AMD.POWER
مدیر بازنشسته
بله گرافیک intel از کارت amd hd5450 قویتر هست .سلام خدمت مشاوران محترم
کارت گرافیک بنده radon hd 5400 هستش و سی پی یو 4790k
آیا گرافیکی مجتمع سی پی یو عملکردش بهتر از گرافیک خودمه یا نه ؟
بله گرافیک intel از کارت amd hd5450 قویتر هست .سلام خدمت مشاوران محترم
کارت گرافیک بنده radon hd 5400 هستش و سی پی یو 4790k
آیا گرافیکی مجتمع سی پی یو عملکردش بهتر از گرافیک خودمه یا نه ؟
چک کنید توی دیسک منجمنت ویندوز نشون داده میشه یا نه .سلام من یک مشکلی بافلش مموری سیلیکون پاورم دارم اینکه وقتی به پورت usb وصل میکنم توی my computer اصلا درایوش نشون داده نمیشه میدونم مشکل از پورت ها نیست چون فلشای دیگه رو امتحان کردم میشناسه.حالا نمیدونم این سوخته یا نه .اینم بگم که وقتی فلشو وصل میکنم یه صدایی که موقع وصل کردن فلش ها شنیده میشه از بلندگو رو میشنوم ولی بعدش دیگه فلش بالا نمیاد .توی قسمت device manager قسمت universal serial busوقتی فلشو وصل میکنم یه گزینه usb mass storage device اضافه میشه وقتی فلشو جدا میکنم اون گزینه میره.یه بار هم تو همون قسمت درایورشو حذف کردم دوباره روی install زدم نوشت با موفقیت نصب شد و ready to use اما بازم اصلا هیچی توی my computer نمایش داده نمیشه .ممنون میشم یه راه حلی به من بدید
به نظر شما ارزش داره که از HD 4600 سی پی یوم استفاده کنم ؟ چون خودم هم بعد از تحقیق زیاد فهمیدم تقریبا قدرتش دو برابر قدرت گرافیک خودمه.بله گرافیک intel از کارت amd hd5450 قویتر هست .
ارزش داره . گرافیک hd 5450 ضعیفترین چیپ گرافیکی سری 5000 بود . الان گرافیک های تو کار اینتل پیشرفت خوبی داشتند .به نظر شما ارزش داره که از HD 4600 سی پی یوم استفاده کنم ؟ چون خودم هم بعد از تحقیق زیاد فهمیدم تقریبا قدرتش دو برابر قدرت گرافیک خودمه.
بله گرافیک intel از کارت amd hd5450 قویتر هست .
کارت گرافیک موجود در Intel Core i7-4790K مدل Intel HD4600 هستش. اینم لینک مقایسش:ارزش داره . گرافیک hd 54
50 ضعیفترین چیپ گرافیکی سری 5000 بود . الان گرافیک های تو کار اینتل پیشرفت خوبی داشتند .
Cooler Master Vanguard 750W 450tسلام پاور 700 وات تا 400 تومن چی بگیرم
میخوام سگ کار باشه
سلام. نظر بنده اینه:سلام پاور 700 وات تا 400 تومن چی بگیرم
میخوام سگ کار باشه
http://www.kitguru.net/components/p...ooler-master-v-series-700w-v700-psu-review/7/Cooler Master Vanguard 750W 450t
مرسی از پاسختون
ولی اینا خیلی گرونه ولی قدرتمند
من نهایت 400 بتونم خرج کنم
حالا اگه میشه یک مودم ADSLهم تا 200 تومن معرفی کنید
نظر خودم مدل های ASUSهست ولی اگه مارک دیگه ای مد نظر هست هم لطف کنید معرفی کنید
مرسی
مودممرسی از پاسختون
ولی اینا خیلی گرونه ولی قدرتمند
من نهایت 400 بتونم خرج کنم
حالا اگه میشه یک مودم ADSLهم تا 200 تومن معرفی کنید
نظر خودم مدل های ASUSهست ولی اگه مارک دیگه ای مد نظر هست هم لطف کنید معرفی کنید
مرسی
سلام توی دیسک منیجمنت اون قسمتی که لیست درایو ها رو نشون میده نیست ولی قسمت پایینیش وقتی فلشو میزنم مینویسه no media disk 1 removable I: no media. به نظرتون فلشم سوخته؟چک کنید توی دیسک منجمنت ویندوز نشون داده میشه یا نه .
کنترلرش سالمه ولی چیپ حافظش مشکل داره . مدل دقیق فلشتون چی بود ؟سلام توی دیسک منیجمنت اون قسمتی که لیست درایو ها رو نشون میده نیست ولی قسمت پایینیش وقتی فلشو میزنم مینویسه no media disk 1 removable I: no media. به نظرتون فلشم سوخته؟
فلشم سیلیکون پاور هست این نرم افزارو دانلود کردم اما موقع اجرا این ارور رو میدهکنترلرش سالمه ولی چیپ حافظش مشکل داره . مدل دقیق فلشتون چی بود ؟
این برنامه رو هم تست کنید
http://www.silicon-power.com/UFD_Recover_Tool/UFD_Recover_Tool.rar
این شات قابل خوندن نیست . خودتون میتونید نوشته ها رو بخونید ؟!مشاهده پیوست 781964
فلشم سیلیکون پاور هست این نرم افزارو دانلود کردم اما موقع اجرا این ارور رو میده
این شات قابل خوندن نیست . خودتون میتونید نوشته ها رو بخونید ؟!
به نظر میرسه خطا به خاطر عدم ارتباط با سرور سیلیکون پاور هست .
مرسی از پیشنهادتونمودم
TP-LINK TD-8968 به قیمت 130 تومن . خیلی خوب جواب گرفتم .