منتخب بازارچه

پرسش و پاسخ هاي سوالات و مشكلهاي سخت افزار

Business plan

Registered User
تاریخ عضویت
30 سپتامبر 2015
نوشته‌ها
7,848
لایک‌ها
6,702
محل سکونت
❤️️ ❤️️ ❤️️ ❤️️ ❤️️
کار با سخت افزار زیاد بلد نیستم ، یه کامپیوتر قدیمی هست که فقط میدونم مدل رم DDR2 هست ، رم دو گیگ ، میخوام یه رم دو گیگ DDR2 دیگه در کنارش بزارم ، حالا سوالم این هست که رم را خریدم بعدش نیاز به درایور یا برنامه خاصی نداره؟ همه رم های DDR2 به یک شکل هستن یعنی راحت سر جاش قرار میگیره یا جاشون فرق نمیکنه؟ (فقط برای مدل های DDR2)
یه دونه رم DDR2 بگیرم و سر جاش بزارم کافیه مشکل دیگه ای نیست؟
400 MHz هست
مدل مادربورد GIGABYTE P31-ES3G
نوشته Support for DDR2 1066/800/667 MHz memory modules
دوباره زیرش نوشته Please refer "Memory Support List" for memory support information
یعنی هیچی به هیچی؟!
https://www.gigabyte.com/persian/Motherboard/GA-P31-ES3G-rev-1x#sp
DDR2 دو گیگ ، 800 مگاهرتز بگیرم مشگلی نداره؟

 

AMD.POWER

مدیر بخش سخت افزار
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
19,388
لایک‌ها
22,827
سن
39
محل سکونت
طهران
کار با سخت افزار زیاد بلد نیستم ، یه کامپیوتر قدیمی هست که فقط میدونم مدل رم DDR2 هست ، رم دو گیگ ، میخوام یه رم دو گیگ DDR2 دیگه در کنارش بزارم ، حالا سوالم این هست که رم را خریدم بعدش نیاز به درایور یا برنامه خاصی نداره؟ همه رم های DDR2 به یک شکل هستن یعنی راحت سر جاش قرار میگیره یا جاشون فرق نمیکنه؟ (فقط برای مدل های DDR2)
یه دونه رم DDR2 بگیرم و سر جاش بزارم کافیه مشکل دیگه ای نیست؟
سلام
اول با برنامه CPU-Z قسمت MAIN
مادربرد دستگاه را مشخص کنید تا بشه راهنمایی کرد .
 

AMD.POWER

مدیر بخش سخت افزار
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
19,388
لایک‌ها
22,827
سن
39
محل سکونت
طهران
400 MHz هست
مدل مادربورد GIGABYTE P31-ES3G
نوشته Support for DDR2 1066/800/667 MHz memory modules
دوباره زیرش نوشته Please refer "Memory Support List" for memory support information
یعنی هیچی به هیچی؟!
https://www.gigabyte.com/persian/Motherboard/GA-P31-ES3G-rev-1x#sp
DDR2 دو گیگ ، 800 مگاهرتز بگیرم مشگلی نداره؟

رم شما باس 800 هست .
میتوانید یک رم DDR2 باس 800 از همین کینگستون اضافه کنید و مجموعه بشه 3 گیگابایت باس 800
 

AMD.POWER

مدیر بخش سخت افزار
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
19,388
لایک‌ها
22,827
سن
39
محل سکونت
طهران
سلام دوستان خسته نباشید. ببخشید من چند روز قبل خواستم سی پی یو رو از طریق بایوس اورکلاک کنم، تنظیمات رو که سیو کردم و سیستم ریست شد دیگه نه تو محیط ویندوز رفت نه تو محیط تنطیمات بایوس، و فقط روی ارم مادربرد موندش، بایوس ریست کردم اوکی نشد باز، فکر کردم حتما سی پی یو دچار مشکل شده یک سی پی یو دیگه خرید با یک پاور جدید و یک رم دیگر ولی باز مشکل پابرجاست، میشه راهنمایی کنید لطفا؟
سلام
1-برق سیستم رو بکشید
2-باتری رو در بیارید
3-باتری رو بر عکس جا بزنید
4-بعد از 5 دققه
5-باتری را به حالت عادی جا بزنید
6-سیستم را روشن و تست کنید
 

