AMD.POWER
مدیر بازنشسته
MINIX NEO Z64دستان من میخوام یه مینی PC بگیرم چه ویندوزی چه اندرویدی
فقط میخوام خروجی VGA و حتما AV داشته باشه
قیمتشم مناسب باشه
بنظرتون خوبه بخرم؟ از کجا بخرم که مناسب باشه قیمتش؟
![]()
MINIX NEO Z64دستان من میخوام یه مینی PC بگیرم چه ویندوزی چه اندرویدی
قیمتشم مناسب باشه
![]()
عزیز اینی که عکسشو گذاشتید صرفا یه مدیا پلیر هست یا سیستم عامل آندروید اما بد نیست بدونید که این آندروید اصلا اون چیزی که شاید شما توقع دارید و توی گوشیها می بینید و روش برنامه نصب می کنید و ... نیستش و بسیار محدود شده و صرفا هسته سیستم عاملش آندروید هست.دستان من میخوام یه مینی PC بگیرم چه ویندوزی چه اندرویدی
قیمتشم مناسب باشه
![]()
مطمئنید که AV داره؟!
خسته نباشید ... اگه میشه یک نگاه به مشخصات cpu من بندازید لطفا .. ببینید برای اجرای بازی های امروزی برای مثال GTA v یا Assassins و ... خوبه یا نه ؟؟ اصلا در چه سطحی هست ؟؟
![]()
سلام. پردازنده شما چیزی واسه اجرای بازی کم نداره. همونطور که جناب Mercedes فرمودن مهمترین و اساسی ترین قطعه در اجرای بازیها کارت گرافیک هستش. والا غولترین و گرانترین پردازنده دنیا رو هم که بزارید کم میاره. چون پردازشهای گرافیکی در پردازنده گرافیکی صورت میگیره که روی کارت گرافیک هستش. CPU اصلی سیستم هم یه نقش کمرنگی داره که پردازنده شما در این خصوص کفایت می کنه.خسته نباشید ... اگه میشه یک نگاه به مشخصات cpu من بندازید لطفا .. ببینید برای اجرای بازی های امروزی برای مثال GTA v یا Assassins و ... خوبه یا نه ؟؟ اصلا در چه سطحی هست ؟؟
![]()
خسته نباشید ... اگه میشه یک نگاه به مشخصات cpu من بندازید لطفا .. ببینید برای اجرای بازی های امروزی برای مثال GTA v یا Assassins و ... خوبه یا نه ؟؟ اصلا در چه سطحی هست ؟؟
![]()
سلام. تمامی سیستمها در حالت عادی اگر دمای محیط نرمال باشه نیازی به فن کیس ندارند و همون شیارهای خود کیس کفایت می کنه. مگه اینکه یا کارت گرافیک حرفه ای داشته باشید و یا بخواین اورکلاک کنید. البته هر چی دما پایین تر باشه بهتره. اما حتی روشن نبودن فنهای کیس هم مشکلی رو ایجاد نمی کنه. نهایتا شما اگر کیستون فن داره وصلش کنید. همین کافیه.درود
کف کیس مگنوم 2 زیرپاور بطور پیش فرض فیلتر نداره.
لازمه از رو درب بردارم بزارم کفش؟از کارایی پاور کم نمیشه(داغی و..)؟
منظورم فیلتر ضد گرد وغبار هستسلام. تمام کیس
سلام. تمامی سیستمها در حالت عادی اگر دمای محیط نرمال باشه نیازی به فن کیس ندارند و همون شیارهای خود کیس کفایت می کنه. مگه اینکه یا کارت گرافیک حرفه ای داشته باشید و یا بخواین اورکلاک کنید. البته هر چی دما پایین تر باشه بهتره. اما حتی روشن نبودن فنهای کیس هم مشکلی رو ایجاد نمی کنه. نهایتا شما اگر کیستون فن داره وصلش کنید. همین کافیه.
خیلی خوبه که شما به این مسائل اهمیت میدید. کیسهای اداره ما هیچکدام از این فیلتر ندارند , اما 3 ماهی یک مرتبه با بلوور خاک گیری می شن.منظورم فیلتر ضد گرد وغبار هست
باتوجه به اینکه فن پاور هوای زیر کیس را به داخل میکشه
مشاهده پیوست 829128
مشاهده پیوست 829129
چارغ قرمز نمایانگر فعالیت هارددیسک هستش , لذا اگر چراغ مدام روشنه بدونید هارددیسکتون حسابی زیر بار کاری هستش. صدای خر خر هم دلیلش همینه. البته هارددیسکهایی که دیگه زیاد کار کردن و تا حدودی فرسوده شدن بیشتر صدا میدن و همچنین به دلیل کندی و فرسودگی گهگاهی هم هنگ می کنن.سلام وقتی که چراغ قرمز کیس کیس من روشن میشه صدای خرخر میده (اکثرا چراغ روشنه)و بعضی وقت ها هم چند ثانیه هنگ میکنه
این ایراد هارد هست . باید چک بشه .سلام وقتی که چراغ قرمز کیس کیس من روشن میشه صدای خرخر میده (اکثرا چراغ روشنه)و بعضی وقت ها هم چند ثانیه هنگ میکنه
هارد این سیستم رو باید به یک دستگاه دیگه وصل کنید و با برنامه زیر از قسمت overview شات بگیریدچطوری هارد رو چک کنم
اون به خاطر نسخه برنامه هایی هست که نصب کردی .وقتی بعضی نرم افزارهارو باز میکنم ارور زیر رو میده
The version of this file is not compatible with the version of Windows you're running. Check
your computer's system information to see whether you need an x86 ﴾32‐bit﴿ or x64 ﴾64‐bit﴿
version of the program, and then contact the software publisher.