برگزیده های پرشین تولز

پرسش و پاسخ هاي سوالات و مشكلهاي سخت افزار

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
تاریخ عضویت
21 ژانویه 2012
نوشته‌ها
7,009
لایک‌ها
15,904
محل سکونت
اهواز - تهران
سلام خسته نباشید کامپیوترم زمان لووذ بازی های استراتژیک نصب شده روش بسیار بالا رفته . متاسفانه بعد نصب و احرای بازی لست روی پی سیم این اتفاق افتاده اولش فکر کردم سی پی یوم اسیب دیده ولی بعد چک کردن اش دیدم نه مشکلی نداره ویندوز رو هم عوض کردم ولی باز مشکل پا برجاست انقدر دیر لوود می شه بازی ها که ادم فکر می کنه سی پی یوش خاموش شده میزان مصرف سی پی یو ان چنانی هم نمی خواد این بازی ها مثل دوون او وار دارک کروزر ، سادن استریک یک و... سیستمم هم ۳۲ کیگ رم ( ۱۶ بود گفتم شاید رمام قدیمی شده افت کیفیت داشته ۱۶ تا دیگه بهش اضافه کردم ولی هیچ فرقی نکرد )سی پی یو ۶۵۰۰ ای فایو و گرافیک ۱۰۷۰ اینودیا پاور هم ۷۵۰ کول مستر ، خمیر سیلیکونی رو هم تازه عوض کردم . ولی اصلا سی پی یو به صد که چ عرض کنم ۲۰ درصد هم درگیر نمی شه . ولی بازیم به سهتی بالا می یاد حالا بالا هم میاد نه صدا با تصویر هماهنگه نه موس با عملکرداش .
اگه هاردتون hdd هست وssd نیست..
درایو c و درایوی که بازی روص نصبه (یا کل پارتیشن ها )رو دیفراگمنت کنید..
بعد دوباره تست کنید ببینید چی میشه..

هشدار : اطلاعات پاک شده غیر قابل بازگشت میشن..
 
  • Like
Reactions: okh

okh

Registered User
تاریخ عضویت
14 دسامبر 2013
نوشته‌ها
155
لایک‌ها
39
محل سکونت
تهران
اگه هاردتون hdd هست وssd نیست..
درایو c و درایوی که بازی روص نصبه (یا کل پارتیشن ها )رو دیفراگمنت کنید..
بعد دوباره تست کنید ببینید چی میشه..

هشدار : اطلاعات پاک شده غیر قابل بازگشت میشن..
سلام دوست عزیز والله قصد داشتم دفرگ کنم اما همه رو اکی زده بود فقط ،ssd رو دفرگ کردم ولی باز درست می فرمایید باید برا hdd ها هم دفریگ می کردم چون زمان بره تنبلی کردم . رو ssd بازیای جدید و غیر استراتژیک مثل هری پاتر و ختی در hdd کمپانی او هیروز رو اکی احرا می کنه تو بازیهای قدیمی بعد شیدر این بازی لست او اس این طور شد . می دونید سی پی یو رو برد رو صد یک ساعت رو صد شید کرد بعد اون این طور شد
 
Last edited:

.XERXES.

ستاره پاتوق
کاربر فعال
تاریخ عضویت
29 ژانویه 2010
نوشته‌ها
618
لایک‌ها
5,993
همونطور که قبلا اعلام شده بازی لست پارت 1 در زمینه اجرا به یک افتضاح تبدیل شده و باعث بروز اختلال و کرش سیستم کاربرها شده.
این موضوع هم با رفرش رم و فرمت کامل SSD و نصب ویندوز احتمالا برطرف بشه.
 

