سلام دوستان
مشکل ابتدا با نصف شدن صفحه شروع میشه و بعد با ظاهر شدن پیکسل های رنگی سیستم کلا هنگ میکنه، اگه چندبار ریست کنم دیگه کلا بالا هم نمیاد و در نهایت حتی صفحه بایوس هم بهم میریزه و خطوط و نقاط سفید اونجا هم ظاهر میشه
کارت گرافیک رو نشد روی سیستم دیگه ای تست کنم اما یه کارت گرافیک دیگه روش گذاشتم خیلی راحت بالا اومد اما وسط کار یهو صفحه کلا فریز میشه ولی پیکسلی ظاهر نمیشه یا صفحه نصف نمیشه
در هر دو کارت، اگه وارد بازی بشم همون چند لحظه اول سیستم کلا قاطی میکنه
در کارت دومی که گذاشتم ، صفحه بایوس بهم نمیریزه و پیکسلی ظاهر نمیشه و ویندوز هم بالا میاد اما یهو هنگ میکنه ، وارد بازی هم بشم که فورا هنگ میکنه
قبلا با کارت اولم اینطور شده بود، دوستان گفتن حتما خاک گرفته، کارتو باز کردم کاملا تمیز کردم مجدد خمیر زدم و سیستم رو بستم تا چندماه خیلی راحت کار میکرد و کوچکترین مشکلی توی سنگین ترین بازی ها هم پیش نیومد اما یهو باز این مشکل شروع شد، ولی اینبار با تمیزکاری هم درست نمیشه
کارت اصلیم sapphire 6870 هست و کارت دوم هم Geforce 8400 از یه مارک عجیب غریب هست
مادربورد Asrock 870 و پردازنده هم amd
پاور Green GP635B-US Power
من نظرم روی پاوره، اما نمیدونم این کارت دوم ممکنه با درایور کارت قبلی و ویندوزم مشکل داشته باشه یا نه اما مثل همون تا وارد بازی میشم هنگ میکنه
با این شرایط نظر دوستان چیه؟ چطور بفهمم مشکل از گرافیکه یا درایوره یا مادربورد یا پاور؟