• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ هاي سوالات و مشكلهاي سخت افزار

helia999

Registered User
لایک‌ها
1,342
دوستان میشه راهنماییم کنید از کجا بفهمم رم یه سیستم چنده؟ بدون اینکه از ویندوز چک کنم؟ منظورم فقط از روی همون قطعه ی رم هستش. یه سری سریال اینا داره. از این ها نشونه ای پیدا میشه؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
دوستان میشه راهنماییم کنید از کجا بفهمم رم یه سیستم چنده؟ بدون اینکه از ویندوز چک کنم؟ منظورم فقط از روی همون قطعه ی رم هستش. یه سری سریال اینا داره. از این ها نشونه ای پیدا میشه؟
عدد مشخص نوشته
Samsung-memory-modules.jpg

1GB -2GB -512MB

Last edited:

valo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت دوستان عزیز

داستان از اینجا شروع میشه که دو روز پیش داشتم با کامپیوترم کار میکردم که یکدفعه ای واستاد، هیچیش کار نمیکرد، انگار که سکته قلبی کرده باشه، به ناچار مجبور شدم از روی کیس ری استارتش کنم
ریستارت کردن همانا و دیگه روشن نشدن همانا
با یکی از اشناهامون که یکم هالیش میشد بحث کردم اون مگفت به احتمال زیاد مشکل از هاردته، ولی من به نظرم یکم اقراق کرده
چون من کیس رو بدون هارد که روشن میکنم چراغ قرمز کیس یه لحظه روشن میشه و بعد خاموش میشه و دیگه هم روشن نمیشه
ولی وقتی هارد بهش وصله همین حالته، با این تفاوت که اون چراغ قرمز حدود چهار پنج ثانیه روشن میمونه و بعد خاموش میشه
به نظرم این نشون میده که هارد سالمه و لود میشه

حالا بحث سر اینه که چرا وقتی کیس روشن میشه چراغ روی مانیتور همچنان چشمک میزنه و هیچ چیزی نشون نمیده
لطفا راهنماییم کنید تا بتونم راش بندازم

پیشاپیش از همه ممنون

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام خدمت دوستان عزیز

داستان از اینجا شروع میشه که دو روز پیش داشتم با کامپیوترم کار میکردم که یکدفعه ای واستاد، هیچیش کار نمیکرد، انگار که سکته قلبی کرده باشه، به ناچار مجبور شدم از روی کیس ری استارتش کنم
ریستارت کردن همانا و دیگه روشن نشدن همانا
با یکی از اشناهامون که یکم هالیش میشد بحث کردم اون مگفت به احتمال زیاد مشکل از هاردته، ولی من به نظرم یکم اقراق کرده
چون من کیس رو بدون هارد که روشن میکنم چراغ قرمز کیس یه لحظه روشن میشه و بعد خاموش میشه و دیگه هم روشن نمیشه
ولی وقتی هارد بهش وصله همین حالته، با این تفاوت که اون چراغ قرمز حدود چهار پنج ثانیه روشن میمونه و بعد خاموش میشه
به نظرم این نشون میده که هارد سالمه و لود میشه

حالا بحث سر اینه که چرا وقتی کیس روشن میشه چراغ روی مانیتور همچنان چشمک میزنه و هیچ چیزی نشون نمیده
لطفا راهنماییم کنید تا بتونم راش بندازم

پیشاپیش از همه ممنون
شما پاور سیستم رو با یک مدل سالم و تست شده امتحان ببین سیستم بالا میاد یا نه .

behzad2012

Registered User
لایک‌ها
166
[Captue.jpg Caure.jpg Cpture.jpg Captue.jpg Caure.jpg Cpture.jpg درود
دوستان عزیز لطفا دارایور و پلیر این مدل از tv box usb2 گیرنده دیجیتالی را قرار دهید با سپاس.

Masoud_1996

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
سلام، از دوستم یه هارد نوت بوکی گرفتم (برای پلی استیشن 3) میخواستم هارد رو روی سیستم اجرا کنم. با اینکه هارد روشن میشه (کار میکنه) و شناخته شدنش تایید میشه ولی درایوش رو روی my computer نشون نمیده. راه حلش چیه؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام، از دوستم یه هارد نوت بوکی گرفتم (برای پلی استیشن 3) میخواستم هارد رو روی سیستم اجرا کنم. با اینکه هارد روشن میشه (کار میکنه) و شناخته شدنش تایید میشه ولی درایوش رو روی my computer نشون نمیده. راه حلش چیه؟
باید از قسمت دسیک منیجمنت change drive leetter رو بزنید .

Masoud_1996

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
باید از قسمت دسیک منیجمنت change drive leetter رو بزنید .
خب من الان وصلش کردم به عنوان disk 3 شناخته شده و نوشته basic-online اما نوار مشکی رنگی داره که نوشته unallocated چیکار کنم که نوار آبی رنگ بشه یا همون قابل استفاده بشه؟ change drive letter همچین گزینه ای برای این درایو نبودش.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
خب من الان وصلش کردم به عنوان disk 3 شناخته شده و نوشته basic-online اما نوار مشکی رنگی داره که نوشته unallocated چیکار کنم که نوار آبی رنگ بشه یا همون قابل استفاده بشه؟ change drive letter همچین گزینه ای برای این درایو نبودش.
این یعنی این درایو پارتشین بندی نشده باید . باید یک لوجیکال درایور بسازی .