okh

Registered User
تاریخ عضویت
14 دسامبر 2013
نوشته‌ها
155
لایک‌ها
39
محل سکونت
تهران
همونطور که قبلا اعلام شده بازی لست پارت 1 در زمینه اجرا به یک افتضاح تبدیل شده و باعث بروز اختلال و کرش سیستم کاربرها شده.
این موضوع هم با رفرش رم و فرمت کامل SSD و نصب ویندوز احتمالا برطرف بشه.
بله متاسفانه فشار بسیار زیادی به کامپیوتر میاره و توصیه می کنم تا زمانی که بهینه نشده بازی نکنید . ولی سیستم من الان دفرگ کردم هاردم رو همون طور که دوستمون اقا نیما ذکر کردن یکی از هاردام هم بدسکتور دادن حالا باید ببینم قابل تعمیر هست یا نه .
 

ibest

کاربر فعال ادبیات
تاریخ عضویت
16 جولای 2012
نوشته‌ها
14,900
لایک‌ها
11,872
محل سکونت
0098
سلام ی هارد اکسترنال adata. دارم روی لب تاپ hp بالا میاد سریع ولی لب تاپ دل اصلا بالا نمیاره و هیچ اتفاقی نمی افته! مشکل چیه؟

فرستاده شده از motorola edge 20 proِ من با Tapatalk
 

Business plan

کاربر فعال کسب درآمد از اینترنت
کاربر فعال
تاریخ عضویت
30 سپتامبر 2015
نوشته‌ها
10,689
لایک‌ها
13,764
محل سکونت
❤️️ ❤️️ ❤️️ ❤️️ ❤️️
چه دلیل داره وقتی لپ تاپ هست، از کیس مینی مثل این و کامپیوتر all in ine استفاده می کنن؟؟
اینا چه مزیتی نسبت به لپ تاپ دارن؟
قطعاتشون استاندارده و راحت میشه عوض کرد؟

24000_qsge.jpg
 

saeid700

کاربر فعال *همکار بخش شبکه های اجتماعی
همکار انجمن
تاریخ عضویت
14 نوامبر 2015
نوشته‌ها
3,627
لایک‌ها
5,284
چه دلیل داره وقتی لپ تاپ هست، از کیس مینی مثل این و کامپیوتر all in ine استفاده می کنن؟؟
اینا چه مزیتی نسبت به لپ تاپ دارن؟
قطعاتشون استاندارده و راحت میشه عوض کرد؟

24000_qsge.jpg
این ها بیشتر برای دفتر های اداری استفاده میشن و خوب بیشتر روی مانیتور های سایز 20 و بالاتر نصب میشن دلیل استفاده هم کوچک بودن و اقتصادی بودن هست شما بخوای بجای این از لپتاپ استفاده کنی باید یه هزینه خیلی بیشتری پرداخت کنی.
 

DM.JAGUAR

Registered User
تاریخ عضویت
16 آگوست 2019
نوشته‌ها
243
لایک‌ها
296
محل سکونت
AHWAZ-ARAK
سلام دوست عزیز والله قصد داشتم دفرگ کنم اما همه رو اکی زده بود فقط ،ssd رو دفرگ کردم ولی باز درست می فرمایید باید برا hdd ها هم دفریگ می کردم چون زمان بره تنبلی کردم . رو ssd بازیای جدید و غیر استراتژیک مثل هری پاتر و ختی در hdd کمپانی او هیروز رو اکی احرا می کنه تو بازیهای قدیمی بعد شیدر این بازی لست او اس این طور شد . می دونید سی پی یو رو برد رو صد یک ساعت رو صد شید کرد بعد اون این طور شد
سلام‌.
اشتباه خیلی بزرگی کردید که ssd رو دیفرگ کردید. با این کار عملا ssd رو به آخر های عمرش رسوندید و باعث شدید که کارایش خیلی کم بشه.
 

