تنها توجیه من این است که بیشتر ایرادات موقع بوت شدن خودشونو نشون میدناما کارت در محیط ویندوز بدون مشکل کار میکنه ، صرفا همون موقع بوت شدن این مشکل رو داره
تنها توجیه من این است که بیشتر ایرادات موقع بوت شدن خودشونو نشون میدناما کارت در محیط ویندوز بدون مشکل کار میکنه ، صرفا همون موقع بوت شدن این مشکل رو داره
دقیق یادم نیست ، اما گمون میکنم بعد از نصب دوباره ویندوز این مشکل پیش اومد ، میشه بایوس کارت رو به شیوه دیگه ای فلش زد ؟ چون با نرم افزار هر کاری میکنم نمیشهتنها توجیه من این است که بیشتر ایرادات موقع بوت شدن خودشونو نشون میدن
از چه نرم افزاری استفاده میکنید؟ با amdvbflash من همیشه فلش میکنمدقیق یادم نیست ، اما گمون میکنم بعد از نصب دوباره ویندوز این مشکل پیش اومد ، میشه بایوس کارت رو به شیوه دیگه ای فلش زد ؟ چون با نرم افزار هر کاری میکنم نمیشه
از همین نرم افزار ، بایوس خودش رو از سایت دانلود کردم تونستم باهاش فلش بزنم ولی مشکل حل نشد ، میخوام بایوس یه شرکت دیگه که بهش میخوره رو بزنم روش که ارور میسمچ میده ، تو CMD هم نمیشه فلشش کرد . نمیدونم مشکلش چیهاز چه نرم افزاری استفاده میکنید؟ با amdvbflash من همیشه فلش میکنم
شما برای اینکه ارور میس مچ نده اگر کاملا مطمئن هستید که بایوس ها به هم میخورن از طریق همون cmd به انتهای دستورتون /f اضافه کنید یعنی دستورتون به این صورت میشهاز همین نرم افزار ، بایوس خودش رو از سایت دانلود کردم تونستم باهاش فلش بزنم ولی مشکل حل نشد ، میخوام بایوس یه شرکت دیگه که بهش میخوره رو بزنم روش که ارور میسمچ میده ، تو CMD هم نمیشه فلشش کرد . نمیدونم مشکلش چیه
داخل CMD که اصلا ارور نمیده ، صرفا چند ثانیه میاد فلشش کنه ولی سریع قطع میشه و انگار اتفاقی نیفتادهشما برای اینکه ارور میس مچ نده اگر کاملا مطمئن هستید که بایوس ها به هم میخورن از طریق همون cmd به انتهای دستورتون /f اضافه کنید یعنی دستورتون به این صورت میشه
amdvbflash bios.rom -p 0 /f
خوب من راهکاری که از ambvbflash استفاده کنید رو خدمتتون عرض کردم اگر از نرم افزاری که در خود سایت کارت گرافیک قرار داده شده استفاده میکنید اطلاع خاصی ندارمداخل CMD که اصلا ارور نمیده ، صرفا چند ثانیه میاد فلشش کنه ولی سریع قطع میشه و انگار اتفاقی نیفتاده
بهتر هست که این کار رو نکنید و سعی کنید بایوس دیفالت خود کارت رو فلش بزنیداین کارت منه
و این هم کارت ایسوس هست که قصد دارم بایوسش رو فلش بزنم روی کارت خودم ، به هم میخونن به نظرت ؟
این کارت منه
و این هم کارت ایسوس هست که قصد دارم بایوسش رو فلش بزنم روی کارت خودم ، به هم میخونن به نظرت ؟
سلام . الان تست فورمارک انجام دادم 5 دقیقه ، دمای کارت به 70 درجه رسید و فن هم به حدود 50 درصد ، اف پی اس ثابت و یکنواخت بود و تصویر تیک و پرش هم نداشت
پس چرا همچین اتفاقی داره میفته ؟کارت سالمه و دستکاری نکنید .
فقط قسمت نمایش مشخصات دستکاری شده . به خاطر این مسئله اصلا دست نزنید . مشکلی ایجاد نمیکنهپس چرا همچین اتفاقی داره میفته ؟
میشه یه توضیحی بدید در موردش ؟ در ضمن موقع روشن کردن سیستم فن های گرافیک یه صدای بدی میدن اولشفقط قسمت نمایش مشخصات دستکاری شده . به خاطر این مسئله اصلا دست نزنید . مشکلی ایجاد نمیکنه
چون هدر و نوشته اولیه بایوس را ادیت کردید .پس چرا همچین اتفاقی داره میفته ؟
من الان گرافیکم 4 تا خروجی میده /مادر برد هم 1 دونه میده
ولی من نیاز به 8 تا مانیتور دارم
الان میخوام گرافیک تهیه کنم ولی نمیدونم 2 تا گرافیک کنار هم درست کار میکنن .
مادر برد h270 asus هست و cross fire داره
این نکته اصلی هست /نمیخوام مادربرد رو عوض کنم /
1-مادر برد sli داشته باشه برای استفاده ازش باید حتما گرافیک ها دقیقا یه برند و مدل باشن ؟؟
2-مادر برد sli داشته باشه ولی نخوای از این حالت استفاده کنی .صرفا بخوای دوتا گرافیک مختلف داشته باشی و از هر کدوم 4 تا تصویر بگیری .این کار ممکنه ؟
ویندوزتون رو عوض کنید درست میشهnVIDIA GeForce Driver 511.17 WHQL x64
کارت گرافیگم 1070 گیگا هست ولی این درایور رو ساپورت نمیکنه مشکل کجاس؟
ویندوزم 10 64 بیت هست