به طور خلاصه و ساده بگم . تو هر قطعه ای باعث کاهش تاخیر میشه .چون حافظه سریعی هست .حافظه کش در هارد یعنی چی؟
سلامدرود..
یک مانیتور 22 اینچ سامسونگ دارم..
نور بک لایت صفحه ش به شدت زیاده.. توی تنظیماتش کمش میکنم..ولی بعد 10 دقیقه دوباره خودکار تا آخر زیاد میشه..
از یه تعمیرکار پرسیدم گفت فلان چیز پنلت مشکل داره..
حالا سوالم این هست آیا تعمیرش طوری هست که خودم بتونم قطعه ش رو بخرم و نصب کنم؟!
(در حد تعویض کیت و کابل های سوکتی و نه لحیم کاری)
دوم اینکه هزینه ش چقدر میشه بدم تعمیر؟
تعمیر کاره گفت من فقط سینمای خانگی کار میکنم..ببری توپ خونه مناسب برات درست میکنن..
نمیدونم به اهالی اونجا میشه اعتماد کرد یا نه..
سلام پاور مشکل داره در یکی از خروجی هاسلام مهندس وقتتون بخیر.
یه پاور مدل mx550 watt مستر تک سری rgb دارم.وقتی خریدم از یه نفر برای تست سیم سبز و مشکی و به هم زدم و فن روشن شد و اکی بود و خریدم. وقتی رسید دستم تستش کردم اکی بود بعد که از جلو کیس خاموشش کردم دوباره روشن کردم روشن نشد دیگه فقط موقع هر بار زدن پاور یه نیم دور فن خودش و فن cpu میچرخه و هیچ اتفاقی نمیفته بعد دوباره تست کردم با اتثال سبم سبز و مشکی دیرم تو اون حالت اکی هست. حدودا تا ۱۰ بار هی دکمه روشن و خاموش کیسو میزنم بعد یهو روشن میشه یا اینکه کیسو با یه پاور دیگه روشن کنیم و لین پاورو بزاریم کنار بعدا دوباره تست کنیم اکی میشه. دادم به تعمیر کار گفت اکی هست و پولشو گرفت برگردوند و من روشن کردم بعد یه ۵ بار روشن و خاموش کردم اکی بود بار ششم باز همینطوری شد علت چیه؟ و اینم بگم از وقتی دادم تعمیر کار موقعی که به برق هست و دکمه پشت پاور خاموشه دست به بدنه پاور میزنم برق داره و وقتی که دکمه روشن شدن پاورو از پشتش میزنم دیگه برق نداره. تشکر
سلامدرود مهندس..
مهندس من مادربورد h97 هست.. موقع روشن شدن همیشه فنش چند لحظه با دور بالا کار میکنه بعدش کم و بی صدا میشه که این طبیعیه و ساختار خود شرکته..
منتها دو سه روزه سیستم در حالت روشن هم هر نیم ساعت یکبار همینطوری یهو دور فنش دقیقا مثل لحظه روشن کردن سیستم چند ثانیه زیاد میشه و دوباره کم و بیصدا میشه..
استفاده خاصی هم از قدرت پردازنده نمیشه.. در حال وبگردی هستم..
بنظرتون مشکل از خشک شدن خمیر سیلیکونش هست؟
نرم افزار CPUID.HWMonitor رو نصب کردن..دما ثابت روی 40 درجه ست.. :-؟سلام
بله عموما این استارت فن و سرعت چرخش بالای فن در زمان بوت طبیعی هست
در زمان کار هم باید دما را چک کنید . ببنید دما تغییری میکنه یا نه .
فن استوک استفاده میکنید ؟نرم افزار CPUID.HWMonitor رو نصب کردن..دما ثابت روی 40 درجه ست.. :-؟
حتی هنگام افزایش لحظه یی سرعت فن هم تغییر نمیکنه.. چون خیلی کوتاه سرعتش زیاد و دوباره کم میشه..
ولی تعجب میکنم..قبلا اینطور نبود!
cpu core i3 4130فن استوک استفاده میکنید ؟
پردازندتون چیه ؟
آخرین بار کی خمیر حرارتی را تعویض کردید ؟
cpu core i3 4130
همه چیزش پیش فرض هست..
خمیرش مال 5-4 سال پیشه..مال خودشه..
فقط توی این مدت یکی دوبار غبار گیریش کردم..
الانم نگاه کردم غبار خاصی نداره..
دمای پردازنده ه ثابت روی رنج 40 درجه ست
ممنون..اطلاع نداشتم..توصیه یی که میکنید بجا و اصولی هست..بهتر خمیر تعویض بشه .خمیر حرارتی ماکسیمم 1 سال جوابگوست .
بهتره تست شود . چهل درجه ثابت جای سوال داره و حتما با CORETEMP درجه پردازنده را چک کنیدممنون..اطلاع نداشتم..توصیه یی که میکنید بجا و اصولی هست..
بنظر شما مشکل مشکل کنونی از این مساله نشات میگیره؟
به نظر شما خمیر لپتاپ عوض شدنش لازمه؟بهتره تست شود . چهل درجه ثابت جای سوال داره و حتما با CORETEMP درجه پردازنده را چک کنید
حافظه کش در هارد یعنی چی؟
لپتاپ بستگی به تجربه شما داره . اگر تا به حال این کار رو نکردید بهتره انجام ندید .به نظر شما خمیر لپتاپ عوض شدنش لازمه؟
میگم بازش نکنم داستان بشه
زمین تا آسمون فرق میکنن...بین برند تسکو و برند گرین کودوم بهتره؟ و چرا؟فک کنم هر دو چینی باشن
گرین هم بعید میدونم خیلی مالی باشهزمین تا آسمون فرق میکنن...
تسکو چینی بنجله..
گرین برند معتبره..
بیشتر برای چه قطعه یی پرسیدید؟