momo000000

Registered User
تاریخ عضویت
27 نوامبر 2008
نوشته‌ها
3,459
لایک‌ها
385
محل سکونت
تهران
با سلام
دوستان یه سیستم هستش که حدود 2یا 3 ماه هست جمع کردیم با مشخصات زیر
Main Msi Pro Z690-A Wifi DDR4
CPU i5 13600K
VGA Zotac 4070Ti TRINITY
Ram 16*2 32GB Gskil RIP 4400
Water LS720 DeepCool
Asus ROG Strix Helios
Power Green 1050W OCDG
NVME 1TB 980 PRO
Monitor VG27AQL1A 170Hz
ویندوز 11 با اخرین آپدیت و همچنین آخرین بایوس و درایور گرافیک
کاربری فقط و فقط بازی هستش سنگین
الان بعد این مدت 2-3 ماه سیستم بصورت رندم و نامشخص صفحه مانیتور سیاه میشه و پیام NO Signal ظاهر میشه و تا سیستم رو ریست نکنیم تصویر بر نمیگرده
بنظرتون چه موردی هستش ؟
قطعه ایی سوخته ؟؟یا نیم سوز شده

این وضعیت در هر حالتی امکانش هست رخ بده هم تو ویندوز و هم توی بازی و ...
ضمنا برای بار اول که این وضعیت پیش اومد صدا فن ها بسیار زیاد شد
و حالت عکس پایین رخ داد
که بعد از خاموش روشن کردن و پاک کردن درایور گرافیک با برنامه DDU و نصب درایور قدیمی تر وضعیت بهتر شدش یعنی از 531.41 برگشتیم به 531.29
تا قبل آپدیت گرافیک به 531.41 هیچ موردی نداشت سیستم و مثل ساعت کار میکرد و اینکه همیشه به کاربرد گفته بودم دما ها رو کنترل کنه و برنامه کنترل و نمایش دما همیشه روشن بوده و موردی نداشته
الان هم هیچ موردی دمایی وجود نداره ولی یکدفعه پیام No Signal میاد 😞

 
Last edited:

mohammad_rabiyi

Registered User
تاریخ عضویت
1 آپریل 2014
نوشته‌ها
746
لایک‌ها
753
چه دلیل داره وقتی لپ تاپ هست، از کیس مینی مثل این و کامپیوتر all in ine استفاده می کنن؟؟
اینا چه مزیتی نسبت به لپ تاپ دارن؟
قطعاتشون استاندارده و راحت میشه عوض کرد؟

24000_qsge.jpg

هیچ آدم حرفه ای برای کار کامپیوتری از لپتاپ استفاده نمی کنه.

با لپتاپ نه میشه درست درمون برنامه نویسی کرد و نه میشه طراحی کرد.
لپتاپ دست آدم رو می بنده.

علت اینکه کیس بزرگ رو انتخاب نمی کنند اینه که کیس بزرگ هم جاگیر هست و همچنین لایسنس ویندوز روی این کامپیوتر های آماده، فعال هست و هزینه برق ماهانه نیز گران تموم میشه.

این جور که از پاسخ شما برداشت میشه، فکر می کنم هم نظر باشیم که انتخاب مناسب مینی کیس استانداردی هست که مادربرد MicroATX داشته باشه (SFF)
 

mohammad_rabiyi

Registered User
تاریخ عضویت
1 آپریل 2014
نوشته‌ها
746
لایک‌ها
753
با سلام
دوستان یه سیستم هستش که حدود 2یا 3 ماه هست جمع کردیم با مشخصات زیر
Main Msi Pro Z690-A Wifi DDR4
CPU i5 13600K
VGA Zotac 4070Ti TRINITY
Ram 16*2 32GB Gskil RIP 4400
Water LS720 DeepCool
Asus ROG Strix Helios
Power Green 1050W OCDG
NVME 1TB 980 PRO
Monitor VG27AQL1A 170Hz
ویندوز 11 با اخرین آپدیت و همچنین آخرین بایوس و درایور گرافیک
کاربری فقط و فقط بازی هستش سنگین
الان بعد این مدت 2-3 ماه سیستم بصورت رندم و نامشخص صفحه مانیتور سیاه میشه و پیام NO Signal ظاهر میشه و تا سیستم رو ریست نکنیم تصویر بر نمیگرده
بنظرتون چه موردی هستش ؟
قطعه ایی سوخته ؟؟یا نیم سوز شده

