برنامه Alcohol 120%. رو نصب کردی ؟ http://www.nirsoft.net/utils/blue_screen_view.html
برنامه بالا هم نصب کن و از روی لاگش اسکرین شات بگیر .
بد افزار داری روی سیستم . با avira rescue cd سیستم رو بوتیبل اسکن کن .
برنامه Alcohol 120%. رو نصب کردی ؟ http://www.nirsoft.net/utils/blue_screen_view.html
برنامه بالا هم نصب کن و از روی لاگش اسکرین شات بگیر .
بد افزار داری روی سیستم . با avira rescue cd سیستم رو بوتیبل اسکن کن .
زمانی که بعد از ریستارت سیسم .. دیسک بوتیبل محیط نرم افزار بالا میاد.. بعد از دستور شروع..
نرم افزار شروع به فعالیت میکنه و در بالای صفحه نوشته شده در صورتی که صفحه سیاه تصویر رو فرا رگفت و دائم موند.. برید به قسمت بایوس و buse sours رو غیر فعال کند..
بعد از مدتی فعالیت نرم افزار.. نرم افزار فریز میشه.. یعنی نوشته های لوگ مانند حاصل فعالیت لحظه به لحظه ی نرمف افزار به هم میخورن.. و صحنه فریز باقی میمونه
به قسمت بایوس مادربودر رفتم دیدم گزینهی مذکور در حالت غیر فعال هستش و اتفاقا قابل تغییر هم نیست..
زمانی که بعد از ریستارت سیسم .. دیسک بوتیبل محیط نرم افزار بالا میاد.. بعد از دستور شروع..
نرم افزار شروع به فعالیت میکنه و در بالای صفحه نوشته شده در صورتی که صفحه سیاه تصویر رو فرا رگفت و دائم موند.. برید به قسمت بایوس و buse sours رو غیر فعال کند..
بعد از مدتی فعالیت نرم افزار.. نرم افزار فریز میشه.. یعنی نوشته های لوگ مانند حاصل فعالیت لحظه به لحظه ی نرمف افزار به هم میخورن.. و صحنه فریز باقی میمونه
به قسمت بایوس مادربودر رفتم دیدم گزینهی مذکور در حالت غیر فعال هستش و اتفاقا قابل تغییر هم نیست..
با تشکر..
نسخه ی 64 بیتی رو دانلود و اجرا کردم..
اسکن نداشت..آنالیز داشت..
آنالیز کردم خروجیش یه محیط تسک منیجر مانند داره..
اسکریت شات از کدوم قسمتش بذارم؟
با تشکر..
نسخه ی 64 بیتی رو دانلود و اجرا کردم..
اسکن نداشت..آنالیز داشت..
آنالیز کردم خروجیش یه محیط تسک منیجر مانند داره..
اسکریت شات از کدوم قسمتش بذارم؟
سلام
یه سیستم قدیمی هست
سوکت 939 مدل مین یادم نمیاد ولی پردازنده amd athlon 3500+
مشکلی که دارم اینه وقتی روشن میکنم بخوام دوباره خاموش کنم دیگه روشن نمیشه باید چند بار دکمه پاور رو آف آن کنم تا چراغ موس روشن که شد سیستمو روشن کنم حتی پاور هم عوض کردم بازم مشکل ادامه داره.علت چی میتونه باشه؟البته هاردش هم ایراد داره
ادیت:این سیستم واسه بنده خداییه که وضع مالی مناسبی نداره آپگریت کنه خواهشا اطلاعاتی دارید دریغ نکنید سیستم بنده خدا درست بشه