مرسی ولی کابل ساتا رو دو هفته پیش عوض کردم.خودم فکر میکنم هنگ از رمه ولی شک دارم که آیا میتونم از 4 gb رم استفاده کنم یا نه .چون سیستم قدیمه و شاید 4 گیگ رم برای این گرافیک یا سی پی یو زیاد باشه .لطفا در این مورد هم راهنمایی کنید
درباره هنگ نظر ندادم . خطایی ترانسفر به خاطر کابل ساتا هست . هنگ از رم نیست . حرارت چیپ مادربرد یکی از علل هنگ هست یا مشکل در پاور که باعث بالا رفتن حرارت یکی از قطعات میشهمرسی ولی کابل ساتا رو دو هفته پیش عوض کردم.خودم فکر میکنم هنگ از رمه ولی شک دارم که آیا میتونم از 4 gb رم استفاده کنم یا نه .چون سیستم قدیمه و شاید 4 گیگ رم برای این گرافیک یا سی پی یو زیاد باشه .لطفا در این مورد هم راهنمایی کنید
درودسلام - میشه از هارد لپتاپ (2.5اینچی) داخل کیس کامپیوتر استفاده کرد ؟ در اینصورت هیچ چیز اضافه ای لازم هست ؟ سپاس
باید از مبدل 2.5 به 3.5 اینچی استفاده کنید . که SSD روی کیس PC نصب بشه .سلام - میشه از هارد لپتاپ (2.5اینچی) داخل کیس کامپیوتر استفاده کرد ؟ در اینصورت هیچ چیز اضافه ای لازم هست ؟ سپاس
میشه یه لینک بذارید دقیقا چی هست ؟ منظورتون برای نصبشه ؟باید از مبدل 2.5 به 3.5 اینچی استفاده کنید . که SSD روی کیس PC نصب بشه .
میشه یه لینک بذارید دقیقا چی هست ؟ منظورتون برای نصبشه ؟
از نظر ولتاژ و جریان مشکلی بوجود نمیاد ؟
سریر یک گارانتی هست . یعنی یه شرکت گارانتی دهنده صرف هست نه وارد کنندهسلام
ایا گارانتی سریر برای رمهای کینگستون معتبره؟
یکی فروشنده ها این لینک رم را به بنده دادندسریر یک گارانتی هست . یعنی یه شرکت گارانتی دهنده صرف هست نه وارد کننده
اگر برای دسکتاپ رم میخواهید g.skill گارانتی آواژنگ خرید کنید .
فرایند مشکل تقلبی بودن نداره . ولی رم های معتبر تری در بازار هست مثل کروشیال و جی اسکیلیکی فروشنده ها این لینک رم را به بنده دادند
http://www.amazon.com/Patriot-Signature-PC3-12800-1600MHz-240-Pin/dp/B004JKNJ0U
ولی پارت نامبر عکسی که گذاشتند بدین شرحه:
Patriot psd34g16002h
لیبل گارانتی فرایند داره ،نظرتون چیه؟
مشکل بنده با رمهای اکبند و گارانتی دار اینه که اگر با رم فعلی ناسازگاری داشت دیگر تعویض نمیکنند ولی اینجا با فروشنده شرط پس گرفتن طی میکنمفرایند مشکل تقلبی بودن نداره . ولی رم های معتبر تری در بازار هست مثل کروشیال و جی اسکیل
رم فعلی خودت چیه ؟مشکل بنده با رمهای اکبند و گارانتی دار اینه که اگر با رم فعلی ناسازگاری داشت دیگر تعویض نمیکنند ولی اینجا با فروشنده شرط پس گرفتن طی میکنم
http://lioncomputer.ir/product/754/رم+کورسیر+Vengeance+4GB+1600Mhz+DDR3/رم فعلی خودت چیه ؟
مادربردت ؟
شما بهتر بود دو تا رم مشابه میگرفتید .
کابل را عوض کنید . مشخص میشه . میتونید صداش را تکی تست بگیرید . یعنی بگذارید موزیک فقط از این باند پخش بشه مشخص میشه>>> به نام خدا <<<
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت عزیزان و استادان
به تازگی اسپیکر Hatron HSP260 خریدم که از یک ساب + 2تا بلندگو تشکیل شده
برای دیدن مشخصات :توی گوگول سرچ کنید Hatron HSP260 Speaker
اما الان بعد از گذشت 8 روز این طورا ،متوجه شدم یکی از اسپیکر ها که به پورت سفید رنگ خروجی پشت ساب متصل میشود صدای کمتری دارد و در عین حال اونی که به پورت قرمز رنگ وصل میشود صدای بالاتری دارد
حتی جاهای اسپیکر هام عوض کردم ولی انگار کلا اونی که رنگ سفید داره صدای کمتر و بیس بالاتری تولید میکنه
به گارانتی زنگ زدم گفت بیار ببینم نظر بدم ولی راهش دوره
میشه شما عزیزان بفرمایید که آیا این مشکل هست یا نیست؟
ضمن اینکه از روز اول حس میکنم اینجوری بود و ضمن اینکه توی صدای بالا اصلا تفاوت مشخص نمیشه
ممنون میشم پاسخ بدین . باتشکر از شما عزیزان
عزیز مشکل از پورت هست اگرم مشکلی قراره باشه ،چون جای باند هارو در قسمت فیش جا به جا میکنم صدا ازون یکی بیشتر پخش میشهکابل را عوض کنید . مشخص میشه . میتونید صداش را تکی تست بگیرید . یعنی بگذارید موزیک فقط از این باند پخش بشه مشخص میشه
کاری که گفتم انجام دادید . بالانس ولوم رو بگذارید روی اون اسپیکر که صداش کمتره . ببینید باز هم صداش کمه یا نه .عزیز مشکل از پورت هست اگرم مشکلی قراره باشه ،چون جای باند هارو در قسمت فیش جا به جا میکنم صدا ازون یکی بیشتر پخش میشه
راه حل دیگه ای دارید؟