هنگ میتونه از هارد باشه تا رم . رم ریست یا bsod میگیرید . شات از وضعیت هاردتون بگذارید .خیلی ممنون .پس اگه دماها نرمال هستند هنگ کامپیوتر از رم میتونه باشه .رم 1 هست اگه ارتقا بدم به 3 مشکل حل میشه یا مشکلات دیگه ای هم هست . از کجا بفهمم پردازنده نرمال کار میکنه و ضعیف نشده؟
برنامه hd senitelچجوری شات از هارد بذارم؟
آداپتور رو به یک الکترونیکی ببرید بگید براتون ولتاژش رو بگیره . اگر ولتاژ داشت . باید با باطری سالم چک بشه .
باید سوکت شارجر لپتاپ عوض بشه . تهران هستی ببر افق IRANFSOسیم رو تکون میدم قطع نمیشه!
اون قسمتی که داحل سوکت شارژ فرو رفته رو می پیچونم قطع میشه
من خودم فکر می کنم احتمال زیاد مشکل از سوکت باشه نه شارژر
معمولا سوکت مشکل از پایه هاشه که با حرارت درست میشه تعویض سوکت ام این نقدر که گفتن خرجش نیس مگه اینکه پایه سوکت از کف برد کنده شده باشه که نیاز به جامپ هستش.یک جا بردم ، شارژر این لپ تاپ ریزه گفت نمی تونه ولتاژ بگیره
الان یکذره با سیم شارژر ور رفتم شارژ شد
یعنی سیم شارژر اتصالی داره یا سوکت لپ تاپ
یک مغازه هم بردم در کمال ناباوری گفت هم سوکتت و هم شارژرت خرابه و 160 تومن خرجشه
تو طولانی مدت موثر هست . چون مایع کولنت بیشتری تو پکیج 240 هست و میزان کمتر شدن کولنت در مدت طولانی به دلیل رادیاتور بزرگتر کمتر از نمونه 120 هست .با سلام به دوستان عزیز.
چرا توی تستهایی که دیدم بین واتر کولرهای 120 و 240 از لحاظ اختلاف دمایی خنک کنندگی تفاوت زیادی نیست؟
بین واترهای 240 رایج در بازار مثل deep cool-green-enermax-cooler master و corsair از لحاظ قدرت خنک کنندگی اختلاف زیادی هست؟تو طولانی مدت موثر هست . چون مایع کولنت بیشتری تو پکیج 240 هست و میزان کمتر شدن کولنت در مدت طولانی به دلیل رادیاتور بزرگتر کمتر از نمونه 120 هست .
CPU Cooler: Cooler Master Nepton 240Mبین واترهای 240 رایج در بازار مثل deep cool-green-enermax-cooler master و corsair از لحاظ قدرت خنک کنندگی اختلاف زیادی هست؟
شما کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
درودتو طولانی مدت موثر هست . چون مایع کولنت بیشتری تو پکیج 240 هست و میزان کمتر شدن کولنت در مدت طولانی به دلیل رادیاتور بزرگتر کمتر از نمونه 120 هست .
بله بیشتره در شرایط یکساندرود
یعنی طول عمر 240 بالاتره؟
دانگرید میشه روی 1600دوستان یه سوال فوری
من مادربرد ایسوس خریدم که زده فرکاس رم ساپورت Max. 16GB, DDR3 1600/1333/1066 MHz Memory
حالامن رم Kingston HyperX Fury 4GB DDR3 1866MHz خریدم
مادربرد رم فرکانس 1866MHz رو میشناسه؟؟مشکلی پیش نمیاد؟؟؟؟؟؟