ehsanyeganeh

کاربر تازه وارد
تاریخ عضویت
19 نوامبر 2009
نوشته‌ها
29
لایک‌ها
1
محل سکونت
وی پی اس سنتر
سلام
1-برق سیستم رو بکشید
2-باتری رو در بیارید
3-باتری رو بر عکس جا بزنید
4-بعد از 5 دققه
5-باتری را به حالت عادی جا بزنید
6-سیستم را روشن و تست کنید
ممنون، ولی قبلا اینکارو انجام دادم، ج نداد
با دیباگر تست کردم خطای 5d میده که همون مربوط به بایوس هست فکر کنم،
کلا نه وارد بایوس میشه نه چیزی، فریز میشه همونجا
راهی به ذهنتون میرسه؟
 

AMD.POWER

مدیر بخش سخت افزار
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
19,388
لایک‌ها
22,827
سن
39
محل سکونت
طهران
ممنون، ولی قبلا اینکارو انجام دادم، ج نداد
با دیباگر تست کردم خطای 5d میده که همون مربوط به بایوس هست فکر کنم،
کلا نه وارد بایوس میشه نه چیزی، فریز میشه همونجا
راهی به ذهنتون میرسه؟
با پردازنده سالم دیگه تست بگیرید
 

Hamidreza23

Registered User
تاریخ عضویت
15 آپریل 2013
نوشته‌ها
3,672
لایک‌ها
4,561
محل سکونت
گیلان
یه کیس قدیمی هست پورت های usb کار نمیکنن (عقب + جلو) بقیه قسمتاش مشکلی نداره
به غیر از تعویض مادربورد و نصب دوباره درایور (چون تو بایوس هم کار نمیکنه) چه راهی هست؟ ازین پورت هایی که روی pci نصب میشن خوبه؟
 

AMD.POWER

مدیر بخش سخت افزار
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
19,388
لایک‌ها
22,827
سن
39
محل سکونت
طهران
یه کیس قدیمی هست پورت های usb کار نمیکنن (عقب + جلو) بقیه قسمتاش مشکلی نداره
به غیر از تعویض مادربورد و نصب دوباره درایور (چون تو بایوس هم کار نمیکنه) چه راهی هست؟ ازین پورت هایی که روی pci نصب میشن خوبه؟
کارت PCI USB یا USB PCIE تهیه کنید
 

usl

Registered User
تاریخ عضویت
27 ژوئن 2013
نوشته‌ها
4,661
لایک‌ها
6,182
محل سکونت
لنگرود(usl)
سلام من دیتا میرختم از لب تاپم به کنسول پلی استیشن ولی چون کارت شبکه لب تاپم گیگابایتی نبود سرعتم ۱۲ مگ بیشتر نبود از این کارت شبکه های اکسترنال گیگبایتی خریدم ولی وقتی به کنسول وصل میکنم شبکه نمیشن با هم دیگه توی توصیحات زده بود نصب خودکار هست هیچ سی دی راه اندازی هم نداره مبدلشم سالمه چراغاش روشن میشه کسی میتونه راهنماییم کنه مشکلم از کجاست؟
 

فایل های ضمیمه

AMD.POWER

مدیر بخش سخت افزار
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
19,388
لایک‌ها
22,827
سن
39
محل سکونت
طهران
سلام من دیتا میرختم از لب تاپم به کنسول پلی استیشن ولی چون کارت شبکه لب تاپم گیگابایتی نبود سرعتم ۱۲ مگ بیشتر نبود از این کارت شبکه های اکسترنال گیگبایتی خریدم ولی وقتی به کنسول وصل میکنم شبکه نمیشن با هم دیگه توی توصیحات زده بود نصب خودکار هست هیچ سی دی راه اندازی هم نداره مبدلشم سالمه چراغاش روشن میشه کسی میتونه راهنماییم کنه مشکلم از کجاست؟
سلام
اول ببینید کامپیوتر به درستی دانگل شبکه رو شناسایی کرده یا نه با راست کلیک ایپی را هم به صورت اتومات و هم دستی ست کنید .در آخر از سلامت دانگل شبکه خریداری شده مطمئن شوید .
بعید میدونم دانگل خرید شده کمکی به شما کنه . چون به نظر میرسه کیفیت خوبی نداشته باشه
 

