سلام
وقتی به سیستمم SSD وصل میکنم و ویندوز روش میزنم بعد از چند ساعت بلواسکرین میده و روی HDD این مشکل ندارم.
SSD ها روی سیستم قبلی بودن و هیچ مشکلی نداشتن
ممنون میشم کمک کنید
اورکلاک شده و روی چندتا SSD تست کردم فقط مشکل روی اون ها هست. الان از ۱۶ گیگ رم هم ۸ گیگ میشناسه و از منوی بوت و ران هم درست نشد. برد رو تعمیر هم بردم ولی گفت مشکل از اون نیست. واقعا موندم دیگه چیکار کنمممکن علت خود ssd نباشه . اگر اورکلاک کرده باشید روی ssd هم تاثیر میگذاره
اورکلاک شده و روی چندتا SSD تست کردم فقط مشکل روی اون ها هست. الان از ۱۶ گیگ رم هم ۸ گیگ میشناسه و از منوی بوت و ران هم درست نشد. برد رو تعمیر هم بردم ولی گفت مشکل از اون نیست. واقعا موندم دیگه چیکار کنم
http://cpuboss.com/cpus/Intel-Xeon-X3440-vs-Intel-Core-i3-3220Xeon 3440
یا
i3 3220
کدوم بهتره؟
خیر نیازی نیست . وقتی پردازنده دیتکت میشه یعنی مشکلی نداره . وقتی مدل بالاتر تو لیست هست طبیعتا پردازنده شما هم مشکلی نخواهد داشت .در سایت گیگابایت و قسمت سی پی یو ساپورت هیچ اشاره ای به زئون 3440 نشده و هیچکدوم از برد ها توی لیست خودشون ندارن . 3450 و 3470 و 3430 هم هست اما 3440 نیست. ولی همون سری p55 با برند ازراک 3440 را برای ساپورت داره.
یعنی فقط باید از برد ازراک یا ای وی جی ای برای این سی پی یو استفاده کرد ؟
این ایراد به دلیل مشکلات قسمت i/o هست . باید ببرید پیش تعمیرکار تا مشکل را حل کند .دوستان سلام
کسی با این ارور مواجه شده و آیا راه حلی براش دارید؟؟
Chassis Intruded ... Fatal Error ... System Halted
این ارور بعد از بوت شدن سیستم میاد و سیستم کلا فریز میشه و کیبرد هم کار نمیکنه!!
مادربرد Asus P5Q3 هستش
https://www.asus.com/Motherboards/P5Q3/
و تا اونجایی که من متوجه شدم مربوط به فعال شدن سنسور باز بودن در کیس یا اصطلاحا
باز بودن در کابین! هستش
یه جامپری پایین مادربرد قرار داره که فکر کنم فعال شده و باید غیر فعال بشه.
اگر راه حلی به ذهنتون میرسه بفرمایید
متشکرم
تاثیر چندانی نداره . چون سرعت فلش هیچوقت به سرعت رم نزدیک نمیشه .بعضی نرم افزار ها که میگن از مموری و فلش بجای رم استفاده میکنن این واقعا درسته؟ رم چیپ های خاص خودش رو داره استفاده از فلش مموری برای رم بیشتر شدنی هست؟
400 MHz هستکار با سخت افزار زیاد بلد نیستم ، یه کامپیوتر قدیمی هست که فقط میدونم مدل رم DDR2 هست ، رم دو گیگ ، میخوام یه رم دو گیگ DDR2 دیگه در کنارش بزارم ، حالا سوالم این هست که رم را خریدم بعدش نیاز به درایور یا برنامه خاصی نداره؟ همه رم های DDR2 به یک شکل هستن یعنی راحت سر جاش قرار میگیره یا جاشون فرق نمیکنه؟ (فقط برای مدل های DDR2)
یه دونه رم DDR2 بگیرم و سر جاش بزارم کافیه مشکل دیگه ای نیست؟
سلامکار با سخت افزار زیاد بلد نیستم ، یه کامپیوتر قدیمی هست که فقط میدونم مدل رم DDR2 هست ، رم دو گیگ ، میخوام یه رم دو گیگ DDR2 دیگه در کنارش بزارم ، حالا سوالم این هست که رم را خریدم بعدش نیاز به درایور یا برنامه خاصی نداره؟ همه رم های DDR2 به یک شکل هستن یعنی راحت سر جاش قرار میگیره یا جاشون فرق نمیکنه؟ (فقط برای مدل های DDR2)
یه دونه رم DDR2 بگیرم و سر جاش بزارم کافیه مشکل دیگه ای نیست؟
400 MHz هست
مدل مادربورد GIGABYTE P31-ES3G
نوشته Support for DDR2 1066/800/667 MHz memory modules
دوباره زیرش نوشته Please refer "Memory Support List" for memory support information
یعنی هیچی به هیچی؟!
https://www.gigabyte.com/persian/Motherboard/GA-P31-ES3G-rev-1x#sp
DDR2 دو گیگ ، 800 مگاهرتز بگیرم مشگلی نداره؟
سلامسلام دوستان خسته نباشید. ببخشید من چند روز قبل خواستم سی پی یو رو از طریق بایوس اورکلاک کنم، تنظیمات رو که سیو کردم و سیستم ریست شد دیگه نه تو محیط ویندوز رفت نه تو محیط تنطیمات بایوس، و فقط روی ارم مادربرد موندش، بایوس ریست کردم اوکی نشد باز، فکر کردم حتما سی پی یو دچار مشکل شده یک سی پی یو دیگه خرید با یک پاور جدید و یک رم دیگر ولی باز مشکل پابرجاست، میشه راهنمایی کنید لطفا؟
ممنون، ولی قبلا اینکارو انجام دادم، ج ندادسلام
1-برق سیستم رو بکشید
2-باتری رو در بیارید
3-باتری رو بر عکس جا بزنید
4-بعد از 5 دققه
5-باتری را به حالت عادی جا بزنید
6-سیستم را روشن و تست کنید