered User
لایک‌ها
86
سلام. عزیز این دو خروجی که یکیش خروجی اصلیست و دیگری خروجی است که از روی مادربورد گرفته میشه به هم ربطی نداره که با وصل کردن یکی دیگری قطع بشه. اشکال از خروجی جلوی کیسه که یا قطعه یا اصلا کابلش داخل کیس نصب نشده.
خیلی ممنون،خودم میتونم وصلش کنم؟

only bugatti

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
47
سلام
ببخشید سوالمو اینجا مطرح میکنم.
لپتابم مورد داشت و من به اطلاعاتش نیاز داشتم(روشن نمیشد).
بازش کردم و رم رو دراوردم... حالا میخوام بدونم چجوری میشه اطلاعات توی رم رو انتقال بدم به یک منبع دیگه؟!؟ راه اتصال چیه؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام
ببخشید سوالمو اینجا مطرح میکنم.
لپتابم مورد داشت و من به اطلاعاتش نیاز داشتم(روشن نمیشد).
بازش کردم و رم رو دراوردم... حالا میخوام بدونم چجوری میشه اطلاعات توی رم رو انتقال بدم به یک منبع دیگه؟!؟ راه اتصال چیه؟
رم رو نباید در بیارید . باید هارد رو باز کنید . هارد رو وصل میکنید به pc

only bugatti

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
47
پس یعنی رم بکارم نمیاد>؟
هارد رو چجوری وصل کنم به دستگاه دیگر(کامپیوتر)

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
پس یعنی رم بکارم نمیاد>؟
هارد رو چجوری وصل کنم به دستگاه دیگر(کامپیوتر)
هارد ساتا هست اگر لپتاپتون خیلی قدیمی نباشه . وصل میکنید به سیستم از طریق کابل ساتا

Amadea

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
1,720
سلام.

کامپیوتر من دیشب وسط کار صفحه آبی مرگ رو آورد و بعد هم توی همون صفحه اولی که بعد از روشن شدن می اومد، نقطه نقطه مشکی انداخته بود و کلا از باقی صفحات هم یه تعدادی حروف رو نشون می داد. از کارت گرافیکش هست دیگه، نه؟

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
سلام.

کامپیوتر من دیشب وسط کار صفحه آبی مرگ رو آورد و بعد هم توی همون صفحه اولی که بعد از روشن شدن می اومد، نقطه نقطه مشکی انداخته بود و کلا از باقی صفحات هم یه تعدادی حروف رو نشون می داد. از کارت گرافیکش هست دیگه، نه؟
سلام. احتمالش زياده ولي قطعيت نداره. شما بايد با يه كارت گرافيك سالم تستش كنيد. اولويت خرابي بعدي با رم و بعدشم مادربورده. البته تمام اينها منوط به اينه كه پاور سالم باشه. موقع اين تستها هاردديسك رو هم جدا كنيد.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام.

بله اولین قطعه که باید تست بشه گرافیک هست .

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
میشه بدون سی دی کارت گرافیک ( کارت شبکه ) در ویندوز ایکس پی به اینترنت وصل شد ؟

تازه ویندوز عوض کردم و حالا سی دی کارت گرافیگ رو گم کردم .

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
میشه بدون سی دی کارت گرافیک ( کارت شبکه ) در ویندوز ایکس پی به اینترنت وصل شد ؟

تازه ویندوز عوض کردم و حالا سی دی کارت گرافیگ رو گم کردم .
درایور گرافیک یا کارت شبکه ؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611

arashhamidi2014

Registered User
لایک‌ها
1,099
برای نصب شدن به اینترنت کارت شبکه باید نصب باشه . اگر مودمت فیش usb داشته باشه و درایورش رو داشته باشی میشه از طریق اون وصل بشی

میدونم . قبلا وصل میشده همه چی داره . الان ویندوز عوض کردم نیاز به درایور گرافیک داره , میشه بدون اون به اینترنت هم وصل شد ؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
میدونم . قبلا وصل میشده همه چی داره . الان ویندوز عوض کردم نیاز به درایور گرافیک داره , میشه بدون اون به اینترنت هم وصل شد ؟
نباید مشکلی باشه . فقط کمی کندی تو تصویر دارید .

