ممنونم برای پاسختدانگرید میشه روی 1600
فقط دانگرید اتوماتیک انجام میشه یا نیاز به تنظیم خاصی داره؟بعد از مدتی هم به مین یا رم مشکلی نمیزنه؟
ممنونم برای پاسختدانگرید میشه روی 1600
اتوماتیک انجام میشه . عموما نیازی به تغییراتی از سمت شما نیست .ممنونم برای پاسخت
فقط دانگرید اتوماتیک انجام میشه یا نیاز به تنظیم خاصی داره؟بعد از مدتی هم به مین یا رم مشکلی نمیزنه؟
وسترن بلو هاردهای بسیار خوب و سریع و کم دردسری هستند .دوستان هارد اینترنال معمولا کدوم برند پیشنهاد میشه؟ وسترن یا سیگیت,یا توشیبا؟
دروددوستان یه سوال فوری
من مادربرد ایسوس خریدم که زده فرکاس رم ساپورت Max. 16GB, DDR3 1600/1333/1066 MHz Memory
حالامن رم Kingston HyperX Fury 4GB DDR3 1866MHz خریدم
مادربرد رم فرکانس 1866MHz رو میشناسه؟؟مشکلی پیش نمیاد؟؟؟؟؟؟
وسترن آبی.دوستان هارد اینترنال معمولا کدوم برند پیشنهاد میشه؟ وسترن یا سیگیت,یا توشیبا؟
بعد از مدتی هم به مین یا رم مشکلی نمیزنه؟
راستش واسه یه شرکت چند تا سیستم ایسوس با cpu اینتل 1150 جمع کردم ولی رم ها رو ندیده فرکانس 1866 گرفتم حالا فقط نگران اینم که یوقت بعدا مشکلی واسه مین یا رم پیش نیاددرود
با اجازه استاد @AMD.POWER
شما میتونید اگه پردازندتون اینتله با کمک پروفایل XMP فرکانس رمهاتون رو روی همون 18666 بیارید.
موفق باشید.
این مادربرد ماکزیمم 1600 هست . رمی که خریدی روی 1600ست میشهرمی که خریدم
Kingston HyperX Fury 4GB DDR3 1866MHz CL10 Single Channel RAM HX318C10F/4
هست و مادربردی که گرفتم
ASUS - H81M-C
دفعه اول هم که گفتی متوجه شدم عزیزاین مادربرد ماکزیمم 1600 هست . رمی که خریدی روی 1600ست میشه
چون دو باره پرسیده بودی احتمال دادم نگرفته باشی . قضیه رو اینطوری بگم رم شما مثل ماشینی هست میتونه مثلا تا 140 کیلومتر بره ولی جاده ای که انتخاب کردی محدودیت 120 کیلومتری داره .پس شما سرعت روی 120 تنظیم میکنی . پس مشکلی نیست .دفعه اول هم که گفتی متوجه شدم عزیز
کاری ندارم فرکانس از 1600 به بالا نمیره.مهم نیست برام
فقط نمیخوام باعث هنگی سیستم یا اسیب بهش نشه همین
نه فقط دنبال این تیکه از جوابت بود "پس مشکلی نیست"چون دو باره پرسیده بودی احتمال دادم نگرفته باشی . قضیه رو اینطوری بگم رم شما مثل ماشینی هست میتونه مثلا تا 140 کیلومتر بره ولی جاده ای که انتخاب کردی محدودیت 120 کیلومتری داره .پس شما سرعت روی 120 تنظیم میکنی . پس مشکلی نیست .
باید دستی روی 1600 ست کنی کافیه xmp را تو بایوس فعال کنی.امروز رم ها رو تست کردم
روی مین خودم که ECS A790GXM-AD3 هست و سی پی یو DualCore AMD Athlon II X2 245, 2900 MHz تست کردم اما اصلا اینگار رم نداشت.تکی هم تست میکردم ارور میداد و سیستم بالا نمیومد.(دلیلیش بخاطر ای ام دی هست؟)
اما با مین ASUS - H81M-C تست کردم که خداروشکر اورد ولی زده بود فرکانس 1333 !!!چرا؟
اوکی ممنون ولی اینکه مین خودم نمیشناسه باعث تعجبهباید دستی روی 1600 ست کنی کافیه xmp را تو بایوس فعال کنی.
یکسری از رم ها برای پلتفرم های خاصی هستند . سایت سازنده رم و مادربرد یک لیست qvl دارد که برای همین موارد هست .اوکی ممنون ولی اینکه مین خودم نمیشناسه باعث تعجبه
دقیقایکسری از رم ها برای پلتفرم های خاصی هستند . سایت سازنده رم و مادربرد یک لیست qvl دارد که برای همین موارد هست .