سلام
مادربورد من h97 هست
و وضعیت رم های من دوتا 8 گیگ و یک 4 گیگ با تایمینگ دقیقا یکسان.. هرسه از برند geil..
سیستم خوب بود... ولی دو سه روز اخیر روشنش میکنم تصویر نمیده.. و هربار مجبور میشم رم ها و باتری مادربورد رو در بیارم و دوباره بذارم تا بالا بیاد..
نمیدونم چکارش کنم...
- اسپکیر مادربورد دیگه صدا نمیده..چه در حالت روشن شدن سالم و موفق کیس و چه در حالت معیوب..
-گاهی بعد از ری استارست از طریق ویندوز.. سیستم بعد از خروج از ویندوز کامل خاموش میشه و دوباره باید خودم روشنش کنم
ممنون میشم راهنمایی کنید..
پ ن : همزمان hلان هم در حال پیگیری آپدیت بایوس مادربورد هستم
بایوس رو آپدیت کردم .. کمی بهتر شد..
ولی همچنان دو مشکل موند :
یکی صدا ندادن اسپیکر مادر بورد.. هست..که با ور رفتن و تعویضش بازم صدایی ازش بیرون نمیاد..
و دیگری این بود که گاهی موقع روشن کردن سیستم.. سیستم یکی دو ثانیه روشن میشد بعد خاموش میشد.. یکی بار باید انجام میدادم تا سیستم روشن بشه و بمونه ..
توی حالت استند بای هم گاهی سیستم با تکون دادن ماوس یه لحظه روشن میشد و به کل خاموش میشد!
به سلامتی پاورش شک کردم.. با این که گرین هم بود ولی بعد چند سال کار کردن گفتم شاید به ضریب خطا افتاده..
پاور رو بردمش تعمیرگاه..گفت برق 5 ولتش چند دهم ولت کم و زیاد میشه.. و نوسان داره..
دادم سرویسش کرد..
الان دیگه اون گیجیه رو نداره..
جالب اینجاست توی صحبتا بدون اینکه مشکل سیستمم رو بهش بگم گفتم 5 ولت برای چه جاهایی با اهمیته و مصرف داره..؟ گفت مهمترینشون بایوسه!