واسه پاور تو دیجی دیدم ی قیمت هستن ولی مدیر محترم این بخش گرین رو توصیه کردنزمین تا آسمون فرق میکنن...
تسکو چینی بنجله..
گرین برند معتبره..
بیشتر برای چه قطعه یی پرسیدید؟
واسه پاور تو دیجی دیدم ی قیمت هستن ولی مدیر محترم این بخش گرین رو توصیه کردنزمین تا آسمون فرق میکنن...
تسکو چینی بنجله..
گرین برند معتبره..
بیشتر برای چه قطعه یی پرسیدید؟
اصلا من ندیدم جایی تسکو رو پیشنها بدن حتی برای قطعه یا محصول دیگه یی..واسه پاور تو دیجی دیدم ی قیمت هستن ولی مدیر محترم این بخش گرین رو توصیه کردن
@AMD.POWER
یه هارد اکسترنال WD دارم که وصل میکنم صدای بیپ وصل شدن دیوایس جدید ویندوز میاد ولی تو ویندوز نمایش داده نمیشه
با نرم HDD Regenrate هم اومدم چک کنم میزنه 0 سکتور ! و نمیتونه چک کنه
راهکاری در نظر دارید ؟
سلامگرین هم بعید میدونم خیلی مالی باشه
سلامتکنولوژی دیپ فیک چ سخت افزاری میخواد؟یک ابر رایانه؟
کانکتور جدا نیست و بصورت usb هست
مشاهده پیوست 1230284
سلامدرود مهندس جان
سال نو شما مبارک
امیدوارم سال خوبی داشته باشید
مهندس سیستم من مشخصات فعلیش اینه :
مادربورد h97
پردازنده core i3 4130
رم 20gig 1600
توی محیط افتر افکت میخوام رندر سریع تر صورت بگیره
بنظرتون با 6 تومن هزینه بهتره که فقط پردازنده رو ارتقا بدم؟
یا اینکه با فروش قطعات فعلی و گذاشتن 6 تومن هزینه روی اون , تکنولوژی سیستم رو ارتقا بدم؟!
تا مهندس بیان من نظرمو بگم شما هم یه تستی بکنید..سلام یکی از دوستانم فرکانس رم کامپیوترش رو تغییر داد بعد دید که ثابت نیست دوباره برگردون همون قبلیش که دید تغییر نکرد ! بعد یکی بهش گفت باتری مادربرد رو دراره دوباره بذاره ردیف میشه ،این کارو کرد دیگه کلا کامپیوتر بالا نمیاد! فن سی پیوی ، گرافیک روشن ، فقط چراغ هارد روشن نیست !لطفا راهنمای کنید مشکل چطوری رفع میشه ممنونم
درست شد ! نمیدونم چیکار کرد درست شدتا مهندس بیان من نظرمو بگم شما هم یه تستی بکنید..
اگرچه پیشنهاد اون شخص اصولی نبود بنظرم..
ولی بنظرم بهترین راه برای مشکل کنونی همون باتری مادربورد هست
دقت کنید به ترتیب :
-اول دکمه پاور از پشت کیس روی حالت خاموش باشه
-دکمه روشن کیس رو بزنید تا برق توی مدار هاش تخلیه بشه
-باتری رو در بیارید و بعد از 15 ثانیه دوباره بذارید.. (زودتر نذارید)
بعد تست کنید ببییند مشکل پا برجاست یا حل شده..
درود مهندس..
مهندس من مادربورد h97 هست.. موقع روشن شدن همیشه فنش چند لحظه با دور بالا کار میکنه بعدش کم و بی صدا میشه که این طبیعیه و ساختار خود شرکته..
منتها دو سه روزه سیستم در حالت روشن هم هر نیم ساعت یکبار همینطوری یهو دور فنش دقیقا مثل لحظه روشن کردن سیستم چند ثانیه زیاد میشه و دوباره کم و بیصدا میشه..
استفاده خاصی هم از قدرت پردازنده نمیشه.. در حال وبگردی هستم..
بنظرتون مشکل از خشک شدن خمیر سیلیکونش هست؟
با اینکه توی محیط داس هم همین مشکل وجود داشت ولی با تعویض ویندوز برطرف شد! :|بهتره تست شود . چهل درجه ثابت جای سوال داره و حتما با CORETEMP درجه پردازنده را چک کنید
فک میکنم لپتاب واسه ماین ضعیف باشه و اصولا کسی با لپتاب ماین نکنهقبل از خرید لپ تاپ، چطور میشه فهمید تا حالا باهاش ماین ارز های مجازی انجام دادن یا نه