600 وات متفرقه . به احتمال زیاد که 200 وات خروجی دارد .پاورم هم 600 هستش
ممنون از پاسخگویی600 وات متفرقه . به احتمال زیاد که 200 وات خروجی دارد .
برای این سیستم کارت زیر کافیه
Gigabyte R7 250X OC
470t
ASUS - GeForce GT 630 - 2GBممنون از پاسخگویی
اینقدر ندارم هزینه کنم تا 100 نهایت 150 تومان چی میتونم بگیرم بازی هم نصب نمیکنم روی هارد چون علاقه ایی ندارم.
این رو خودتون برای فروش دارین؟
ASUS - GeForce GT210 - 1GB - DDR3
این رو خودتون برای فروش دارین؟
ASUS - GeForce GT210 - 1GB - DDR3
ب نظر شما بهترین کارت گرافیک برای کدوم برند هستش ؟من قطعات مثل این فروش ندارم . تو بازار بگردید موجوده
ب نظر شما بهترین کارت گرافیک برای کدوم برند هستش ؟
واسه گیم یه core i5 فرکانس بالا کفایت میده!سلام.
تصمیم دارم بعد از مدت ها از پلتفرم AMD به اینتل برم. مشخصات سیستم فعلیم تو امضام هست.
فقط یه مین و سی پی یو لازم دارم. کارم فقط و فقط بازی هست و کارهای رایج که با سیستم تو خونه میشه. پیشنهاداتون چیه؟
خودم از این مین خوشم اومده http://lioncomputer.ir/product/4686/MSI Z97 Gaming 5 LGA1150 Z97 Mainboard/#prettyPhoto هم اینکه MSI الان دارم و خوب بوده و هم تو این سوکت از ارزونترین هاست که ویژگی های خوبی داره و از همه مهمتر گیم بودنشه که دوست میدارم. خوب هست این مین؟ خــــــــــــــاهش میکنم از اسوز پیشنهاد ندید. همین امکانات رو اسوز باید حداقل 850 پول بدم. گیگا یا msi میخام.
برای سی پی یو چی پیشنهاد میدید؟ اور نمیکنم معمولا. اخرش اینه که از رو مین پروفایل OC رو فعال کنم که اتومات خودش همه چی رو اور کنه. نمیدونم با این وضع بدون پسوند K هم جوابم رو میده یا نه.
برای سی پی یو نظرم رو 4770 هست یا 4690K البته اصلا با 4 هسته نمیتونم کنار بیام و ترجیح میدم 8 هسته ای بگیرم. حالا نمیدونم تو اینتل ها چه جوریه 4 هسته و 8 هستش چه قدر تفاوت پرفرمنس داره.
یک دنیا تشکر.
بسیار تشکر از شما.واسه گیم یه core i5 فرکانس بالا کفایت میده!
اگه منطورت اون کلید هاست فقط رم رو اور کنه فکر کنم!بسیار تشکر از شما.
یعی همون 4690 دیگه درسته؟
جواب این قسمت چی هست؟
اور نمیکنم معمولا. اخرش اینه که از رو مین پروفایل OC رو فعال کنم که اتومات خودش همه چی رو اور کنه. نمیدونم با این وضع بدون پسوند K هم جوابم رو میده یا نه. منظورم اینه که سی پی یو هایی که K ندارن وقتی که خود مین اتومات اورش میکنه بازم مشکل میخوره؟
ممنون.
گیگابایته مادربرد خوبیه! زیر 800 دربیاد فکر کنم!مرسی دوستان.
از قیافه این گیگابایت خیلی خوشم نیومد. خوش قیافه تر نداره؟ قیمتش چنده همین مدل؟
اون مین msi خوب هست؟ خرابی داشته؟ برگشتی داشته؟ مشکل خاصی داشته؟
برای سی پی یو اصلا توصیه نمیکنید i7 خریداری بشه؟ ی مقاله ای بود که نوشته بود همه بازی های 2015 برای حداقل 8 هسته روی pc طراحی میشن. درست نیست؟
نسل جدیدش تا بیاد ارزون شه بازی ها 2 نسل رفتن جلو! نه همین سری 1150 منظورمه.گیگابایته مادربرد خوبیه! زیر 800 دربیاد فکر کنم!
msi هم خوبه!
اگر میخواید صبر کنید پلتفرم 8 هسته ای اینتل + رم DDR4 بگیرید!
اما خیلی گرون در میاد!
اگر نمیخوای مانیتور رو عوض کنی پیشنهاد من همون گرافیکت + intel Core i5 4690 + Motherboard H97 + 2*4GB RAM
بسیار تشکر از شما.تفاوت سری h-z در اورکلاک و فرکانس رم میباشد .
مادربرد رو تو خرید مادربردی که بالا معرفی کردم شک نکنید .پتانسیل بالایی در اورکلاک و پایداری دارد .پردازند هم COREI5 4690Kبسیار تشکر از شما.
اگر قرار باشه تا 1.5 یه مین و سی پی یو اینتل پیشنهاد بدید چی هست پیشنهادتون؟
تشکر.