AMD.POWER
مدیر بازنشسته
یک شات با برنامه hd senitel از وضعیت هارد بگذارید قسمت overviewسلام مجدد
خدمت شما
یک شات با برنامه hd senitel از وضعیت هارد بگذارید قسمت overviewسلام مجدد
خدمت شما
بدسکتور دارید . میتونه عامل هنگ سیستم هم بشه . از اطلاعات بکاپ بگیرید یکبار low level format کنید .خدمت شما
به عنوان هارد دوم متصل کنید .low level format این رو چطوری باید انجام بدم
خیر فیک نیست ولی هر بدسکتوری رو نمیتونه ریکاور کنه .برنامه HDD Regenerator برای رفع بدسکتور پیشنهاد میشه؟ به صورت بوت اجراش کردم و یه سری بدسکتور پیدا و رفع کرد. واقعیه؟ فیک نباشه![]()
سلامبه عنوان هارد دوم متصل کنید .
http://hddguru.com/software/HDD-LLF-Low-Level-Format-Tool/
تو تاپیک جامع مشکلات هارد دیسک با برنامه hd senitel بگیرید .آقا من لپ تاپم n550Jk هست ، اصلا با هاردش مشکل دارم از روز اول
صدا میده ، سرعتش کنده ، بعضی وقتا یه آهنگ پلی می کنم ارور میده که فایل اصلا نیست و ...
طبیعیه ؟ چون دور هاردش پایینه فکر می کنم
احتمالا کارت گزافیک تون رو بدون اینکه برق پاور رو بکشید در آوردید!سلام
امروز کارت گرافیک رو درآوردم وبعد چند ساعت زدمش جا.بعدش اصلا صدای سیستم کار نمیکنه.
مینویسه اسپیکر یا هدفونی به سیستم وصل نیست.چند تا هدفون و اسپیکر تست کردم ولی نشد.هم با front panelهم با خود پنل های مادربرد.
سیم front panelرو هم از سوکت مادربرد درآوردم ولی درست نشد.بدون کارت گرافیک هم امتحان کردم نشد.
اگه میشه یه راهنمایی کنید.ممنون
تشکر بابت جواباحتمالا کارت گزافیک تون رو بدون اینکه برق پاور رو بکشید در آوردید!
یا موقع جا زدن خوب جا نرفته ، ممکنه هم خاک گرفته باشه! (در صورت خاک گرفتن پاک کنید!)
شما درایور گرافیک ات رو با استفاده از برنامه شرکت سازنده اش (ATi/AMD یا NVIDIA) حذف کنید و دوباره درایور رو نصب کنید احتمالا مشکل حل شه!
مشکل یا از طرف مادربرده یا از طرف کارت گرافیک!تشکر بابت جواب
کارت گرافیک رو که همیشه بدون قطع پاور در میارم مشکلی پیش نیومده تا حالا
چند بار در آوردم و دوباره جا زدم .(درست جا زده بودمش).خاک هم نگرفته
درایور رو پاک کردم و دوباره نصب کردم درست نشد.
دوتا ویندوز دارم همزمان هر دوتا اینجوری شدن.بایوس هم یه مقدار بد قلقه واسه آپدیت. چند بار وسط آپدیت گیر کرده.بازم مرسیمشکل یا از طرف مادربرده یا از طرف کارت گرافیک!
حالا شما بایوس مادربردت رو آپدیت کن!
دوباره ویندوز بریز!
cmos تا جایی که میدونم کلیدی چیزی باید باشه.میشه یکمی بیشتر توضیح بدید چطوری؟GA-H61M-DS2حتما clear cmos کنید . برق رو از پاور بکشید و باطری رو 10 دقیقه بر عکس جا بزنید .
جامپر هم هست . ولی این روش بهتر عمل میکنه . برق رو قطع میکنی . باطری برعکس . بعد از 10 دقیقه باطری رو نرمال و برق رو وصل میکنیدوتا ویندوز دارم همزمان هر دوتا اینجوری شدن.بایوس هم یه مقدار بد قلقه واسه آپدیت. چند بار وسط آپدیت گیر کرده.بازم مرسی
cmos تا جایی که میدونم کلیدی چیزی باید باشه.میشه یکمی بیشتر توضیح بدید چطوری؟GA-H61M-DS2
برق رو قطع کنم و باطری رو برعکس بزنم و بزارم ده دقیقه همین حالت بمونه؟ یا باطری رو برعکس زدم برق رو وصل کنم
اصلا برق رو نزن!دوتا ویندوز دارم همزمان هر دوتا اینجوری شدن.بایوس هم یه مقدار بد قلقه واسه آپدیت. چند بار وسط آپدیت گیر کرده.بازم مرسی
cmos تا جایی که میدونم کلیدی چیزی باید باشه.میشه یکمی بیشتر توضیح بدید چطوری؟GA-H61M-DS2
برق رو قطع کنم و باطری رو برعکس بزنم و بزارم ده دقیقه همین حالت بمونه؟ یا باطری رو برعکس زدم برق رو وصل کنم
بر عکس کردن باطری و اینا رو انجام دادم مین موقع بوت 4 تا بوق زد و بایوس ریست شده بود دیفالت ستینگ زدم اومد بالا درست نشده بود.بایوس رو هم با همون @biosکه فرمودید آپدید کردم اومد 99 درصد استاپ ورکینگ داد.ری استارت کردم صدا نداشتم باز.جامپر هم هست . ولی این روش بهتر عمل میکنه . برق رو قطع میکنی . باطری برعکس . بعد از 10 دقیقه باطری رو نرمال و برق رو وصل میکنی
بایوس هم با برنامه @BIOS راحت اپدیت می
اون پنل که گفتید رو به هم وصل کردم (پیچ گوشتی گذاشتم بینشون)البته موقعی که برق قطع بود. صدا خرابه بازماصلا برق رو نزن!
تا بعد 10 دقیقه!
البته میتونی به جای این کار باطری رو در بیاری و + و - جا باطری رو به وصل کنی
اونجا که با خط ودایره قرمز مشخص کردم مربوط به کلر بایوس هستش