AMD.POWER
مدیر بازنشسته
چون دو سری متفاوت هست . این گرافیک بهترین بازدهی رو از چیپ 980gtx گرفته . بر اساس بررسی های سایت های معتبر این کارت قویترین کارت با این چیپ nvidia هست .تغییر رنگ که زیاد داره.. اما این حالتو ظاهرا نداره.. مرسی دوست عزیز
چون دو سری متفاوت هست . این گرافیک بهترین بازدهی رو از چیپ 980gtx گرفته . بر اساس بررسی های سایت های معتبر این کارت قویترین کارت با این چیپ nvidia هست .تغییر رنگ که زیاد داره.. اما این حالتو ظاهرا نداره.. مرسی دوست عزیز
980 نیستنا.. جفتی TI هستن..چون دو سری متفاوت هست . این گرافیک بهترین بازدهی رو از چیپ 980gtx گرفته . بر اساس بررسی های سایت های معتبر این کارت قویترین کارت با این چیپ nvidia هست .
با اجازه بزگترا و اساتید.. جناب این عددا که میگین نمیشه اصلا :| میسوزن خوب :// یجای کار میلنگه.. برای دمای گرافیک GPU-Z بریزین ببینین چی میگه.. اگر اونم همینارو گفت حتــــما رسیدگی باید بشه.. برای CPU هم اگر مادربوردتون ASUSه از AI SUIT 3 اگرم نیست از Speccy استفاده کنین.. البته Speccy برای من چند درجه بالاتر هم نشون میده!! تست کنین ببینین چیه.. شوخی بردار نیست این دما :|دوستان با برنامه CPUID HW Monitor دمای CPU دو هسته بین 70-80 هست و کارت کرافیک هم 119!!! (در حالت عادی)
این غیر طبیعی نیست؟ وضعیت فن هام فک میکنم جالب نیست درسته؟ کیس رو که باز کردم فن ها به درستی کار میکنن
باید کیس رو تمیز کنید . خمیر سیلیکون CPU و گرافیک هم جدید بزنید .دوستان با برنامه CPUID HW Monitor دمای CPU دو هسته بین 70-80 هست و کارت کرافیک هم 119!!! (در حالت عادی)
این غیر طبیعی نیست؟ وضعیت فن هام فک میکنم جالب نیست درسته؟ کیس رو که باز کردم فن ها به درستی کار میکنن
اه اه.. اوضاع خیلی خرابه.. باز کنین سیلیکون رو عوض کنین و خوب تمیزش کنین..ظاهرا همون CPU ID درست نشون میده
این سیستم رو من اصلا ازش استفاده نمیکنم و توجهی هم بهش نداشتم.الان بعد از مدت ها روشنش کردم متوجه شدم تو کار های معمولی هم کند میشه
فکر میکنم مشکل از فن ها باشه درسته؟
میتونین فلش بوت درست کنین.. میتونین هم سیم رایتر رو به یک پرت دیگه وصل کنین!!سلام
یکی از چیپهای SATA مادربرد ام خراب شده و الان دی وی دی رایترم کار نمیکنه.
نظرتون چیه اینو بخرم؟
http://digik.ir/کارت-ساتا-PCI
فقط یک ایرادی داره Bootable نیست. توی نصب ویندوز به مشکل میخورم. راه حلی برای این مشکل هست؟
کلا 2تا چیپ ساتا داره، که یکیش خرابه و یکیش هم هارد وصله بهشمیتونین فلش بوت درست کنین.. میتونین هم سیم رایتر رو به یک پرت دیگه وصل کنین!!
پس با Rufus (الان اسم دقیقش خاطرم نیست ولی همین بود فک کنم) فلش بوت درست کن هر وقت خواستی ویندوز نصب کنی..کلا 2تا چیپ ساتا داره، که یکیش خرابه و یکیش هم هارد وصله بهش
مادربرد قابلیت بوت با فلش رو داره ؟کلا 2تا چیپ ساتا داره، که یکیش خرابه و یکیش هم هارد وصله بهش
خیرمادربرد قابلیت بوت با فلش رو داره ؟
خیلی خیلی ممنون، لطف کردید ♥دو راه دارید :
1- تعویض سوکت ساتا روی برد توسط تعمیرکار
2- استفاده از رایتر usb
رم ها با همخوانی ندارند . رم های جدید هم بالا میان به تنهاییی ؟
رمتون خرابه . رمی که تهیه کردید مشکل داره . ربطی به تنظیمات ندارهیک دنیا سپاس از توجه شما.
نه بالا نمیاد. به تنهایی هم بوق میزنه.
ولی رم های قبلیم رو که میندازم راحت بالا میاد.
من هیچ تنظیماتی انجام ندادم.
فقط رم ها رو جا زدم.
آیا کار خاصی نیاز هست؟
رمتون خرابه . رمی که تهیه کردید مشکل داره . ربطی به تنظیمات نداره