darkstreet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
مشکل ابتدا با نصف شدن صفحه شروع میشه و بعد با ظاهر شدن پیکسل های رنگی سیستم کلا هنگ میکنه، اگه چندبار ریست کنم دیگه کلا بالا هم نمیاد و در نهایت حتی صفحه بایوس هم بهم میریزه و خطوط و نقاط سفید اونجا هم ظاهر میشه
کارت گرافیک رو نشد روی سیستم دیگه ای تست کنم اما یه کارت گرافیک دیگه روش گذاشتم خیلی راحت بالا اومد اما وسط کار یهو صفحه کلا فریز میشه ولی پیکسلی ظاهر نمیشه یا صفحه نصف نمیشه

در هر دو کارت، اگه وارد بازی بشم همون چند لحظه اول سیستم کلا قاطی میکنه
در کارت دومی که گذاشتم ، صفحه بایوس بهم نمیریزه و پیکسلی ظاهر نمیشه و ویندوز هم بالا میاد اما یهو هنگ میکنه ، وارد بازی هم بشم که فورا هنگ میکنه
قبلا با کارت اولم اینطور شده بود، دوستان گفتن حتما خاک گرفته، کارتو باز کردم کاملا تمیز کردم مجدد خمیر زدم و سیستم رو بستم تا چندماه خیلی راحت کار میکرد و کوچکترین مشکلی توی سنگین ترین بازی ها هم پیش نیومد اما یهو باز این مشکل شروع شد، ولی اینبار با تمیزکاری هم درست نمیشه

کارت اصلیم sapphire 6870 هست و کارت دوم هم Geforce 8400 از یه مارک عجیب غریب هست
مادربورد Asrock 870 و پردازنده هم amd
پاور Green GP635B-US Power

من نظرم روی پاوره، اما نمیدونم این کارت دوم ممکنه با درایور کارت قبلی و ویندوزم مشکل داشته باشه یا نه اما مثل همون تا وارد بازی میشم هنگ میکنه
با این شرایط نظر دوستان چیه؟ چطور بفهمم مشکل از گرافیکه یا درایوره یا مادربورد یا پاور؟

cheshayer

Registered User
لایک‌ها
293
با safe mode هم این جوری میشه؟ اگه نمیشه کاتالیست رو کلا پاک کن و بعد ورژن جدید رو بگیر بریز، ورژن جدیدش 14.9 هست
گرافیک دوم هم اصلا nvidia هستش بخوای استفاده کنی باید درایور خودش رو بریزی

BVB

Registered User
لایک‌ها
28
سلام. یه سیستم با مشخصات زیر هست که گرافیک جدا نداره و از همون گرافیک سی پی یو استفاده میکنه...
cpu g2020
ram 2 gig patriot
main asrock h61m vs r2.0
الان روی سیستم رم 2 گیگ هست ولی داخل system rate زمقدار رم رو 2.00GB (976 mb usable) نوشته...
چرا اینطوره؟ یک گیگ از رم برای گرافیک آنبرد استفاده میشه؟
نمیشه کمش کرد؟ من با این بازی نمیکنم گرافیکش زیاد برام مهم نیست ولی رم میخوام همون 2 گیگ باشه سیستم کند میشه موقع
باز کردن همزمان چند سایت ....

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
سلام. یه سیستم با مشخصات زیر هست که گرافیک جدا نداره و از همون گرافیک سی پی یو استفاده میکنه...
cpu g2020
ram 2 gig patriot
main asrock h61m vs r2.0
الان روی سیستم رم 2 گیگ هست ولی داخل system rate زمقدار رم رو 2.00GB (976 mb usable) نوشته...
چرا اینطوره؟ یک گیگ از رم برای گرافیک آنبرد استفاده میشه؟
نمیشه کمش کرد؟ من با این بازی نمیکنم گرافیکش زیاد برام مهم نیست ولی رم میخوام همون 2 گیگ باشه سیستم کند میشه موقع
باز کردن همزمان چند سایت ....
سلام. شما بايد به داخل باياس سيستم بريد و اونجا توي منوها بگرديد و مقدار رم Share شده گرافيك رو كم كنيد. چون مدل مادربوردها متفاوته و باياس ها هم به تبع اون متفاوتن دقيقا نمي تونم بگم كدام منو هستش. اما توي باياس بگرديد پيداش مي كنيد.

• Like
Reactions: BVB
بالا