• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ هاي سوالات و مشكلهاي سخت افزار

reza76622201

کاربر حرفه ای سخت افزار
لایک‌ها
3,630
لطفا یک نرم افزار معتر برای نمایش دمای پردازنده بگید..
دوتا نرم افزار دارم هرکدوم یه چیزی میگن..
سلام. پیشنهاد می کنم دمای دقیق پردازنده رو توی بایاس سیستم(همون اول که سیستم رو روشن می کنید و بسته به نوع مادربورد با فشردن مثلا کلید Delete وارد Setup می شوید) بررسی کنید. نرم افزار hwinfo هم از سایتی دقیقا با همین نام هم خوبه.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
اگر مادربردت گیگابایت هست میتونی از app خود گیگابایت استفاده کنی .

amnhck123

Registered User
لایک‌ها
57
از دوستان متخصص یک مشاوره میخواستم
این دستگاههایی که عیب سخت افزاری رو نشون میدن (من یک دستگاهی دیدم روی اسلات PCI) نصب میشد بعد وقتی سیستم رو روشن میکردی از روی رنگ چراغ های ال ای دی معلوم میکرد که چه قطعه ای مشکل داره
چند تا سوال دارم
1- این دستگاه های رو از کجا میشه خرید ؟ از دوستان خودش کسی هست بتونه با فاکتور برام بفرسته چون برای شرکت میخوام حتما باید فاکتور خرید داشته باشم
2- چه نمونه های دیگه ای از این دستگاه ها هست
3- چقدر میشه به نتیجه عیب یابی اینها مطئن بود؟

morykeys

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام 2 تا سوال متفاوت دارم:
1-من مادربوردم asus-m4a87td/usb3 هست و میخام ببینم که راهی هست که این مادربود کارت گرافیکای pci e3 رو ساپورت کنه ؟
کلا pci e3 به مادربوردای pci e 2 میخوره؟
2-دارم یه مادربورد قدیمی رو راه میندازم که کنار اسلات گرافیکش زده AGP 4X . حالا AGP 4X چه فرقی با AGP داره ؟
آخه وقتی من یه گرافیک AGP رو زدم به این مادربورد خروجی تصویر نداد.
تشکر از هر جوابی

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
از دوستان متخصص یک مشاوره میخواستم
این دستگاههایی که عیب سخت افزاری رو نشون میدن (من یک دستگاهی دیدم روی اسلات PCI) نصب میشد بعد وقتی سیستم رو روشن میکردی از روی رنگ چراغ های ال ای دی معلوم میکرد که چه قطعه ای مشکل داره
چند تا سوال دارم
1- این دستگاه های رو از کجا میشه خرید ؟ از دوستان خودش کسی هست بتونه با فاکتور برام بفرسته چون برای شرکت میخوام حتما باید فاکتور خرید داشته باشم
2- چه نمونه های دیگه ای از این دستگاه ها هست
3- چقدر میشه به نتیجه عیب یابی اینها مطئن بود؟
از خانه سخت افزار تهیه کنید .
مدل روسی رو تهیه کنید .
این کارت به شما محدوده عیب رو اعلام میکنه . بقیه اش وابسته به مهارت شما دارد.
http://www.ihhco.com/shop/دیباگر-pc-روسی/

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام 2 تا سوال متفاوت دارم:
1-من مادربوردم asus-m4a87td/usb3 هست و میخام ببینم که راهی هست که این مادربود کارت گرافیکای pci e3 رو ساپورت کنه ؟
کلا pci e3 به مادربوردای pci e 2 میخوره؟
2-دارم یه مادربورد قدیمی رو راه میندازم که کنار اسلات گرافیکش زده AGP 4X . حالا AGP 4X چه فرقی با AGP داره ؟
آخه وقتی من یه گرافیک AGP رو زدم به این مادربورد خروجی تصویر نداد.
تشکر از هر جوابی
الان هم پشتیبانی میکند
بله پشتیبانی میشه .
agp 4x -agp 8x نسخه های بروز شده agp هستند . این که خروجی تصویر نداد باید با کارت دیگه هم تست کنید . شاید کارتی که نصب کردید مشکل داشته

morykeys

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
دمت گرم خیلی زود جوابمو دادی
1-باورم نمیشه یعنی من میتونم رو مادربوردم یه GTX 980 بندازم ؟! ساپورت میکنه؟!
2-اسلات روی مادربورد مربوط به AGP با AGP 4x فرق داره ولی گرافیک توش جا میره و اینم بگم که مطمئنم گرافیک AGP م سالمه تستش کردم ولی به اون مادربوردAGP 4x که میزنم تصویر نمیده ! باید بخوره بهش دیگه نه؟ ممکنه که مادربورد سوخته باشه البته قسمت گرافیکش چون روشن که میشه
ممنون

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
دمت گرم خیلی زود جوابمو دادی
1-باورم نمیشه یعنی من میتونم رو مادربوردم یه GTX 980 بندازم ؟! ساپورت میکنه؟!
2-اسلات روی مادربورد مربوط به AGP با AGP 4x فرق داره ولی گرافیک توش جا میره و اینم بگم که مطمئنم گرافیک AGP م سالمه تستش کردم ولی به اون مادربوردAGP 4x که میزنم تصویر نمیده ! باید بخوره بهش دیگه نه؟ ممکنه که مادربورد سوخته باشه البته قسمت گرافیکش چون روشن که میشه
ممنون
1- کاملا میتونید . البته پردازندت رو بنویسید که دقیقا بهتون بگم . تفاوت pcie 2.0 و نسخه سوم کمتر از 5% بصورت واقعی هست . که به چشم نمیاد .
2-باید مادربرد دقیق تست بشه تا بشه نظر داد .

