• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ هاي سوالات و مشكلهاي سخت افزار

Ali Subi

Registered User
لایک‌ها
588
بسیار تشکر از شما دوستان عزیز به خاطر راهنماییهاتون.
یه سوال دیگه هم دارم. الان اگر رم خودم رو یعنی کورسیر 2133 رو به مین مثلا H97 gaming اسوز بزنم بالا میاد؟ یعنی درحالت دیفالت که 1600 هست رم 2133 من اوکی میشه و کار میکنه؟
باسش چه جوری میشه؟ اگر مین رو اور کنم تا چه قد باسش بالا میاد؟ اصلا بیشتر از 1600 میشه؟
اگر اینطور باشه یه 4690 میگیرم به قیمت 690 تومن با یه مین http://www.msi.com/product/mb/H97-GAMING-3.html#hero-overview به قیمت 450 تومن. روی هم میشن 1110 تومن رمم همینی که دارم باشه فقط باسش به 1600 کم بشه. میشه همچین چیزی؟
تشکر.

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
بسیار تشکر از شما دوستان عزیز به خاطر راهنماییهاتون.
یه سوال دیگه هم دارم. الان اگر رم خودم رو یعنی کورسیر 2133 رو به مین مثلا H97 gaming اسوز بزنم بالا میاد؟ یعنی درحالت دیفالت که 1600 هست رم 2133 من اوکی میشه و کار میکنه؟
باسش چه جوری میشه؟ اگر مین رو اور کنم تا چه قد باسش بالا میاد؟ اصلا بیشتر از 1600 میشه؟
اگر اینطور باشه یه 4690 میگیرم به قیمت 690 تومن با یه مین http://www.msi.com/product/mb/H97-GAMING-3.html#hero-overview به قیمت 450 تومن. روی هم میشن 1110 تومن رمم همینی که دارم باشه فقط باسش به 1600 کم بشه. میشه همچین چیزی؟
تشکر.
اگه رمت پروفایل XMP داره، مادربورد به بالاترین فرکانسی که میشناسه بالا میاره!
البته باید تو گزینه ها پروفایل XMP رو فعال کنی!
همین هم واسه یه مانیتور 1080p کفایت میکنه!
ولی به نظرم اون برد گیگابات که معرفی کردند + 4690K بهتره!

Ali Subi

Registered User
لایک‌ها
588
اگه رمت پروفایل XMP داره، مادربورد به بالاترین فرکانسی که میشناسه بالا میاره!
البته باید تو گزینه ها پروفایل XMP رو فعال کنی!
همین هم واسه یه مانیتور 1080p کفایت میکنه!
ولی به نظرم اون برد گیگابات که معرفی کردند + 4690K بهتره!
بله طبیعتا از XMP پشتیبانی میکنه. الانم با فعال کردن همین گزینه رو مین فعلیم 2133 شده.
برد گیگا که معرفی کردن ظاهر خوبی نداره. قیمتشم بالاس. بخام اون قدر هزینه کنم Z97 gaming 5 MSI میگیرم.
برای چی میگید 4690K بگیرم؟ چرا معمولیش رو نگیرم؟ البته من اولش میخاستم حداقل 1.5 خرج کنم اما با توجه به گفته های شما دیدم با همین 1100 هم میشه همون بازده رو گرفت چون بنده قصد اور حرفه ای اصلا ندارم.

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
بله طبیعتا از XMP پشتیبانی میکنه. الانم با فعال کردن همین گزینه رو مین فعلیم 2133 شده.
برد گیگا که معرفی کردن ظاهر خوبی نداره. قیمتشم بالاس. بخام اون قدر هزینه کنم Z97 gaming 5 MSI میگیرم.
برای چی میگید 4690K بگیرم؟ چرا معمولیش رو نگیرم؟ البته من اولش میخاستم حداقل 1.5 خرج کنم اما با توجه به گفته های شما دیدم با همین 1100 هم میشه همون بازده رو گرفت چون بنده قصد اور حرفه ای اصلا ندارم.
خوب واسه همون اورکلاک و آینده نگری!
بله اگر قصد اورکلاک ندارید میتونید یه برد مناسب تر H97 هم بخرید!
H97 احتمالا رم ات رو 1600 شناسایی کنه که البته فرکانس رم خیلی تو گیمینگ مهم نیست!
http://www.anandtech.com/show/7364/memory-scaling-on-haswell/7

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
اگر بعدا به فکر اورکلاک و رم باس بالا بیوفتی با برد H97 مشکل میخوری . به نظرم ارزش هزینه کردن دارد

Ali Subi

Registered User
لایک‌ها
588
بسیار تشکر از توضیحات شما دو بزرگوار.
مطمعنا Z97 میخرم و بیخیال H97 میشم.
درباره سی پی یو نظرتون چی هست؟ این رو هم K بگیرم؟ با توجه به اینکه اور نمیکنم؟
ییک دنیا تشکر.

