منتخب بازارچه

برگزیده های پرشین تولز

پرسش و پاسخ هاي سوالات و مشكلهاي سخت افزار

javad1220

Registered User
تاریخ عضویت
15 فوریه 2011
نوشته‌ها
146
لایک‌ها
20
محل سکونت
آمادای
سلام
برای گرافیک خمیر خوب تهیه کنید . مینیم خمیر حرارتی مناسب Z5 شرکت دیپ کول هست .
داداش یه سوال دیگه
من گرافیک بایوستار rx 580 4gb دارم موقع بازی حرارت تا 80 درجه می‌رسه به نظر شما چطوره نرماله یا نه
ممنون.
 

saeid700

کاربر فعال *همکار بخش شبکه های اجتماعی
همکار انجمن
تاریخ عضویت
14 نوامبر 2015
نوشته‌ها
3,442
لایک‌ها
4,961
داداش یه سوال دیگه
من گرافیک بایوستار rx 580 4gb دارم موقع بازی حرارت تا 80 درجه می‌رسه به نظر شما چطوره نرماله یا نه
و اینکه بک پلیت نداره اگه تاثیر محسوس داره بگیرم.
ممنون.
دما بالا هست برای بازی
وضعیت کیس چیه؟ چه مدلی چه تعداد فن داره؟

این اطلاعات رو بفرمایید شاید بهتر بشه نتیجه گرفت.
 

javad1220

Registered User
تاریخ عضویت
15 فوریه 2011
نوشته‌ها
146
لایک‌ها
20
محل سکونت
آمادای
دما بالا هست برای بازی
وضعیت کیس چیه؟ چه مدلی چه تعداد فن داره؟

این اطلاعات رو بفرمایید شاید بهتر بشه نتیجه گرفت.

داداش این کیس هستش
قبل این یه گراف r9 270 داشتم که بالاترین دما تا 62 درجه میرفت
البته تا قبل از بازی دما 30 درجه هستش
https://s4.uupload.ir/files/img_۲۰۲۱۱۲۲۹_۲۳۰۷۳۵_hdr_rddz.jpg
https://s4.uupload.ir/files/img_۲۰۲۱۱۲۲۹_۲۳۰۷۵۰_hdr_9fl9.jpg
سیستم
MB:MSI 760GM-P23 FX
GPU:AMD BIOSTAR rx 580 4 gb.
CPU:FX 6350.
RAM: 12GB AMD
Case:Hunter
Power:GP650A-UK Plus
تشکر ممنون
 

saeid700

کاربر فعال *همکار بخش شبکه های اجتماعی
همکار انجمن
تاریخ عضویت
14 نوامبر 2015
نوشته‌ها
3,442
لایک‌ها
4,961
داداش این کیس هستش
قبل این یه گراف r9 270 داشتم که بالاترین دما تا 62 درجه میرفت
البته تا قبل از بازی دما 30 درجه هستش
https://s4.uupload.ir/files/img_۲۰۲۱۱۲۲۹_۲۳۰۷۳۵_hdr_rddz.jpg
https://s4.uupload.ir/files/img_۲۰۲۱۱۲۲۹_۲۳۰۷۵۰_hdr_9fl9.jpg
سیستم
MB:MSI 760GM-P23 FX
GPU:AMD BIOSTAR rx 580 4 gb.
CPU:FX 6350.
RAM: 12GB AMD
Case:Hunter
Power:GP650A-UK Plus
تشکر ممنون
درب بغل همیشه بازه؟
 

saeid700

کاربر فعال *همکار بخش شبکه های اجتماعی
همکار انجمن
تاریخ عضویت
14 نوامبر 2015
نوشته‌ها
3,442
لایک‌ها
4,961
نه برای عکس باز کردم
جلو هم بسته هستش
فقط برای عکس بود
باز بزار یه تست بگیر ببین چطور میشه من یکارت rx570 داشتم تو بازی همین حدود میرفت بعد تعویض خمیر تا حدود 73 پایین اومد.
 

javad1220

Registered User
تاریخ عضویت
15 فوریه 2011
نوشته‌ها
146
لایک‌ها
20
محل سکونت
آمادای
باز بزار یه تست بگیر ببین چطور میشه من یکارت rx570 داشتم تو بازی همین حدود میرفت بعد تعویض خمیر تا حدود 73 پایین اومد.
حداکثر تا چه مبلغی برای خمیر هزینه کنم خوبه
زیاد نباشه
 

saeid700

کاربر فعال *همکار بخش شبکه های اجتماعی
همکار انجمن
تاریخ عضویت
14 نوامبر 2015
نوشته‌ها
3,442
لایک‌ها
4,961
حداکثر تا چه مبلغی برای خمیر هزینه کنم خوبه
زیاد نباشه
اول با درب باز یه تست بگیر اگه دما خیلی زیاد تفاوت داشت مشکل احتمالا تهویه باشه برای خمیر هم دوست خوبمون بالاتر گفت حداقل Z5 من خودم اینی که لینک زیر هست گرفتم خوب بود حالا نمیدونم مال دیجی کالا اصلیه یا نه