morykeys

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
1- phenom II x2 555 هست که core unlock ش کردم شده 4 هسته ای دمش گرم برم یه گرافیک خفن بگیرم با یه پاور بعدا که پولدار شدم البته
2- نظریه من میتونه درست باشه ممکنه مادربورد قسمت اسلات گرافیکش سوخته باشه؟
متشکر

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
1- phenom II x2 555 هست که core unlock ش کردم شده 4 هسته ای دمش گرم برم یه گرافیک خفن بگیرم با یه پاور بعدا که پولدار شدم البته
2- نظریه من میتونه درست باشه ممکنه مادربورد قسمت اسلات گرافیکش سوخته باشه؟
متشکر
بله مشکلی ندارید .
2- این مورد باید تست بشه . اسلات معمولا کمتر به مشکل میخوره . باید رم و یک گرافیک دیگه تست کنید . اسلات های رم و گرافیک رو با مسواک نرم و تینر فوری تمیز کنید خشک که شد دوباره تست بگیرید .

morykeys

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
در مورد دومی خوب منظورم رو نرسوندم منظورم این بود که ممکنه قسمت گرافیک مادربورد سوخته باشه منظورم اشکالات مکانیکی اسلات گرافیک نیست از نظر سخت افزاری مدارات مربوط به گرافیک سوخته باشن؟ دستت درد نکنه

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
در مورد دومی خوب منظورم رو نرسوندم منظورم این بود که ممکنه قسمت گرافیک مادربورد سوخته باشه منظورم اشکالات مکانیکی اسلات گرافیک نیست از نظر سخت افزاری مدارات مربوط به گرافیک سوخته باشن؟ دستت درد نکنه
باید تست بشه .نمیتونم نظری بدم . بیرون از کیس با یک پاور دیگه هم تست کنید . بیزر رو وصل کنید ببینید بوق میزنه

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
سلام خسته نباشید همگی.سال نوام مبارک هرچند با تاخیر.مخصوصا اقای پاور عزیز.
دوستان یه دوستی داریم یه پرینتر Samsung ML-1660 که خودش می گه دیگه پرینت نمی کنه و بایستی ریست بشه من سرچ کردم انگار چیزی به اسم ریست کانتر هست که باید روش انجام بشه.
کلی جاها هم فایل گذاشته بودند واسه دانلود که سرسام گرفتم از بس لینک دانلودفیک بود و بعضی ها هم پول می خواستند و...
حالا ایا راه حلی هست انجام بدیم؟ کسی فایلی لینکی اموزشی داره.ممنون

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام خسته نباشید همگی.سال نوام مبارک هرچند با تاخیر.مخصوصا اقای پاور عزیز.
دوستان یه دوستی داریم یه پرینتر Samsung ML-1660 که خودش می گه دیگه پرینت نمی کنه و بایستی ریست بشه من سرچ کردم انگار چیزی به اسم ریست کانتر هست که باید روش انجام بشه.
کلی جاها هم فایل گذاشته بودند واسه دانلود که سرسام گرفتم از بس لینک دانلودفیک بود و بعضی ها هم پول می خواستند و...
حالا ایا راه حلی هست انجام بدیم؟ کسی فایلی لینکی اموزشی داره.ممنون
خدمت شما
http://www.rodfile.com/v1hntxoxzehc

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
اگر فایلی ریست دیگه ای تست کردید . خبر بد اینکه باید برد فرمتر تعویض بشه .

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716

اگر فایلی ریست دیگه ای تست کردید . خبر بد اینکه باید برد فرمتر تعویض بشه .
اقا دم شما گرم. نه هنوز هیچ کارنکردیم. یعنی من واسش هیچکاری نکردم چون چیز بدرد بخوری نتونسته بودم پیدا کنم. ولی اگر خودش کاری کرده نمی دونم باید بپرسم.
فقط این طریقه استفاده این دوتا فایل اینطوری که وقتی پرینترروشنه و وصل به کامله اون فایل hd را می گیریم می اندازیم داخل فایل exe? اینو تو فیلم های یوتیوب دیدم ولی همشون پول می خواستن :D
دمت گرم باز اقا.

shinji mikami

Registered User
لایک‌ها
56
سلام بر اساتید محترم .
بنده دیروز یه مودم tp-linkمدل 8960n خریدم اما هر کاری میکنم به اینترنت وصل نمیشه
همش این علامت زرد رنگ روی تصویر کانکشن هست ممنون میشم راهنمایی کنید.با تشکر

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام بر اساتید محترم .
بنده دیروز یه مودم tp-linkمدل 8960n خریدم اما هر کاری میکنم به اینترنت وصل نمیشه
همش این علامت زرد رنگ روی تصویر کانکشن هست ممنون میشم راهنمایی کنید.با تشکر
ایپی رو دستی ست کنی . چک کنید به سیستمتون ایپی خود مودم رو نداده باشه . از ساپورت isp خودتون برای کانفیگ کمک بگیرید

shinji mikami

Registered User
لایک‌ها
56
ایپی رو دستی ست کنی . چک کنید به سیستمتون ایپی خود مودم رو نداده باشه . از ساپورت isp خودتون برای کانفیگ کمک بگیرید
چجور باید ip دستی چک کنم ؟
لطفا راهنمایی بکنید این مراحل چجور انجام بدم.

بالا