1900cd
Registered User
- نوشتهها
- 673
- لایکها
- 119
چرا یکی داره. تبدیل استفاده کردم. ولی خروجی نمیده با تبدیل.کارت گرافیکتم hdmi نداره ؟
چرا یکی داره. تبدیل استفاده کردم. ولی خروجی نمیده با تبدیل.کارت گرافیکتم hdmi نداره ؟
چون مانیتورت هم hdmi نداره میتونی از یه کارت استفاده کنی که یدونه dvi -i و یدونه dvi -d داشته باشه یدونه 1 گیگ ddr5 بگیر دست دوم از 1 تومن تا 2 تومن هست بسته به قدرت و تمیزی اگه میخوای نو بگیری هم قدرتش کمتره با این پولچرا یکی داره. تبدیل استفاده کردم. ولی خروجی نمیده با تبدیل.
میتونی از دیجی کالا یکی دیگه بخری اگه کار نکرد مرجوع کنیالبته تبدیل hdmi به vgi داشتم اگر اشتباه نکنم. که کار نمیکرد و خروجی رو نمیداد.
نظرتون استفاده از این تبدیل هست فکر کنم.
مشاهده پیوست 1240818
این چرا هر رنگش یه قیمته .30 هزارتومن اختلاف قیمت بین کروم و سفیدمیتونی از دیجی کالا یکی دیگه بخری اگه کار نکرد مرجوع کنی
مبدل HDMI به VGA مدل HD-Conversion
خرید اینترنتی مبدل HDMI به VGA مدل HD-Conversion و قیمت انواع کابل و مبدل متفرقه از فروشگاه آنلاین دیجیکالا. جدیدترین مدلهای کابل و مبدل متفرقه با بهترین قیمت در دیجیکالاwww.digikala.com
هر رنگ فروشندش متفاوته برای همین قیمت فرقی داره. البته قابل ذکره من استفاده نکردم و صرفا نظرات مثبت بود برای همین لینک کردم.این چرا هر رنگش یه قیمته .30 هزارتومن اختلاف قیمت بین کروم و سفید
یه تبدیل این مدلی دارم. البته vga به dvi هست. برای تست گفتم بزنم ببینم این عمل میکنه. ولی تبدیل که میزنم مانیتور روشن نمیشه اصلا. و از مانیتور اول هم شناسایی نمیتونه بکنهمیتونی از دیجی کالا یکی دیگه بخری اگه کار نکرد مرجوع کنی
مبدل HDMI به VGA مدل HD-Conversion
خرید اینترنتی مبدل HDMI به VGA مدل HD-Conversion و قیمت انواع کابل و مبدل متفرقه از فروشگاه آنلاین دیجیکالا. جدیدترین مدلهای کابل و مبدل متفرقه با بهترین قیمت در دیجیکالاwww.digikala.com
من از این تبدیلا برای رسیور گذاشتم همین مشکل پیش میومد اندازه تصویرو عوض میکردم تصویر میداد . اینکارو انجام بده احتمالا درست بشهیه تبدیل این مدلی دارم. البته vga به dvi هست. برای تست گفتم بزنم ببینم این عمل میکنه. ولی تبدیل که میزنم مانیتور روشن نمیشه اصلا. و از مانیتور اول هم شناسایی نمیتونه بکنه
ممنونم. متاسفانه اصلا نمیشناسه مانیتور دوم رو که با تغییر رزولوشن اتفاقی بیفته. ولی با این حال انجام دادم روی همون مانیتور اول ولی خب بازم تغییری حاصل نشد.من از این تبدیلا برای رسیور گذاشتم همین مشکل پیش میومد اندازه تصویرو عوض میکردم تصویر میداد . اینکارو انجام بده احتمالا درست بشه
تا جایی که من اطلاع دارم تبدیل ها خیلی استاندارد تبدیل نمیکنن.. چون اصلا تکنولوژی پورت ها با هم فرق دارن..من سیستمم قدیمی هست. و با سیستم گیم هم نمیزنم. طراحی وب انجام میدم. در حد فیلم دیدن و نهایت یه فتوشاپ نیاز دارم به این گرافیک. فقط هر دو مانیتور رو خروجی 1920 *1080 با کیفیت خوب بهم بده کفایت میکنه برام. بودجه هم هرچه کمتر بهتر. با توجه به اینکه کار خفن انجام نمیدم باهاش.
یعنی از دو کارت گرافیک استفاده کنم هم زمان؟تا جایی که من اطلاع دارم تبدیل ها خیلی استاندارد تبدیل نمیکنن.. چون اصلا تکنولوژی پورت ها با هم فرق دارن..
من پیشنهادم اینه که اگه دوستان هم تایید کنن یه کارت گرافیک ساده به عنوان گرافیک دوم در کنار کارت گرافیک کنونیتون بگیرید..
آره..یعنی از دو کارت گرافیک استفاده کنم هم زمان؟
تا جایی که من اطلاع دارم تبدیل ها خیلی استاندارد تبدیل نمیکنن.. چون اصلا تکنولوژی پورت ها با هم فرق دارن..
من پیشنهادم اینه که اگه دوستان هم تایید کنن یه کارت گرافیک ساده به عنوان گرافیک دوم در کنار کارت گرافیک کنونیتون بگیرید..
البته در بعضی مادربردا میشه از گرافیک انبرد برای مانیتور دوم استفاده کرد . یه تست انجام بدید احتمالا بشهیعنی از دو کارت گرافیک استفاده کنم هم زمان؟
یک سری کارت ها براشون درایور آپدیت شد که ساپورت کنن ولی نه در حد کارت های rtx یه نسخه سطح پایین تر
سلامدوستان برای کارت گرافیک چه خمیر سیلیکونی (خمیر حرارتی) پیشنهاد می کنید این دیپ کول بنظرم فیکه همش تو بازار ایران مثلا این z5 هشت دلاره دارن میدن 80 تومن !
@AMD.POWER
اخه همه جا ذکر شده با آپدیت درایور در یه حدی ساپورت می کنه البته که نه در حد کارت های RTXوقتی کارت فاقد هسته های RT هست . با درایور و ... هم نمیشه عملا وقتی هسته سخت افزاری نیست خروجی درستی گرفت . بیشتر شبیه دلخوشی الکیه .
من فکر میکردم rt از وجود خود gpu هست.وقتی کارت فاقد هسته های RT هست . با درایور و ... هم نمیشه عملا وقتی هسته سخت افزاری نیست خروجی درستی گرفت . بیشتر شبیه دلخوشی الکیه .