این وضعیت در هر حالتی امکانش هست رخ بده هم تو ویندوز و هم توی بازی و ...
ضمنا برای بار اول که این وضعیت پیش اومد صدا فن ها بسیار زیاد شد
و حالت عکس پایین رخ داد
که بعد از خاموش روشن کردن و پاک کردن درایور گرافیک با برنامه DDU و نصب درایور قدیمی تر وضعیت بهتر شدش یعنی از 531.41 برگشتیم به 531.29
تا قبل آپدیت گرافیک به 531.41 هیچ موردی نداشت سیستم و مثل ساعت کار میکرد و اینکه همیشه به کاربرد گفته بودم دما ها رو کنترل کنه و برنامه کنترل و نمایش دما همیشه روشن بوده و موردی نداشته
الان هم هیچ موردی دمایی وجود نداره ولی یکدفعه پیام No Signal میاد 😞


احتمال زیاد مشکلتون بعد از آپدیت های جدید ویندوز یا آپدیت جدید گرافیک حل میشه

بنا بر تجربه بنده ویندوز 10 نسخه های زیر 2020 با گرافیک های جدید تر مشکل داشت و مدام صفحه آبی و سوزن سوزن شدن سبز و از این قبیل مشکلات زیاد پیش میومد، و فقط آپدیت جدید مشکلات رو حل می کنه
 

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
تاریخ عضویت
21 ژانویه 2012
نوشته‌ها
7,009
لایک‌ها
15,904
محل سکونت
اهواز - تهران
سلام‌.
اشتباه خیلی بزرگی کردید که ssd رو دیفرگ کردید. با این کار عملا ssd رو به آخر های عمرش رسوندید و باعث شدید که کارایش خیلی کم بشه.
میشه یه منبع بدید که گفته باشه این کار عمر حافظه ssd رو کم‌میکنه؟
 
  • Like
Reactions: okh

parsipersian

Registered User
تاریخ عضویت
20 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
1,153
لایک‌ها
1,776
میشه یه منبع بدید که گفته باشه این کار عمر حافظه ssd رو کم‌میکنه؟

این پیامتون رو دیدم گفتم یه سرچ کنم



خلاصه چیزی که گفتن میشه : نه فایده ای داره و نه ضرر خاصی!!
 

DM.JAGUAR

Registered User
تاریخ عضویت
16 آگوست 2019
نوشته‌ها
243
لایک‌ها
296
محل سکونت
AHWAZ-ARAK
سلام.






میشه یه منبع بدید که گفته باشه این کار عمر حافظه ssd رو کم‌میکنه؟
 

DM.JAGUAR

Registered User
تاریخ عضویت
16 آگوست 2019
نوشته‌ها
243
لایک‌ها
296
محل سکونت
AHWAZ-ARAK
این پیامتون رو دیدم گفتم یه سرچ کنم



خلاصه چیزی که گفتن میشه : نه فایده ای داره و نه ضرر خاصی!!
سلام.
توی همین لینکی که از سایت کروشیال دادید گفته شده که این کار رو انجام ندید چون فایده ای نداره ولی باعث کاهش طول عمر خواندن و نوشتن حافظه میشه.
 

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
تاریخ عضویت
21 ژانویه 2012
نوشته‌ها
7,009
لایک‌ها
15,904
محل سکونت
اهواز - تهران
ممنون دوست عزیز..
---------------

دوستان میگم اکثر مادربورد ها پورت خروجی تصویر display هم دارن؟
 

DM.JAGUAR

Registered User
تاریخ عضویت
16 آگوست 2019
نوشته‌ها
243
لایک‌ها
296
محل سکونت
AHWAZ-ARAK

parsipersian

Registered User
تاریخ عضویت
20 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
1,153
لایک‌ها
1,776
چرا در cpu z فرکانس رم رو نصف نشون میده؟!
:what I found on quora
Note that the "DRAM Frequency" displayed in CPU-Z is half of the actual speed of your RAM due to the double data rate (DDR) technology used in modern RAM modules
To find the actual speed of your RAM, simply double the value displayed in the "DRAM Frequency" field​
 
بالا