بیت دفندرببخشید آقا امید شما چه آنتی ویروسی پیشنهاد میدین؟
شاید باید بایوس آپدیت بشهسلام بر همگی
فوووووررررررررررررری کمک کنید لطفا!
یک عدد سیستم ddr1 به تازگی تهیه کردم بدون هارد
الان هارد گرفتم.ویندوز xp رو میذارم روی نصب.وقتی به مرحله انتخاب درایور هاردی رو که میخوای روش ویندوز رو نصب کنی یه خطای بلو اسکرین میزن.دو عدد هارد دیگه تست کردم بازم همون اخطار
عکس رو آپلود کردم.موندم چیکار کنم؟از نظر بنده اشکال از هارد نیست اشکال از جای دیگس
مشخصات دقیق قطعات .سلام بر همگی
فوووووررررررررررررری کمک کنید لطفا!
یک عدد سیستم ddr1 به تازگی تهیه کردم بدون هارد
الان هارد گرفتم.ویندوز xp رو میذارم روی نصب.وقتی به مرحله انتخاب درایور هاردی رو که میخوای روش ویندوز رو نصب کنی یه خطای بلو اسکرین میزن.دو عدد هارد دیگه تست کردم بازم همون اخطار
عکس رو آپلود کردم.موندم چیکار کنم؟از نظر بنده اشکال از هارد نیست اشکال از جای دیگس
مدل پرینترتون چیه .با سلام خدمت دوستان عزیز
یه مدتی هست که پرینترم رنگ مشکی رو بد چاپ میکنه
این نمون عکسی هستش که ازش پرینت گرفتم:
اینم اسکن پرینتی هستش که پرینترم از این عکس گرفته:
میشه لطفا راهنماییم کنید که چرا پرینترم رنگ مشکی رو اینطوری میزنه.
رنگهای دیگه رو مشکل نداره و تمیز میزنه.
فقط با رنگ مشکی مشکل داره.
ممنون و موفق باشید.
اولین کاری که باید انجام بدی تست رم های سیستم با برنامه بوتیبل memtestCELERON 2.4GHZ
gigabyte 8S648FXP-RZ
ATI 9250 power color DX8.1 128MB 64BIT DDR AGP
RAM 1GB(2X 512MB
CD RW ASUS X52
HARD MAXTOR IDE 40GB-MAXTOR 80GB SATA-SEAGATE 500GB SATA هاردهای تست شده
مدلش canon ip7240مدل پرینترتون چیه .
در حال انجام تست هست ولی......اولین کاری که باید انجام بدی تست رم های سیستم با برنامه بوتیبل memtest
http://www.memtest.org/
یکی از رم ها خرابه . دونه دونه تست کن .در حال انجام تست هست ولی......
تا به این لحظه 35 دقیقه از تست گذشته 341333 ارور!
کارتریجشو شارژ کردید یا عوض کردید ؟مدلش canon ip7240
شارژ کردم دوست عزیز یه 8 باری هستکارتریجشو شارژ کردید یا عوض کردید ؟
با توجه به تعداد شارژ احتمال داره کارتریج نیاز به تعویض داشته باشه . گاهی تفاوت جوهر استفاده شده هم این مسئله رو بوجود میارهشارژ کردم دوست عزیز یه 8 باری هست
پس نوزرهاش مشکلی نداره من از این میترسیدم یه کارتریج مشکی ارجینال بخرم درست میشه.روش دیگه ای هم هست که بشه درستش کرد.با توجه به تعداد شارژ احتمال داره کارتریج نیاز به تعویض داشته باشه . گاهی تفاوت جوهر استفاده شده هم این مسئله رو بوجود میاره
روش دیگه ای به ذهنم نمیرسه . بعید میدونم از نازل های ورودی هد باشه .پس نوزرهاش مشکلی نداره من از این میترسیدم یه کارتریج مشکی ارجینال بخرم درست میشه.روش دیگه ای هم هست که بشه درستش کرد.
ممنون