helia999
Registered User
دوستان میشه راهنماییم کنید از کجا بفهمم رم یه سیستم چنده؟ بدون اینکه از ویندوز چک کنم؟ منظورم فقط از روی همون قطعه ی رم هستش. یه سری سریال اینا داره. از این ها نشونه ای پیدا میشه؟
عدد مشخص نوشتهدوستان میشه راهنماییم کنید از کجا بفهمم رم یه سیستم چنده؟ بدون اینکه از ویندوز چک کنم؟ منظورم فقط از روی همون قطعه ی رم هستش. یه سری سریال اینا داره. از این ها نشونه ای پیدا میشه؟
http://www.kingston.com/en/memory/valueram/valueram_decoderعدد مشخص نوشته
![]()
1GB -2GB -512MB
شما پاور سیستم رو با یک مدل سالم و تست شده امتحان ببین سیستم بالا میاد یا نه .سلام خدمت دوستان عزیز
داستان از اینجا شروع میشه که دو روز پیش داشتم با کامپیوترم کار میکردم که یکدفعه ای واستاد، هیچیش کار نمیکرد، انگار که سکته قلبی کرده باشه، به ناچار مجبور شدم از روی کیس ری استارتش کنم
ریستارت کردن همانا و دیگه روشن نشدن همانا
با یکی از اشناهامون که یکم هالیش میشد بحث کردم اون مگفت به احتمال زیاد مشکل از هاردته، ولی من به نظرم یکم اقراق کرده
چون من کیس رو بدون هارد که روشن میکنم چراغ قرمز کیس یه لحظه روشن میشه و بعد خاموش میشه و دیگه هم روشن نمیشه
ولی وقتی هارد بهش وصله همین حالته، با این تفاوت که اون چراغ قرمز حدود چهار پنج ثانیه روشن میمونه و بعد خاموش میشه
به نظرم این نشون میده که هارد سالمه و لود میشه
حالا بحث سر اینه که چرا وقتی کیس روشن میشه چراغ روی مانیتور همچنان چشمک میزنه و هیچ چیزی نشون نمیده
لطفا راهنماییم کنید تا بتونم راش بندازم
پیشاپیش از همه ممنون
باید از قسمت دسیک منیجمنت change drive leetter رو بزنید .سلام، از دوستم یه هارد نوت بوکی گرفتم (برای پلی استیشن 3) میخواستم هارد رو روی سیستم اجرا کنم. با اینکه هارد روشن میشه (کار میکنه) و شناخته شدنش تایید میشه ولی درایوش رو روی my computer نشون نمیده. راه حلش چیه؟
خب من الان وصلش کردم به عنوان disk 3 شناخته شده و نوشته basic-online اما نوار مشکی رنگی داره که نوشته unallocated چیکار کنم که نوار آبی رنگ بشه یا همون قابل استفاده بشه؟ change drive letter همچین گزینه ای برای این درایو نبودش.باید از قسمت دسیک منیجمنت change drive leetter رو بزنید .
این یعنی این درایو پارتشین بندی نشده باید . باید یک لوجیکال درایور بسازی .خب من الان وصلش کردم به عنوان disk 3 شناخته شده و نوشته basic-online اما نوار مشکی رنگی داره که نوشته unallocated چیکار کنم که نوار آبی رنگ بشه یا همون قابل استفاده بشه؟ change drive letter همچین گزینه ای برای این درایو نبودش.
این یعنی این درایو پارتشین بندی نشده باید . باید یک لوجیکال درایور بسازی .
الان این درایور شما رو بصورت پارتشین بندی نشون میده اگر اطلاعات روی هارد داشتی. پس به مشکل خورده باید با برنامه minitools پارتشین ریکاوری کنید .دقیقا کار لوجیکال درایور چیه؟ چطوری اینکارو بکنم؟ اگر اینکارو کنم اطلاعات هارد پاک میشه؟
شما درایورهای lan - درایورهای کارت گرافیک رو نسخه جدیدش رو دریافت و نصب کنید با یک آنتی ویروس اپدیت شده سیستم رو اسکن کنید .سلام
به دلایلی مجبور شدم بایوس مادربرد رو خالی کنم و بعد از نصب ویندوز به دو مشکل بر میخورم
1 - سیستم به هیچ وجه چه با کابل چه با وایرلس به اینترنت وصل نمیشه البته به شبکه وصل میشه ولی در هر دو مورد وایرلس و lan شبکه کانکت میشه ولی No Intenet access
2 - گرافیک سیستم قاطی میکنه البته قبل از خالی کردن بایوس مادربرد چنین مشکلاتی نداشتم
چندین بار ویندوز زدم . هارد هم سالمه
البته بایوس مادربرد را قبلا آپدیت کردم
نرم افزارهای استفاده شده هم اکثرا آپدیت هستن
ممنون
سلام دوستان من سیستممو تازه جمع کردم و الان میخام با اچ دی ام آی وصل کنمم به تلویزیون پلاسما ولی تصویر نمیده کسی میتونه کمک کن
مشخصات قطعات را کامل بنویسید . یکبار با یک مونیتور معمولی وصل کنید و داخل ویندوز کابل hdmi رو بزنید .
این گرافیک های 5450 خرابی پورت hdmi زیاد دارند . با یک گرافیک مطمئن تست کنید .Mb:asusp43
Cpu:e8400
ram4
Vga5450radeon
Power380 gren
Hard1tb
مانیتور معمولی ندارم نمیشه کار دیگه ای کرد؟؟