Masoud_1996

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
این یعنی این درایو پارتشین بندی نشده باید . باید یک لوجیکال درایور بسازی .

دقیقا کار لوجیکال درایور چیه؟ چطوری اینکارو بکنم؟ اگر اینکارو کنم اطلاعات هارد پاک میشه؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
دقیقا کار لوجیکال درایور چیه؟ چطوری اینکارو بکنم؟ اگر اینکارو کنم اطلاعات هارد پاک میشه؟
الان این درایور شما رو بصورت پارتشین بندی نشون میده اگر اطلاعات روی هارد داشتی. پس به مشکل خورده باید با برنامه minitools پارتشین ریکاوری کنید .

amirali2820

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
117
سلام
به دلایلی مجبور شدم بایوس مادربرد رو خالی کنم و بعد از نصب ویندوز به دو مشکل بر میخورم
1 - سیستم به هیچ وجه چه با کابل چه با وایرلس به اینترنت وصل نمیشه البته به شبکه وصل میشه ولی در هر دو مورد وایرلس و lan شبکه کانکت میشه ولی No Intenet access

2 - گرافیک سیستم قاطی میکنه البته قبل از خالی کردن بایوس مادربرد چنین مشکلاتی نداشتم
چندین بار ویندوز زدم . هارد هم سالمه
البته بایوس مادربرد را قبلا آپدیت کردم
نرم افزارهای استفاده شده هم اکثرا آپدیت هستن
ممنون

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام
به دلایلی مجبور شدم بایوس مادربرد رو خالی کنم و بعد از نصب ویندوز به دو مشکل بر میخورم
1 - سیستم به هیچ وجه چه با کابل چه با وایرلس به اینترنت وصل نمیشه البته به شبکه وصل میشه ولی در هر دو مورد وایرلس و lan شبکه کانکت میشه ولی No Intenet access

2 - گرافیک سیستم قاطی میکنه البته قبل از خالی کردن بایوس مادربرد چنین مشکلاتی نداشتم
چندین بار ویندوز زدم . هارد هم سالمه
البته بایوس مادربرد را قبلا آپدیت کردم
نرم افزارهای استفاده شده هم اکثرا آپدیت هستن
ممنون
شما درایورهای lan - درایورهای کارت گرافیک رو نسخه جدیدش رو دریافت و نصب کنید با یک آنتی ویروس اپدیت شده سیستم رو اسکن کنید .

architect67

Registered User
لایک‌ها
308
سلام دوستان من سیستممو تازه جمع کردم و الان میخام با اچ دی ام آی وصل کنمم به تلویزیون پلاسما ولی تصویر نمیده کسی میتونه کمک کنه

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
سلام دوستان من سیستممو تازه جمع کردم و الان میخام با اچ دی ام آی وصل کنمم به تلویزیون پلاسما ولی تصویر نمیده کسی میتونه کمک کن

مشخصات قطعات را کامل بنویسید . یکبار با یک مونیتور معمولی وصل کنید و داخل ویندوز کابل hdmi رو بزنید .

architect67

Registered User
لایک‌ها
308
Mb:asusp43
Cpu:e8400
ram4
Vga5450radeon
Power380 gren
Hard1tb
مانیتور معمولی ندارم نمیشه کار دیگه ای کرد؟؟

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
Mb:asusp43
Cpu:e8400
ram4
Vga5450radeon
Power380 gren
Hard1tb
مانیتور معمولی ندارم نمیشه کار دیگه ای کرد؟؟
این گرافیک های 5450 خرابی پورت hdmi زیاد دارند . با یک گرافیک مطمئن تست کنید .

Ali Subi

Registered User
لایک‌ها
588
سلام خدم دوستان عزیز و استاد بزرگ.
بنده قصد خرید مانیتور جدید دارم و به 2 گزینه نهایی رسیدم.
http://lioncomputer.ir/product/4768/ASUS+VX248H+24Inch+1ms+Monitor/
و
http://lioncomputer.ir/product/3510/ASUS+VX229H+22inch+AH-IPS+Monitor/
کاربرد بنده گیم هست بیشتر. این 2 مانیتور تو بازی ها تفاوتی دارن با هم؟ منظورم این هست که الان من یه بار با 248 و یه بار با 229 بازی کنم تفاوتی توی تصاویر مشهود هست؟
طبق مشخصاتشون 248 باید تو بازی کاملا شارپی تصویر رو حفظ کنه اما از اون طرف نسبت پیکسل بر اینچ 229 بیشتر از 248 هست و نسل جدیدتر.
در کل برای گیم و بقیه کاربردهای رایج یک pc کدوم یکی از این دوتا رو پیشنهاد میدید و چرا؟
ممنون.

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
این رو تعریفش رو خیلی شنیدم
BenQ EW2440L Full HD
•صفحه نمایش 24 اینچ با دقت Full HD 1080p
•طراحی بدون فریم
•پنل VA با زاویه دید 178 درجه
•زمان تاخیر 4ms
•کنتراست: 20.000.000:1