drak knight
Registered User
یعنی هیچکس نمیدونه؟
طبیعی هست . ولی میتونید تغییرات بدید با بایوس ادیتور /برای کنترل فن هم از نرم افزار سافایر trixx استفاده کنیداز چند جا و چند نفر پرسیدم همه میگن این طبیعیه ک با توجه ب دما سرعت فن کم زیاد میشه یا از حرکت وایمیسه. درست میگن؟ من ب همشون گفتم این مدل کارت همچین تکنولوژی ای نداره.
میتونید از AVAST FREE استفاده کنید .سلام
به نظرتون بهترین آنتی ویروس برای لب تاب سونی وایو با 4 گیگ رم و سی پی یو Core 2 du 2.2 چه آنتی ویروسی هست که رم و سی پی یو لب تاب رو زیاد درگیر نکنه و سرعت و هم پایین نیاره ؟
ممنونمیتونید از AVAST FREE استفاده کنید .
دوست عزیز اگر میبینید یک آنتی ویروس رم و پردازنده رو زیاد درگیر می کنه دلیل بر بدی اون نیست. هر چقدر شما امنیت بیشتری بخواهید تنظیمات سخت گیرانه تری رو توی هر آنتی ویروس انجام بدید و هر چه این تنظیمات سخت گیرانه تر باشند , رم و پروسس بیشتری می برن. هر آنتی ویروسی رو نصب کنید اگر تنظیماتش رو روی Low یا حداقل بزارید شاید خیلی خیلی کم اثرش رو روی رم و چروسس ببینید.سلام
به نظرتون بهترین آنتی ویروس برای لب تاب سونی وایو با 4 گیگ رم و سی پی یو Core 2 du 2.2 چه آنتی ویروسی هست که رم و سی پی یو لب تاب رو زیاد درگیر نکنه و سرعت و هم پایین نیاره ؟
والا فکر میکنم لب تابم ویروس گرفتهدوست عزیز اگر میبینید یک آنتی ویروس رم و پردازنده رو زیاد درگیر می کنه دلیل بر بدی اون نیست. هر چقدر شما امنیت بیشتری بخواهید تنظیمات سخت گیرانه تری رو توی هر آنتی ویروس انجام بدید و هر چه این تنظیمات سخت گیرانه تر باشند , رم و پروسس بیشتری می برن. هر آنتی ویروسی رو نصب کنید اگر تنظیماتش رو روی Low یا حداقل بزارید شاید خیلی خیلی کم اثرش رو روی رم و چروسس ببینید.
در هر صورت اینکه بخوایم آنتی ویروسها رو با هم مقایسه کنیم و یک نتیجه کلی بگیریم به نظر من منطقی نیست.
بر اساس تجربه بنده اگر سیستم شما خیلی قوی باشه و کانفیگ خیلی بالایی داشته باشه بهترین و امن ترین آنتی ویرس Norton Antivirus هستش و نرمال ترین آنتیویروس روی تنظیمات Medium (توجه داشته باشد منظورم تنظیمات پیش فرض نیستش) بنا به تجربه من Kaspersky هستش.
اول سیستم عاملتون رو از نو نصب کنید(فرمت کامل پارتیشن ویندوز و نصب). بعد آنتی ویروس نصب و قبل از نصب هرگونه نرم افزار یا باز کردن سایت اینترنتی آن را آپدیت کنید و سپس کل سیستم رو با آنتی ویروس اسکن کنید.والا فکر میکنم لب تابم ویروس گرفته
چون توی قسمت نرم افزارها میرم نرم افزار خاصی باز نیست که سی پی یو و رم و درگیر کنه
ولی داغه لب تاب ...
گفتم انتی ویروسم و عوض کنم شاید خوب شه
با AVIRA RESCUE CD یکبار اسکن کنید و بعد AVAST رو نصب کنید .والا فکر میکنم لب تابم ویروس گرفته
چون توی قسمت نرم افزارها میرم نرم افزار خاصی باز نیست که سی پی یو و رم و درگیر کنه
ولی داغه لب تاب ...
گفتم انتی ویروسم و عوض کنم شاید خوب شه
در مورد AVIRA RESCUE CD و نحوه کارکردن باهاش کمی توضیح میدین ؟با AVIRA RESCUE CD یکبار اسکن کنید و بعد AVAST رو نصب کنید .
بله دانلود میکنید بصورت فایل ایزو هست . رایت میکنید سیستم رو باهاش بوت میکنید و شروع به اسکن و ویروس یابی میکند .در مورد AVIRA RESCUE CD و نحوه کارکردن باهاش کمی توضیح میدین ؟
آیا به صورت CD هست یا میتونم دانلود هم بکنم از وبسایت ها ؟
با فلش هم میشه دیگه نه؟بله دانلود میکنید بصورت فایل ایزو هست . رایت میکنید سیستم رو باهاش بوت میکنید و شروع به اسکن و ویروس یابی میکند .
http://www.avira.com/en/download/product/avira-rescue-system
4 تا گزینه میاد موقع بوتبله دانلود میکنید بصورت فایل ایزو هست . رایت میکنید سیستم رو باهاش بوت میکنید و شروع به اسکن و ویروس یابی میکند .
http://www.avira.com/en/download/product/avira-rescue-system
این راهنمای کار با دیسک نجات آویرا4 تا گزینه میاد موقع بوت
دقیقا اسم شون یادم نیست
ولی اولی رو میزنم یه صفحه سفیدی میاد و 3 دقیقه حالت لود شدن داره و سپس بالای همون صفحه علامت چرخ ظاهر میشه که میتونی shut down رو انتخاب کنی
گزینه دوم رو که کیزنی همون صفحه سفید میاد و 15 دقیقه حالت لود داره و تمام که شد Enter رو میزنی و خودش ریستارت میشه
گزینه 3 نوشته روی مموری کار میشه ... که یه صفحه آبی مثل صفحه برنامه نویسی میاد و شروع به پر شدن درصد لود میکنه ... که شدیدا لب تاب توی این مرحله داغ میکنه .و.. که وسطاش ترسیدم به گرافیکم آسیب برسونه قطعش کردم
گزینه 4 هم نوشته Hardwre فکر کنم ... که اصلا امتحانش نکردم
به نظرتون کدوم و باید انتخاب میکردم !
من متوجه نمیشم چرا هر چند وقت که از ویندوزم و ریکاوری و مجدد نصب میکنم سرعت سیستمم میاد پایین و داغ میکنه و سرعت فن بالا میره صدا میده ....
ویندوزم 7 اورجیناله
لب تاب هم سونی وایو FW
و هر چند وقت مجبور میشم دوباره ریکاوری کنم و از نو نصب بشه ویندوزم تا روبراه بشه لبتابم
واقعا هم نرم افزار کمی نصب میکنم ... ولی بعد مدتی کم کم درگیری لب تاب زیاد میشه و داغ میکنه در صورتی که رم یا سی پی یو با برنامه خاصی درگیر نیست وقتی از task manager نگاه میکنم
به نظرتون باید چیکار کنم -_-
این Avira هم که گفتین من هر کار میکنم مثل صفحه زیر که در راهنما فرمودین نمیرسم و قثط یه صفحه سفیده که وسطش نوشته Avira ... در واقع آیکون هایی که در عکس هست رو نمیبینم اصلا
![]()