 

[email protected]

Registered User
تاریخ عضویت
13 می 2010
نوشته‌ها
6,393
لایک‌ها
1,634
تا کامپیوتر روشن می کنم فن های کارت گرافیک شروع به چرخش می کنه تا می خواد وارد محیط ویندوز بشه هر سه فن چرخشش قطع میشه!!!
دوباره تا کامپیوتر ریست می کنم فن ها شروع به چرخش می کنه و تا می خواد وارد محیط ویندوز بشه بازم قطع میشه!
علت قطع شدن فن ها چیه؟؟
مدل کارت گرافیک rtx 2060 super
 

saeid700

کاربر فعال *همکار بخش شبکه های اجتماعی
همکار انجمن
تاریخ عضویت
14 نوامبر 2015
نوشته‌ها
3,442
لایک‌ها
4,961
تا کامپیوتر روشن می کنم فن های کارت گرافیک شروع به چرخش می کنه تا می خواد وارد محیط ویندوز بشه هر سه فن چرخشش قطع میشه!!!
دوباره تا کامپیوتر ریست می کنم فن ها شروع به چرخش می کنه و تا می خواد وارد محیط ویندوز بشه بازم قطع میشه!
علت قطع شدن فن ها چیه؟؟
مدل کارت گرافیک rtx 2060 super
گرافیک های جدید سیستمی دارند که وقتی دما پایینه برای کاهش نویز و ... فن ها کلا استاپ میشن اگه وقتی دما بالا میره فن ها دوباره شروع به چرخش کنن و با افزایش دما سرعتشون بیشتر بشه مشکلی نخواهد بود.
 
Last edited:

[email protected]

Registered User
تاریخ عضویت
13 می 2010
نوشته‌ها
6,393
لایک‌ها
1,634
گرافیک های جدید سیستمی دارند که وقتی دما پایینه برای کاهش نویز و ... فن ها کلا استاپ میشن اگه وقتی دما بالا میره فن ها دوباره شروع به چرخش کنن و با افزایش دما سرعتشون بیشتر بشه مشکلی نخواهد بود.
بازی pes پلی دادم ولی بازم فن ها نچرخیدن و گرافیک داغ میشه
مثلا کامپیوتر روشن می کنم بازی pes تا اجرا می کنم تا حدود 40 دقیقه سرعتش شتاب بازیکنا خوبه ولی بعد این زمان سرعت و شتاب بازیکنا کند میشه
 

saeid700

کاربر فعال *همکار بخش شبکه های اجتماعی
همکار انجمن
تاریخ عضویت
14 نوامبر 2015
نوشته‌ها
3,442
لایک‌ها
4,961
بازی pes پلی دادم ولی بازم فن ها نچرخیدن و گرافیک داغ میشه
مثلا کامپیوتر روشن می کنم بازی pes تا اجرا می کنم تا حدود 40 دقیقه سرعتش شتاب بازیکنا خوبه ولی بعد این زمان سرعت و شتاب بازیکنا کند میشه
با سرعت و شتاب بازیکنا که نمیشه گفت شما ابتدا یه برنامه نصب کن مثل msi afterburner تا بتونی دمای کارت رو بررسی کنی بعد چک کن دیدی دما رفت بالا مثلا بالای 60 درجه ولی همچنان فن ها شروع به کار نمیکنن پس مشکل دارن و نباید به این صورت استفاده بشه اگه فن ها شروع به کار کردن مشکلی وجود نداره.
 

AMD.POWER

مدیر بخش کامپیوتر
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
20,096
لایک‌ها
23,605
سن
42
محل سکونت
طهران
داداش یه سوال دیگه
من گرافیک بایوستار rx 580 4gb دارم موقع بازی حرارت تا 80 درجه می‌رسه به نظر شما چطوره نرماله یا نه
ممنون.
80 درجه اگر مکس هست . مشکلی ایجاد نمیکنه . ولی اگر بالاتر میره مسئله سازه
 

S H 4 H 4 i3

Registered User
تاریخ عضویت
29 ژانویه 2012
نوشته‌ها
1,396
لایک‌ها
123
محل سکونت
Tehran
از سلامت پاور مطمئن شوید . بعد هارد جدید تهیه کنید .
برای تست پاور با نرم افزار تحت ویندوز؟ تحت داس هم هست چیزی؟
چون دسترسی به تستر سخت افزاری ندارم
 

AMD.POWER

مدیر بخش کامپیوتر
مدیر انجمن
مدیر انجمن
تاریخ عضویت
26 جولای 2009
نوشته‌ها
20,096
لایک‌ها
23,605
سن
42
محل سکونت
طهران
برای تست پاور با نرم افزار تحت ویندوز؟ تحت داس هم هست چیزی؟
چون دسترسی به تستر سخت افزاری ندارم
سلام
نه متاسفانه پاور باید زیر لود با مولتی متر تست بشه یا دستگاه اکتیو لود
 

