Saeed1980g
Registered User
- نوشتهها
- 179
- لایکها
- 46
این جمله رو لطفاً بازنویسی کنید، جسارتا با عذر ترتیب نگارشی ،منظم نبود اصلا متوجه منظورتون نشدم.درایوری وجود خارجی ندارند برای این مادربرد در ویندوز سون
این جمله رو لطفاً بازنویسی کنید، جسارتا با عذر ترتیب نگارشی ،منظم نبود اصلا متوجه منظورتون نشدم.درایوری وجود خارجی ندارند برای این مادربرد در ویندوز سون
خیلی واضخ نوشتم درایوری برای ویندوز سون وجود ندارد . خیلی ساده نوشتم عجیبه متوجه نشدید .این جمله رو لطفاً بازنویسی کنید، جسارتا با عذر ترتیب نگارشی ،منظم نبود اصلا متوجه منظورتون نشدم.
ینی اون کارت pci هم بگیرم چون درایور ندارد ،وارد setup ویندوز ۷ نمیشه؟خیلی واضخ نوشتم درایوری برای ویندوز سون وجود ندارد . خیلی ساده نوشتم عجیبه متوجه نشدید .
ینی اون کارت pci هم بگیرم چون درایور ندارد ،وارد setup ویندوز ۷ نمیشه؟
علت اینکه متوجه نشدم اینه که علت فنی شو نمیدونم ، همین الانشم ،زیاد مفهوم نیست برام که اون کارت pci پس مصرفش کجاست ؟ مگه قرار نیست این کارت به قابلیت مادربرد بیفزاید برای نصب ویندوزهای قدیمی که در حالت عادی برای برد ممکن نیست؟
لطفاً در صورت امکان ، توضیح مختصری بفرمایید.
منم بیخیال شدم کلا، و سعی در اجرای برنامه ها و بازی ها با ماشین مجازی دارم یا با ۱۰ فعلی ، نشد هم که هیچ.دوماه طول کشید تا قطعاتمو بفروشم و از پولش و بودجه م ،قطعات جدید بگیرم و تازه یکبار هم عودتی داشتم و بعد از خرید هم چند قطعه ارزونتر شد و هم از محل عودت و هم گرون گرفتن، و اندکی پایین تر فروختن باندل قدیمی و پاور ۱۰۰۰ وات ، چند ملیونی متضرر شدم ، بسمه دیگه ، شل کنم بهتره خخخ.تموم .ممنون.ببینید هم در مرحله نصب ممکنه مشکل شناسایی پیش بیاد . هم بعد از نصب ویندوز عدم شناسایی درایورها مثل چیپست و ...
پس یا باید بیخیال ویندوز 7 بشید یا قطعات خود را با ضرر بفروشید
اینتل هیچ درایوری برای چیپست برای ویندوز 7 تولید نخواهد کرد .
هیچ شرکتی پشتیبانی نرم افزاری از این ویندوز رده خارج نمیکند .
سلامسلام
روزخوش
یه سوال فنی از دوستان دارم که البته تجربشون از بنده بیشتره.
یه مادربرد Giga P65A دارم که میخام 4 تا ماژول رم روش سوار کنم اما بیشتر از 3 سالات رم رو شناسایی نمیکنه و اگه اسلات چهارم رو پر کنم مدام ریست میکنه، خواستم بدونم ترتیب خاصی برای پر کردن اسلات های رم این مادربرد وجود داره یا اینکه مشکل سخت افزاریه و از جای دیگه ای میتونه باشه؟
سلامسلام
کار نکردن اسلات دلایل زیر را دارد
1-خم شدن یا شکستن یکی یا چند تا از پین های سوکت پردازنده
2-خرابی فیزیکال اسلات رم
بایوس هم با توجه به rev برد اپدیت کنید .
این اگر نوشته باشه . حتما باید رم های سینگل ساید استفاده کنید .سلام
ممنون بابت راهنماییتون
ولی ظاهر اسلات کاملا سالمه و هیچ مشکلی نداره سوکت پردازنده هم درست و تمیز بود بایاس رو هم به آخرین نسخه آپ دیت کردم.
تو سایت درباره خود مادربرد گیگابایت اینو گفته بود:
* Because of Intel chipset limitation, please use single-side memory module if four memory modules are to be installed.
معنیش هم میشد این:
* به دلیل محدودیت چیپست اینتل، اگر قرار است چهار ماژول حافظه نصب شود، لطفاً از ماژول حافظه یک طرفه استفاده کنید.
بله به احتمال زیاد همینطوره البته یکی دیگه از همکاران هم گفتن باید از دو تا ماژول حتمن 2کاناله استفاده بشه تا به نتیجه برسیم.این اگر نوشته باشه . حتما باید رم های سینگل ساید استفاده کنید .
