AMD.POWER
مدیر بازنشسته
شما همون avira antivirus جدید رو از سایتش بگیر و نصب کن . بعد از نصب سیستم رو اسکن کن .
شما همون avira antivirus جدید رو از سایتش بگیر و نصب کن . بعد از نصب سیستم رو اسکن کن .
انرمکس بگیرید . http://www.aghighrayane.com/products/power/enermax-power-revolution87سلام به همه دوستان.
بعد از مدتی تحقیق برای خرید پاور برای سیستمم به 2 گزینه رسیدم.
evga 750g1 و corsair rm750 هردو دقیقا به یه قیمت. حدود 500 تومن با وضعیت گارانتی تقریبا نامعلوم و شرکتی.
بین این دوتا کدوم بهتره؟ تو نت از خازن های نه چندان خوب کورسیر تو قسمت دوم! صحبت شده بود اما کسی مشکلی گزارش نکرده بود. از اون طرف ای وی جی ای رو امازون حراج کرده 94 دلار!! گفته بودن خیلی خوب نیست و در حد های اند نیست اما بازم کسی مشکلی باهاش نداشته.
شما کدوم رو پیشنهاد میدید؟
سیستم مورد استفاده همین تو امضام هست فقط cpu با مدل 8350 تعویض میشه و رم با 2133 کورسیر یا جی اسکیل. در اینده هم یا همین کارت یا اگر بودجه رسید 280x oc میگیرم و کراس میکنم. احتمال زیاد همین 270x oc رو کراس کنم.
بسیار تشکر.
دنبالش گشتم نبود. یه نفر داشت که به قیمت 850 همین کورسیر گفت که کلا بیخیالش شدم چون به هر قیمتی یه جنسی رو نباید خرید.
به خود عقیق رایانه زنگ بزن . باید موجود داشته باشند .دنبالش گشتم نبود. یه نفر داشت که به قیمت 850 همین کورسیر گفت که کلا بیخیالش شدم چون به هر قیمتی یه جنسی رو نباید خرید.
از طرفی 2تای دیگه فول ماژولار هستن که انرماکس نیست. کورسیر کابل تخت و کامل مشکی هست با فن بی چرخش تا 60% لود که خیلی وجه تمایز جالبیه صداش 0 هست!
چشم فردا تماس میگیرم باهاشون.به خود عقیق رایانه زنگ بزن . باید موجود داشته باشند .
کورسیر و evga وارد کننده دائمی ندارند . با این هزینه برای پاور و حتی چند درصد احتمال خرابی . انرمکس هم گارانتی بهتری دارد . هم کیفیت بهتر هم با تجربه تره در زمینه تولید پاور.انرمکس از زمان پاورهای at تولید کننده پاور هست . کرسیر , evga فقط برند هستند و تولید کننده اصلی نیست .چشم فردا تماس میگیرم باهاشون.
دلیل اینکه بین این 3 تا انرماکس رو پیشنهاد دادی چی هست؟
باید قطعاتش تست بشه . رم ها و کارت گرافیک رو پایه هاش رو تمیز کن . پاور رو چک کن .سلام
این مین را روشن میکنم چراغ ledمانیتور روشن میمونه ولی تصویر نیست
![]()
ضمنا فن بالا که میبینید روش نوشته AGP نمیچرخه
درودبا سلام مجدد
زمانی که بعد از ریستارت سیسم .. دیسک بوتیبل محیط نرم افزار بالا میاد.. بعد از دستور شروع..
نرم افزار شروع به فعالیت میکنه و در بالای صفحه نوشته شده در صورتی که صفحه سیاه تصویر رو فرا رگفت و دائم موند.. برید به قسمت بایوس و buse sours رو غیر فعال کند..
بعد از مدتی فعالیت نرم افزار.. نرم افزار فریز میشه.. یعنی نوشته های لوگ مانند حاصل فعالیت لحظه به لحظه ی نرمف افزار به هم میخورن.. و صحنه فریز باقی میمونه
به قسمت بایوس مادربودر رفتم دیدم گزینهی مذکور در حالت غیر فعال هستش و اتفاقا قابل تغییر هم نیست..
حکم چیست؟
نه ارتباطی نداره.مشکل سیستمت ویروسی هست . عاقبت نصب نکردن آنتی ویروسدرود
آقا امید میشه این مساله رو به معیوب بودن کابل مانیتور ربط داد؟
بله یادم هست . این بد افزار و malware هست . باید سیستم ویروس یابی بشه . avira جدید نصب کن اپدیتش کن و سیستم رو اسکن کنببخشید اصل مساله این هست اگه یادتون باشه :
![]()
باید قطعاتش تست بشه . رم ها و کارت گرافیک رو پایه هاش رو تمیز کن . پاور رو چک کن .
بیشتر ایراد از پاور به نظر میرسه تا چیز دیگه .پایه ها تمیز کردم، پاور هم تعویض، اون فن را هم کمی روغن کاری کردم چرخید
بازم تصویر نداد، امروز صبح دوباره تست کردم تصویر اومد رفتم تو بایوس تنظیمات رم و گرافیک را حداکثر گذاشتم و ریستارت کردم دوباره همونطور شد
دست گذاشتم به سینک گرافیک دیدم سرده بنظرم سوخته متاسفانه گرافیک دیگه نبود تست کنم.
حالا میخوام بدونم این مشکل میتونه از مانیتور طرف ایجاد شده باشه؟
بیشتر ایراد از پاور به نظر میرسه تا چیز دیگه .
باید قطعات تست بشه تا به قطعه خراب برسی .تعویض شد کار نداد
ببخشید اصل مساله این هست اگه یادتون باشه :
![]()
آخرین بایوس رو از سایت گیگابایت بگیر . باطری cmos هم عوض کن .سلام
سیستم به این مشخصاته
main:socket 939
ga-k8nf
http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=1860#ov
به قول دوستان فسیله زنده
cpu:amd tthlon 64 processor 3500+ 2.20
gpu:gt240
ram:2*256+1*512
الان روی این فسیل ویندوز 7 هستش.خیلی عالی با سرعت خوب کار میکنه
اصلا خودم هم موندم فقط یه مشکلی هست که قبلا هم این جا یه بار مطرح کردم
وقتی خاموش میکنم بخوام دوباره روشن کنم باید یه بار پاور رو آف آن کنم بعد روشن کنم
همچنین وقتی دکمه روشن رو میگیرم ول نمیکنم سیستم خاموش نمیشه!باید توی ویندوز خاموش کنم
یه راه حل به ما بدین
پاور و هارد تازه هست و مشکل از اینا نیست