داداش یه سوال دیگهسلام
برای گرافیک خمیر خوب تهیه کنید . مینیم خمیر حرارتی مناسب Z5 شرکت دیپ کول هست .
من گرافیک بایوستار rx 580 4gb دارم موقع بازی حرارت تا 80 درجه میرسه به نظر شما چطوره نرماله یا نه
ممنون.
داداش یه سوال دیگهسلام
برای گرافیک خمیر خوب تهیه کنید . مینیم خمیر حرارتی مناسب Z5 شرکت دیپ کول هست .
دما بالا هست برای بازیداداش یه سوال دیگه
من گرافیک بایوستار rx 580 4gb دارم موقع بازی حرارت تا 80 درجه میرسه به نظر شما چطوره نرماله یا نه
و اینکه بک پلیت نداره اگه تاثیر محسوس داره بگیرم.
ممنون.
دما بالا هست برای بازی
وضعیت کیس چیه؟ چه مدلی چه تعداد فن داره؟
این اطلاعات رو بفرمایید شاید بهتر بشه نتیجه گرفت.
درب بغل همیشه بازه؟داداش این کیس هستش
قبل این یه گراف r9 270 داشتم که بالاترین دما تا 62 درجه میرفت
البته تا قبل از بازی دما 30 درجه هستش
https://s4.uupload.ir/files/img_۲۰۲۱۱۲۲۹_۲۳۰۷۳۵_hdr_rddz.jpg
https://s4.uupload.ir/files/img_۲۰۲۱۱۲۲۹_۲۳۰۷۵۰_hdr_9fl9.jpg
سیستم
MB:MSI 760GM-P23 FX
GPU:AMD BIOSTAR rx 580 4 gb.
CPU:FX 6350.
RAM: 12GB AMD
Case:Hunter
Power:GP650A-UK Plus
تشکر ممنون
نه برای عکس باز کردمدرب بغل همیشه بازه؟
باز بزار یه تست بگیر ببین چطور میشه من یکارت rx570 داشتم تو بازی همین حدود میرفت بعد تعویض خمیر تا حدود 73 پایین اومد.نه برای عکس باز کردم
جلو هم بسته هستش
فقط برای عکس بود
حداکثر تا چه مبلغی برای خمیر هزینه کنم خوبهباز بزار یه تست بگیر ببین چطور میشه من یکارت rx570 داشتم تو بازی همین حدود میرفت بعد تعویض خمیر تا حدود 73 پایین اومد.
اول با درب باز یه تست بگیر اگه دما خیلی زیاد تفاوت داشت مشکل احتمالا تهویه باشه برای خمیر هم دوست خوبمون بالاتر گفت حداقل Z5 من خودم اینی که لینک زیر هست گرفتم خوب بود حالا نمیدونم مال دیجی کالا اصلیه یا نهحداکثر تا چه مبلغی برای خمیر هزینه کنم خوبه
زیاد نباشه
گرافیک های جدید سیستمی دارند که وقتی دما پایینه برای کاهش نویز و ... فن ها کلا استاپ میشن اگه وقتی دما بالا میره فن ها دوباره شروع به چرخش کنن و با افزایش دما سرعتشون بیشتر بشه مشکلی نخواهد بود.تا کامپیوتر روشن می کنم فن های کارت گرافیک شروع به چرخش می کنه تا می خواد وارد محیط ویندوز بشه هر سه فن چرخشش قطع میشه!!!
دوباره تا کامپیوتر ریست می کنم فن ها شروع به چرخش می کنه و تا می خواد وارد محیط ویندوز بشه بازم قطع میشه!
علت قطع شدن فن ها چیه؟؟
مدل کارت گرافیک rtx 2060 super
بازی pes پلی دادم ولی بازم فن ها نچرخیدن و گرافیک داغ میشهگرافیک های جدید سیستمی دارند که وقتی دما پایینه برای کاهش نویز و ... فن ها کلا استاپ میشن اگه وقتی دما بالا میره فن ها دوباره شروع به چرخش کنن و با افزایش دما سرعتشون بیشتر بشه مشکلی نخواهد بود.
با سرعت و شتاب بازیکنا که نمیشه گفت شما ابتدا یه برنامه نصب کن مثل msi afterburner تا بتونی دمای کارت رو بررسی کنی بعد چک کن دیدی دما رفت بالا مثلا بالای 60 درجه ولی همچنان فن ها شروع به کار نمیکنن پس مشکل دارن و نباید به این صورت استفاده بشه اگه فن ها شروع به کار کردن مشکلی وجود نداره.بازی pes پلی دادم ولی بازم فن ها نچرخیدن و گرافیک داغ میشه
مثلا کامپیوتر روشن می کنم بازی pes تا اجرا می کنم تا حدود 40 دقیقه سرعتش شتاب بازیکنا خوبه ولی بعد این زمان سرعت و شتاب بازیکنا کند میشه
80 درجه اگر مکس هست . مشکلی ایجاد نمیکنه . ولی اگر بالاتر میره مسئله سازهداداش یه سوال دیگه
ممنون.
برای تست پاور با نرم افزار تحت ویندوز؟ تحت داس هم هست چیزی؟از سلامت پاور مطمئن شوید . بعد هارد جدید تهیه کنید .
سلامبرای تست پاور با نرم افزار تحت ویندوز؟ تحت داس هم هست چیزی؟
چون دسترسی به تستر سخت افزاری ندارم
ممنونسلام
نه متاسفانه پاور باید زیر لود با مولتی متر تست بشه یا دستگاه اکتیو لود
اگه بتونید موقتا با یه مودمدیگه رو یکی دو روزی بجاش بذارید و امتحان کنید ..ممنون
یه سوال دیگه در مورد مودم adsl
مودمم تا چند وقت پیش بدون مشکل متصل و پایدار بود
چند وقتیه قطع و وصل میشه ،بعضی وقتها نیم ساعت پشت سرهم ،بعضی وقتها کلا دو سه بار تو کل روز
فکر میکردم مشکل از خط هست با isp تماس میگرفتم ،اونا میگفتن خطم کشش پایینه سرعت رو پایین کمی آوردن و پروفایل رو دستکاری کردن درست نشد ،منم تنظیمات مودم رو تغییر دادم و سرعت رو از ۱۶ به ۸ پایین آوردم حل نشد (فقط adal معمولی نسل قدیم فعال است)
اسپیلتر و سیم و جابه جایی مودم هم مشکل رو حل نکرد،خط رو هم فقط مودم وصل کردم حل نشد
dlink 2740u
به فکرم افتاد شاید مشکل از مودم باشه که مسئولisp اشاره نکرد
به نظرتون چکار کنم؟
با نرم افزار میشه مودم تست کرد؟ یا بازش کنم یه نگاه بندازم حازنها و مقاومتهارو؟
Sent from my Moto C Plus using Tapatalk
بله مکس هستش.80 درجه اگر مکس هست . مشکلی ایجاد نمیکنه . ولی اگر بالاتر میره مسئله سازه
من یه مودم سیمی هم دارماگه بتونید موقتا با یه مودمدیگه رو یکی دو روزی بجاش بذارید و امتحان کنید ..
یا مودمتونرو بذارید برای کسی جای مودمش کار کنه
اینطوری ..بنظرمبهترین کاره..
من یبار این کارو خودم کردم..شد..من یه مودم سیمی هم دارم
میتونم از طریق این به اینترنت وصل شم و به مودم وایرلس متصلش کنم برای استفاده وای فای؟
Sent from my Moto C Plus using Tapatalk