Pr0m3en
Registered User
- نوشتهها
- 874
- لایکها
- 324
درودپس این کابل با این رزلوشین تفاوتی با hdmi و 1080p نداره؟
عذر خواهی میکنم بابت تاخیر.
منظورتون رو نفهمیدم عزیز یه خورده واضح تر عنوان میکنید؟
درودپس این کابل با این رزلوشین تفاوتی با hdmi و 1080p نداره؟
درود.با سلام به دوستان عزیز.
مشخصات سیستمم اینه:
Core i7 4770
MotherBoard: Gigabyte P85-D3
Case: Green Magnum II
CPU Cooling: Tuniq Tower 120 Extreme
Power: Green 1000B-OC
کیسم مگنوم 2 بود که عوض کردم و Green x3 viper گرفتم. ولی دمای پردازنده هیچ تغییری نکرد و تو گیم تا 67 هم میره! آیا ایر کولرم ضعیفه؟
یا ممکنه بخاطر خمیر پردازنده باشه؟ حدود 1.5 سال هست که خمیر رو عوض نکردم.
خمیر رو عوض کنید . البته دماتون بالا نیست .با سلام به دوستان عزیز.
مشخصات سیستمم اینه:
Core i7 4770
MotherBoard: Gigabyte P85-D3
CPU Cooling: Tuniq Tower 120 Extreme
Power: Green 1000B-OC
کیسم مگنوم 2 بود که عوض کردم و Green x3 viper گرفتم. ولی دمای پردازنده هیچ تغییری نکرد و تو گیم تا 67 هم میره! آیا ایر کولرم ضعیفه؟
یا ممکنه بخاطر خمیر پردازنده باشه؟ حدود 1.5 سال هست که خمیر رو عوض نکردم.به نظر شما تعویض خمیر چقدر می تونه تاثیرگذار باشه؟
میخواستم نظر جناب AMD.POWER رو هم بدونم.ممنونم
نه عزیز کم کردن ولتاژ باعث ضرر به پردازنده نمیشه .با درود فراوان..
من با کاهش ولتاژ پردازنده (Core i7 4770) تونستم دما رو تا 7-8 درجه پایین بیارم. توی کارایی هم تاثیری ندیدم.
آیا این کار باعث آسیب به پردازنده میشه؟
درودبا درود فراوان..
من با کاهش ولتاژ پردازنده (Core i7 4770) تونستم دما رو تا 7-8 درجه پایین بیارم. توی کارایی هم تاثیری ندیدم.
آیا این کار باعث آسیب به پردازنده میشه؟
اگر مادربردت پشتیبانی میکنه Q9400 بگیر . بله تو خیلی از نرم افزارها این 4 هسته ای بودن باعث بهبود عملکرد میشه .سلام.سیستم من cpu e8500 دار الان میخوام یه 4 هسته ای ببندم مثلا q6600 چقدر تفاوتشون هست؟اصلا تغییری میکنه؟
مادر بورد مشکلی نداره 9400 کشش کمتر نیست؟واسه گیمم تاثیر داره؟اگر مادربردت پشتیبانی میکنه Q9400 بگیر . بله تو خیلی از نرم افزارها این 4 هسته ای بودن باعث بهبود عملکرد میشه .
گرمای کمتری تولید میکنه چون 45 نانو هست . بله تو گیم هم موثرهمادر بورد مشکلی نداره 9400 کشش کمتر نیست؟واسه گیمم تاثیر داره؟
واسه کشش میگه 6600 کشش 8 9400 6.این مهم نیست؟گرمای کمتری تولید میکنه چون 45 نانو هست . بله تو گیم هم موثره
درودواسه کشش میگه 6600 کشش 8 9400 6.این مهم نیست؟
این یعنی 9400 بهتره؟عدد یعنی چی؟خوب اون کشش بیشتره!میشه یکم توضیح بدیدرود
دوست عزیز هیچ موقع به اعداد روی کاغذ نیگاه نکن.
مهم کارائی و بهینه بودنه.
یعنی به میزان کش و فرکانس و تعداد هسته نگاه نکنید.این یعنی 9400 بهتره؟عدد یعنی چی؟خوب اون کشش بیشتره!میشه یکم توضیح بدی