سلامسلام دو تا مودم دارم ی دی لینک مودم روتر دی اس ال 124 و ی ای دی اس ال تندا
میخوام تندا رو ب عنوان روتر استفاده کنم برای افزایش برد وای فای
میشه راهنمایی کنین؟
اشتباه کردن . رم های مشابه همون کار رو انجام میدن . فقط مسئله که نوشته شده سینگل ساید بودن رمه به اصطلاح باید یک رو چیپ باشنبله به احتمال زیاد همینطوره البته یکی دیگه از همکاران هم گفتن باید از دو تا ماژول حتمن 2کاناله استفاده بشه تا به نتیجه برسیم.
سلام
برای افزایش رنج وای فای نیاز به رنج اکستندر فکر کنم راه حل بهتری باشه .
سلام دو تا مودم دارم ی دی لینک مودم روتر دی اس ال 124 و ی ای دی اس ال تندا
میخوام تندا رو ب عنوان روتر استفاده کنم برای افزایش برد وای فای
میشه راهنمایی کنین؟
سلام دوستان یه سوالی دارم لطفا کمک کنن کسانی که وارد هستن من یه سیستم با مشخصات زیر بستم
cpu: i5 3570
Ram: 16G DDR3
GPU: GTX 780
Power: 600 AcBel
HDD WD 300G 10000RPM +Seagate 500G 7200RPM
مادبردم هم یه مدل از مادربردهای گیگابایت هست که تا 32 گیگ رم پشتیبانی میکنه و سوکت 1155 هست
همه ی قطعات رو دسته دو خریدم
وقتی سیستم رو اسمبل کردم اولین تصویری که از روشن شدن مادربرد اومد که راهنمای بایوس داشت یک سری خطوط آبی رنگ توش بود و بعد که ویندوز بالا اومد اون خط ها نبودن من درایور کارت گرافیک رو هم نصب کردم و همه چیز به خوبی و خوشی انجام شد تا اینکه اومدم با یه نرم افزار هارد رو پارتیشن بندی کردم و بعد که دستگاه ری استارت شد و عملیات پارتیشن بندی رو انجام داد ویندوز بالا نیومد و یه صفحه ی آبی اومد و کامپیوتر مجدد ریست شد ویندوز هم 10 هستش و مجبور شدم دوباره ویندوز رو نصب کنم و نصب شد و بالا اومد وقتی رفتم درایور کارت گرافیک رو نصب کنم ریست شد و دوباره همین مشکل تکرار شد برای بار سوم که ویندوز رو نصب کردم و درایور کارت گرافیک رو نصب کردم رزولوشن دیگه تغییر نکرد اگر دقت کرده باشین وقتی درایور کارت گرافیک نصب میشه رزولوشن مانیتور خودکار تغییر میکنه و با کیفیت میشه، چیزی که این سری بعد از ریست شدن مشاهده کردم این بود که سیستم بالا اومد و تصویر داشت ولی تو قسمت هایی از تصویر خط خط های آبی رنگ بود که عکسش رو براتون میذارم. حالا سوال من اینجاست که این مشکل از کارت گرافیکم هست یا نه؟ و اگر کارت گرافیکمه آیا به دلیل کمبود توان پاور این اتفاق واسش افتاده یا دلیل دیگه ای داشته و کارت از اول معیوب بوده چون فروشنده عکس تست های سلامت کارت رو قبل از ارسال برام فرستاد و کارت گرافیک از این کارتهای استوک اروپایی هستش. لطفا کسانی که تجربه دارن کمکم کنن ممنون میشم.
سلامدرود؛
آقا من اخیرا موقع اسمبل خطایی انجام دادم نابخشودنی ، نگو موقع اسمبل ، شب تو اتاق با نور ناکافی که به داخل کیس کم میرسید ، سوکت ۸ پین سی پی یو رو تا ۴ تا پینش زده بودم و بقیه ش رو هوا بود. دیشب که داخل کیسو کار داشتم متوجه شدم و با نگرانی خاصی و بد و بیراه به خودم تصحیح کردم.نمیدونم چطوری کار میکردم و دووم آورده بود البته برنامه های سنگین همیشگی انجام ندادم فعلا و همه ش تو محیط ویندوز سی پی یو تا ۱۰ درصد فعال بود ، یک مورد هم اجرای گیم البته.
خلاصه تو تموم طول زمان صاحب کامپیوتر شدنم تا الان ، همچین خطای فاحش و ضایعی نکرده بودم. که ختم به خیر شد فعلا از صدقه سر مصرف سبک.
سوالاتم:
۱) دو هفته که با این شرایط که گفتم سیستم رو استفاده میکردم و ظاهراً سبک،یعنی آسیبی وارد شده به سی پی یو؟ از کجا مطمئن شم صدمه ندیده باشه؟
۲) صرفا فقط محض خاطر کنجکاوی میپرسم که با i5 10400f سنگین تر کار و نرم افزاری که میشه انجام داد چیه؟ گفتم البته که برای کار من خیلی بیشتر از نیازه که البته گهگاه ، یه رندرینگ و کانورت سطح متوسط ویدیویی و مبتدی انجام میدم .
۳) از Ryzen 3 3100 و Ryzen 3 4300GE قویتره نه؟