AMD.POWER
مدیر بازنشسته
سلام24m47vq
ی مانیتور 24 ال جی با مدل بالا دارم یه ساله خریداری کردم جدبدا دو سه باره بعد از چند ساعت استفاده یه تیک صدا میده مشکل چیه؟
صدا بدون مشکل در تصویر یعنی مورد خاصی نیست .
سلام24m47vq
ی مانیتور 24 ال جی با مدل بالا دارم یه ساله خریداری کردم جدبدا دو سه باره بعد از چند ساعت استفاده یه تیک صدا میده مشکل چیه؟
سلام منظورتان مادربرد هست ؟سی پی یو ای ام دی فنوم 2 با پشتیبانی از رم دی دی آر 2 داریم؟ اگه هست مشخصات دقیق میگین ممنون
آیا 1080ti با 2070 برابری میکنه؟
لپ تاب لنوو جی 50 با پردازنده amd هارد جامد میخوره؟
کلا حافظه های 64 گیگ USB 2.0 دارای سرعت کمی هستند به دلیل نوع کنترلر قدیمی و حافظه های نه چندان سریع .ی فلش ویکو یو اس بی 2 64 گیگ دارم ی مدت ازش استفاده نکردم حالا سرعتش ب شدت افت کرده علتش چیه؟
هیچ اطلاعاتی ندارم میخوام جای دی وی دی بذارمپورت ساتا داشته باشه میتونید تعویض کنید .
هیچ اطلاعاتی ندارم میخوام جای دی وی دی بذارم
اینترنت مخابرات 16 مگ دارم ولی یکی از سیستم ها با
دی-لینک مدل DWA-123 وصله وسرعتش حداکثر 8 مگ هست و بالاتر نمیره مشکل چیه؟
سلام دوستان
یه مشکل برای من پیش اومده
ویندوز لپ تاپم رو عوض کردم
سون ۶۴ بیت
درایور کارت گرافیکم نصب شده و اوکیه ولی لپ تاپ نمیخونش
تو دیوایس منیجر هم اوکیه،چند بار فعال و غیرفعال کردم ولی درست نشد
دوباره ویندوز رو عوض کردم
خیلی عصبیم کرده نمیدونم باید چه کنم
ممنون میشم کمکم کنید
خوب من 32 گیگ یو اس بی 2 دارم سرعتش بالاسکلا حافظه های 64 گیگ USB 2.0 دارای سرعت کمی هستند به دلیل نوع کنترلر قدیمی و حافظه های نه چندان سریع .
تفاوت به دلیل چیپ های حافظه عموما قدیمی و نه چندان سریع این فلش ها است .خوب من 32 گیگ یو اس بی 2 دارم سرعتش بالاس
چ فرقی هست؟
با سلام
دوستان اینجا کسی هست که در زمینه نصب و عیب یابی و قطعات high end خبره باشه وخوب ایراد ها رو شناسایی کنه ؟
من مشکل سخت افزاری داشتم و احتیاج به هفکری
اگه کسی از دوستان این کار رو انجام میده شماره تماس خودش رو برام خصوصی ارسال کنه من تماس بگیرم اگه امکانش هست چون با تایپ نمیشه همه رو توضیح داد. من ساکن تهرانم.
با تشکر.
چند سالی هست پاورم صدای جیر جیر میده اما تا الان مشکلی توی ولتاژ نداشتم! می خوام ببینم مشکل از خازن هاست یا مشکل خاصی نیست؟ بنظرتون لازمه پاور و تعویض کنم یا مشکل حادی بوجود نمیاد؟!
متاسفانه هرچقدر سعی کردم صدای محیط اجازه ضبط نمیده منتها مطمئن هستم صدای فن نیست. صدای فن پاور و فن سی پی یو میاد و می شنوم و اونا مشکلی ندارن.سلام
امکان ضبط صدا را دارید ؟
تغییر ولتاژی اگر اتفاق نمیوفته از خازن ها نمیتونه باشه .احتمال داره صدا از فن پاور باشه .
متاسفانه هرچقدر سعی کردم صدای محیط اجازه ضبط نمیده منتها مطمئن هستم صدای فن نیست. صدای فن پاور و فن سی پی یو میاد و می شنوم و اونا مشکلی ندارن.
این صدا ویز ویز و گاهی اوقات بیشتر که میشه شبیه صدای جیر جیر کردن جیرجیرکه!! و یکسان هم نیست یک روزایی خیلی بیشتره یک مواقعی کمتر و دقیقا از باکس پاور میاد، حتی قبلا UPS داشتم روی باتری که میرفتم بسیار زیاد میشد صداش یعنی انگار ولتاژ ورودی که کم میشه صدای بیشتری میده.
همونطور که گفتم تو bios ولتاژ ها رو صحیح میزنه اما با دستگاه خاصی چک نکردم ولتاژهارو.
ضمنا پاور رو وقتی از کلید پشت روشن می کنم دستگاه خود بخود بوت میشه حالا نمیدونم مربوط به این مشکل هست یا نه!
(پاور گرین قدیمی 350 وات هست).