Masoud_1996
کاربر تازه وارد
سلام، پاورم memonex silent ex 480w هست اگر کارت گرافیک 7950 بندازم رو سیستم مشکلی پیش نمیاد؟ سی پیو i3 هست.
ممونکس خروجی واقعیش حدود 300 واته شاید هم کمتر . مسلما مشکل پیش میادسلام، پاورم memonex silent ex 480w هست اگر کارت گرافیک 7950 بندازم رو سیستم مشکلی پیش نمیاد؟ سی پیو i3 هست.
این کاری که فرمودین رو الان انجام دادم اما تغییری نکرد.فقط الان متوجه شدم که دو عدد خازن هزار میکرو فارادی 6.3 ولتی سمت راست مین برد روشون باد کرده.به نظرتون مشکل از این خازنهاست.قبل عوض کردنشون چیزه دیگه ای هست که تست کنم.یعنی اشکال از جای دیگه ای باشه.؟خودم عوضشون کنم.بیرون کیس از تست کن . احتمال خرابی مادربرد هست . شما یکبار clear cmos کنید و دوباره تست کنید .
میتونه ولی باید از محل دقیق خازنا عکس بگذارید .این کاری که فرمودین رو الان انجام دادم اما تغییری نکرد.فقط الان متوجه شدم که دو عدد خازن هزار میکرو فارادی 6.3 ولتی سمت راست مین برد روشون باد کرده.به نظرتون مشکل از این خازنهاست.قبل عوض کردنشون چیزه دیگه ای هست که تست کنم.یعنی اشکال از جای دیگه ای باشه.؟خودم عوضشون کنم.
بله عوضش کنید فقط جهت و پولاریته خازن رو درست بزنید .دو تا خازن چسبیده به هم هر دو باد کردن.
اون ایسی بایوس نیست . چیپ پل جنوبی مادربرد هست . ایسی های بایوس دقیقا سمت چپ پورت های ساتا هستند . در گیگابایت به دلیل داشتن دوال بایوس امکان از بین رفتن اطلاعات بایوس زیر 3 درصدهخیلی ممنون از پاسخ سریعتون.فقط به عنوان اخرین سوال این خازن ها به اون ای سی بایوس ربط دارن.منظورم اینه که احتمال داره ای سی هم پاک شده باشه و پروگرم مجدد بخاد؟باز هم ازتون تشکر میکنم.فردا خازن ها رو عوض میکنم .نتیجه رو بتون خبر میدم
احتمال زیاد عیب دیگری هم روی برد دارید . باید عیب یابی و ولتاژ گیری کنیدسلام.خازن ها رو عوض کردم هر دوتا از زیر نشت هم کرده بودن.اما هیچ تغییری ایجاد نشد.
شما باید ایراد رو پیدا کنید . اولین قطعه که باید تست کنید پاور سیستم هست .سلام
دکمه استارت رو که میزنم چراغ سیستم روشن میشه اما سیستم بوق نمیزنه و مانیتور هیچ تصویری نشون نمیده! بعد چند ثانیه چراغ سیستم بصورت خودکار خاموش و بعد 2 ثانیه دوباره روشن میشه و اینکار ادامه پیدا میکنه ...
تنها فکری که به ذهنم رسید این بود که باتری مادربورد رو در بیارم و دوباره جا کنم این کار جواب داد و سیستم روشن شد و ویندوز بالا اومد! فکر کردم مشکل از باتری مادربورد هست بنابراین باتری رو عوض کردم و یدونه نو جا انداختم و کار کرد اما بعد 2 روز دوباره اتفاقی که توضیح دادم افتاد... الانم دوباره باتری رو در آوردم و جا انداختم تا کار کرد!
ممنون میشم راهنمایی کنید مشکل از چه چیزی میتونه باشه؟
مشخصات سیستم:
http://s2.img7.ir/FgOHi.jpg
سلام. به نظر من با نرم افزار Acronis یا Norton Ghost این کار رو بکنید. گرچه به نظر من دقیقا مثل اولش نمیشه.سلام نميدونستم كدام تاپيك بايد سوالم رو بپرسم براي همين اينجا مطرح كردم يه لبتاپ سوني دارم سري ea ميخواهم قبل از فروشش هاردش رو عوض كنم و يه هارد جديد روش بزارم سوالم اينه كه چطوري درايورهايي كه تو هارد اصلي هست را به اين هارد جديد منتقل كنم كه وين هم اورجينال باشه و اينكه مثل حالت اول كارخانه بشه با تشكر
هارد رو به pc وصل کنید و با acronis true image کلون کنید .سلام نميدونستم كدام تاپيك بايد سوالم رو بپرسم براي همين اينجا مطرح كردم يه لبتاپ سوني دارم سري ea ميخواهم قبل از فروشش هاردش رو عوض كنم و يه هارد جديد روش بزارم سوالم اينه كه چطوري درايورهايي كه تو هارد اصلي هست را به اين هارد جديد منتقل كنم كه وين هم اورجينال باشه و اينكه مثل حالت اول كارخانه بشه با تشكر
http://www.bafo.com/media/download/2007_download/BF-810/BF-810_812_DriverInstaller_v1.9.0.zipبا سلام
دوستان عزیز من نیاز به درایور usb 810 adapter دارم.
![]()