Sina-z

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام دوستان... میخواستم موضوع بزنم گفتم بیام همین جا بگم... سیستم من چند وقتیه خیلی هنگ میکنه و نه در کار های سنگین بلکه تو یه چیز های خیلی عادی هنگ میکنه و یه بارکی قفل میشه و چراغ قرمز روی کیس ثابت روشن میمونه نها راه هم برای خارج کردنش از هنگ ریستارت از رو کیس هست... مثلا یه بار وقتی روشن شد همینجوری که بهش دست هم نزده بودم رفت تو هنگ و جراغ قرمزه ثابت روشن موند... نمیدونم از دمای کیسه یا ویندوز ایراد پیدا کرده جون بعضی وقتا فن ها بد جور تند میجرخن... خواهشا یه راهنمایی بکنید ممنون میشم.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
ییک دنیا تشکر.
بهتره K بگیرید . و از ضریب باز پردازندتون لذت ببرید . ممکنه نیاز به اورکلاک پیدا کنید

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام دوستان... میخواستم موضوع بزنم گفتم بیام همین جا بگم... سیستم من چند وقتیه خیلی هنگ میکنه و نه در کار های سنگین بلکه تو یه چیز های خیلی عادی هنگ میکنه و یه بارکی قفل میشه و چراغ قرمز روی کیس ثابت روشن میمونه نها راه هم برای خارج کردنش از هنگ ریستارت از رو کیس هست... مثلا یه بار وقتی روشن شد همینجوری که بهش دست هم نزده بودم رفت تو هنگ و جراغ قرمزه ثابت روشن موند... نمیدونم از دمای کیسه یا ویندوز ایراد پیدا کرده جون بعضی وقتا فن ها بد جور تند میجرخن... خواهشا یه راهنمایی بکنید ممنون میشم.
شات از برنامه HWMONITOR و HD senitel

A1C1E

Registered User
لایک‌ها
4,545
ییک دنیا تشکر.
ترجیحا با پسوند K بخرید!
حالا چه 4670K چه 4690K !
مشکل ممکنه از اینا باشه!
هارد دیسک
سیستم عامل

Sina-z

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
شات از برنامه HWMONITOR و HD senitel
شات از HW monitor تو فایل ضمیمه گذاشتم... اون یکی برنامه رو از کجاش شات بگیرم به نظر میاد اشکال از هارد باشه جون تو صفحه اولش جیزای خوبی ننوشته...

فایل های ضمیمه

• HW monitor.zip
    31.8 KB · نمایش ها: 7

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
شات از HW monitor تو فایل ضمیمه گذاشتم... اون یکی برنامه رو از کجاش شات بگیرم به نظر میاد اشکال از هارد باشه جون تو صفحه اولش جیزای خوبی ننوشته...
باید از صفحه شات بگیرید . از هر دو برنامه هم شات بگیرید

mansour14606

Registered User
لایک‌ها
62
با سلام به دوستان عزیز. قصد خرید گرافیک gtx 770 برند گیگا بایت رو دارم.
این گرافیک طولش 292 میلیمتره و کیسم(مگنوم ۲) تا گرافیک 290 میلیمتر جواب میده.
موندم این دو میلیمتر برای جا زدن گرافیک مشکل ساز میشه یا نه؟
خیلی ممنونم از دوستان

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
با سلام به دوستان عزیز. قصد خرید گرافیک gtx 770 برند گیگا بایت رو دارم.
این گرافیک طولش 292 میلیمتره و کیسم(مگنوم ۲) تا گرافیک 290 میلیمتر جواب میده.
موندم این دو میلیمتر برای جا زدن گرافیک مشکل ساز میشه یا نه؟
خیلی ممنونم از دوستان
اگر طولش برابر با r9 270x از همین برند گیگابایت باشه تو این کیس بدون مشکل نصب میشه . دو بار امتحان کردم

mansour14606

Registered User
لایک‌ها
62
اگر طولش برابر با r9 270x از همین برند گیگابایت باشه تو این کیس بدون مشکل نصب میشه . دو بار امتحان کردم
نه متاسفانه ۷۷۰ ۲ میلیمتر بزرگتره.شما وقتی ۲۷۰ x رو نصب کردید لب به لب شده بود یا هنوز جا داشت؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
نه متاسفانه ۷۷۰ ۲ میلیمتر بزرگتره.شما وقتی ۲۷۰ x رو نصب کردید لب به لب شده بود یا هنوز جا داشت؟
2 میل چیز خاصی نیست . 99% نصب میشه .اگر درست یادم باشه خیلی کم جا داشت

mansour14606

Registered User
لایک‌ها
62
2 میل چیز خاصی نیست . 99% نصب میشه .اگر درست یادم باشه خیلی کم جا داشت
اگر احیانا اون ۲ میل مشکل ساز شد اشکال نداره با انبردست یه مقدار خم کاری کنم؟!! برای کیس مشکلی پیش نمیاد؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
اگر احیانا اون ۲ میل مشکل ساز شد اشکال نداره با انبردست یه مقدار خم کاری کنم؟!! برای کیس مشکلی پیش نمیاد؟
بعید میدونم مجبور به این کار بشید . اگر هم شد مشکلی نیست .میتونید ببرید بیرون با فرز براتون تمیز برش بدن

Sina-z

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
باید از صفحه شات بگیرید . از هر دو برنامه هم شات بگیرید
از اون یکی که شات گذاشتم... از جند صفحه ی HD sential هم شات میزارم... انگار که هاردم مشکل داره نه؟ جه طوری حل میشه این مشکلا؟

فایل های ضمیمه

• Hard Disk Sentinel.zip
    286.9 KB · نمایش ها: 11

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
از اون یکی که شات گذاشتم... از جند صفحه ی HD sential هم شات میزارم... انگار که هاردم مشکل داره نه؟ جه طوری حل میشه این مشکلا؟
برادر هاردت تعطیله . کلی بدسکتور دارد .

بالا