S H 4 H 4 i3

Registered User
تاریخ عضویت
29 ژانویه 2012
نوشته‌ها
1,396
لایک‌ها
123
محل سکونت
Tehran
سلام
نه متاسفانه پاور باید زیر لود با مولتی متر تست بشه یا دستگاه اکتیو لود
ممنون
یه سوال دیگه در مورد مودم adsl
مودمم تا چند وقت پیش بدون مشکل متصل و پایدار بود
چند وقتیه قطع و وصل میشه ،بعضی وقتها نیم ساعت پشت سرهم ،بعضی وقتها کلا دو سه بار تو کل روز
فکر میکردم مشکل از خط هست با isp تماس میگرفتم ،اونا میگفتن خطم کشش پایینه سرعت رو پایین کمی آوردن و پروفایل رو دستکاری کردن درست نشد ،منم تنظیمات مودم رو تغییر دادم و سرعت رو از ۱۶ به ۸ پایین آوردم حل نشد (فقط adal معمولی نسل قدیم فعال است)
اسپیلتر و سیم و جابه جایی مودم هم مشکل رو حل نکرد،خط رو هم فقط مودم وصل کردم حل نشد
dlink 2740u
به فکرم افتاد شاید مشکل از مودم باشه که مسئولisp اشاره نکرد
به نظرتون چکار کنم؟
با نرم افزار میشه مودم تست کرد؟ یا بازش کنم یه نگاه بندازم حازنها و مقاومتهارو؟

Sent from my Moto C Plus using Tapatalk
 

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
تاریخ عضویت
21 ژانویه 2012
نوشته‌ها
6,198
لایک‌ها
11,307
محل سکونت
اهواز - تهران
ممنون
یه سوال دیگه در مورد مودم adsl
مودمم تا چند وقت پیش بدون مشکل متصل و پایدار بود
چند وقتیه قطع و وصل میشه ،بعضی وقتها نیم ساعت پشت سرهم ،بعضی وقتها کلا دو سه بار تو کل روز
فکر میکردم مشکل از خط هست با isp تماس میگرفتم ،اونا میگفتن خطم کشش پایینه سرعت رو پایین کمی آوردن و پروفایل رو دستکاری کردن درست نشد ،منم تنظیمات مودم رو تغییر دادم و سرعت رو از ۱۶ به ۸ پایین آوردم حل نشد (فقط adal معمولی نسل قدیم فعال است)
اسپیلتر و سیم و جابه جایی مودم هم مشکل رو حل نکرد،خط رو هم فقط مودم وصل کردم حل نشد
dlink 2740u
به فکرم افتاد شاید مشکل از مودم باشه که مسئولisp اشاره نکرد
به نظرتون چکار کنم؟
با نرم افزار میشه مودم تست کرد؟ یا بازش کنم یه نگاه بندازم حازنها و مقاومتهارو؟

Sent from my Moto C Plus using Tapatalk
اگه بتونید موقتا با یه مودم‌دیگه رو یکی دو روزی بجاش بذارید و امتحان کنید ..

یا مودمتون‌رو بذارید برای کسی جای مودمش کار کنه
اینطوری ..بنظرم‌بهترین کاره..
 

javad1220

Registered User
تاریخ عضویت
15 فوریه 2011
نوشته‌ها
146
لایک‌ها
20
محل سکونت
آمادای
80 درجه اگر مکس هست . مشکلی ایجاد نمیکنه . ولی اگر بالاتر میره مسئله سازه
بله مکس هستش.
داداش یه سوالی روی برد گرافیک یه سری سوراخ هایی هستش خالیه برا چیه؟
20220102_002614_zxp1.jpg

ممنون
 

S H 4 H 4 i3

Registered User
تاریخ عضویت
29 ژانویه 2012
نوشته‌ها
1,396
لایک‌ها
123
محل سکونت
Tehran
اگه بتونید موقتا با یه مودم‌دیگه رو یکی دو روزی بجاش بذارید و امتحان کنید ..

یا مودمتون‌رو بذارید برای کسی جای مودمش کار کنه
اینطوری ..بنظرم‌بهترین کاره..
من یه مودم سیمی هم دارم
میتونم از طریق این به اینترنت وصل شم و به مودم وایرلس متصلش کنم برای استفاده وای فای؟

Sent from my Moto C Plus using Tapatalk
 

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
تاریخ عضویت
21 ژانویه 2012
نوشته‌ها
6,198
لایک‌ها
11,307
محل سکونت
اهواز - تهران
من یه مودم سیمی هم دارم
میتونم از طریق این به اینترنت وصل شم و به مودم وایرلس متصلش کنم برای استفاده وای فای؟

Sent from my Moto C Plus using Tapatalk
من یبار این کارو خودم کردم..شد..
 
بالا