Ali-Ahmari

Registered User
تاریخ عضویت
28 اکتبر 2012
نوشته‌ها
3,951
لایک‌ها
4,942
سلام
می‌خواستم بدونم آیا لپ‌تاپ Lenovo z500 از سری:
  • رم 8GB
  • سی‌پی‌یو Core i 7
  • هارد 1TB
  • گرافیک 2GB
از SATA 3 پشتیبانی می‌کنه؟
 

AMD.POWER

مدیر بخش سخت افزار
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
19,388
لایک‌ها
22,827
سن
39
محل سکونت
طهران

GamesWorld

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر [؟]
تاریخ عضویت
6 می 2012
نوشته‌ها
3,703
لایک‌ها
1,401
محل سکونت
رشت
@AMD.POWER

سلام.من روی سیستم یه رم corsair ddr3 8GB cl11 داره. الان میخوام یه 8 دیگه اضافه کنم ولی ظاهرا همین مدل در بازار دیگه موجود نیست.
اینجا یه رم 8 G.Skill پیدا کردم . پیشنهاد شما چیه ؟
 
Last edited:

AMD.POWER

مدیر بخش سخت افزار
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
19,388
لایک‌ها
22,827
سن
39
محل سکونت
طهران
@AMD.POWER

سلام.من روی سیستم یه رم corsair ddr3 8GB cl11 داره. الان میخوام یه 8 دیگه اضافه کنم ولی ظاهرا همین مدل در بازار دیگه موجود نیست.
اینجا یه رم 8 G.Skill پیدا کردم . پیشنهاد شما چیه ؟
سلام
مشخصات دقیق رمی که قصد تهیه دارید را قید کنید همینطور رم فعلی
 

GamesWorld

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر [؟]
تاریخ عضویت
6 می 2012
نوشته‌ها
3,703
لایک‌ها
1,401
محل سکونت
رشت
سلام
مشخصات دقیق رمی که قصد تهیه دارید را قید کنید همینطور رم فعلی
رم فعلی Corsair XMS3 DDR3 8GB 1600 CL11-11-11-30

قصد دارم یه رم 8GB دیگه بندازم کنارش که مجموع بشه 16GB
 

tiger1

Registered User
تاریخ عضویت
13 ژوئن 2014
نوشته‌ها
736
لایک‌ها
158
سلام خدمت اساتید
یک عدد سیستم قدیمی دارم که چند ماهی هست دارم ازش استفاده میکنم ولی به نظرم دمای سیستم زیاده
کلا درپوش کیس را هم برداشتم فاصله اش از دیوار هم خوبه پشت کیس هم کاملا آزاده .
البته من نمیدونم باید چه دمایی داشته باشه کیس !!!
اینم عکس از دمای قطعات هست :
http://uupload.ir/files/gvde_aaaa.png
 

hamidreza f

Registered User
تاریخ عضویت
10 دسامبر 2012
نوشته‌ها
166
لایک‌ها
146
@AMD.POWER
سلام امید خان
نظرتون رو راجع به این هارد میشه بگید؟ Western Digital My Book Desktop External Hard 6 T
قیمتش الان حدود 2 تومنه. نسبت به بقیه خیلی پایین تره قیمتش. یه کم شک براندازه.
عذر خواهی میکنم اینجا مطرح کردم. دیدم تاپیک های مشاوره خیلی خلوت شده گفتم اینجا بپرسم.
 

AMD.POWER

مدیر بخش سخت افزار
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
19,388
لایک‌ها
22,827
سن
39
محل سکونت
طهران
بالا