برای چه پردازنده ایبرای کیس z4 astiak و مین b85 plus چ خنک کننده ای پیشنهاد میکنین ک آر جی بی باشه؟
4790 کابرای چه پردازنده ای
rgb مادربردتون پشتیبانی نمیکنه پس همون نوتوس 200 یا نوتوس 400 تهیه کنید .4790 کا
ببخشین دوباره سوال میکنم حتی نسبت ب پردازنده فعلی؟خیر پردازنده 945 دی بشتر شبیه بخاریه و عملکرد چندان جالبی نداره .
خیر پردازنده فعلی کم مصرف تر هست و بسیار بهترهببخشین دوباره سوال میکنم حتی نسبت ب پردازنده فعلی؟
ببخشین منظورم ال ای دی دار بود ن آر جی بیrgb مادربردتون پشتیبانی نمیکنه پس همون نوتوس 200 یا نوتوس 400 تهیه کنید .
ببخشین منظورم ال ای دی دار بود ن آر جی بی
سلامسلام دوستان
من هارد اکسترنال مای بوک وسترن دارم که اداپتور 12 ولت میخوره
آیا فقط میتونم از اداپتور مخصوص به خودش استفاده کنم یا از هر آداپتور 12 ولت دیگه میتونم استفاده کنم؟
میشه نوع ال ای دی دار معرفی کنین؟rgb یعنی شما میتونی رنگ را کنترل کنید . led ممکنه یک یا چند رنگ ثابت باشه .
خیر هیچ مدلی از گرافیک های سری gtx از ray tracing پشتیبانی نمیکنند . فقط مدلهای RTXببخشین 1070 ساده از Ray-tracing ساپورت میکنه؟
گرافیک های جدید همه این قابلیت رو دارن بستگی به بودجه شما دارهسلام دوستان
من الان از گرافیک AMD Radeon HD 5450 استفاده میکنم. از دو مانیتور استفاده میکنم یکی را به خروجی DVI و دیگری را به خروجی VGA وصل میکنم. خروجی که VGA بهم میده جالب نیست. میخوام یک کارت گرافیکی بگیرم که بتونه خروجی Hd 1920*1080 را از هر دو خروجی بگیرم.
چه گرافیکی مناسب جایگزین کردن با این گرافیک هست دوستان؟
من سیستمم قدیمی هست. و با سیستم گیم هم نمیزنم. طراحی وب انجام میدم. در حد فیلم دیدن و نهایت یه فتوشاپ نیاز دارم به این گرافیک. فقط هر دو مانیتور رو خروجی 1920 *1080 با کیفیت خوب بهم بده کفایت میکنه برام. بودجه هم هرچه کمتر بهتر. با توجه به اینکه کار خفن انجام نمیدم باهاش.گرافیک های جدید همه این قابلیت رو دارن بستگی به بودجه شما داره
مانیتورت سوکت hdmi داره ؟ ورودی های هر دو مانیتور رو اعلام کنمن سیستمم قدیمی هست. و با سیستم گیم هم نمیزنم. طراحی وب انجام میدم. در حد فیلم دیدن و نهایت یه فتوشاپ نیاز دارم به این گرافیک. فقط هر دو مانیتور رو خروجی 1920 *1080 با کیفیت خوب بهم بده کفایت میکنه برام. بودجه هم هرچه کمتر بهتر. با توجه به اینکه کار خفن انجام نمیدم باهاش.
نه متاسفانه.مانیتورت سوکت hdmi داره ؟
کارت گرافیکتم hdmi نداره ؟نه متاسفانه.