برگزیده های پرشین تولز

پرسش و پاسخ هاي سوالات و مشكلهاي سخت افزار

parsipersian

Registered User
تاریخ عضویت
20 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
1,153
لایک‌ها
1,776
سلام دوستان
من قصد دارم لپتاپم رو ارتقا بدم
dell n5110

1.PNG

4.PNG

3.PNG



دو تا رم 4 داره - میخوام دوتا رم 8 بگیرم مدل زیر :

https://www.digikala.com/product/dkp-421554/رم-لپ-تاپ-سامسونگ-مدل-ddr3-12800s-mhz-pc3l-ظرفیت-8-گیگابایت/

و یه ssd :

https://www.digikala.com/product/dkp-2141985/اس-اس-دی-اینترنال-لکسار-مدل-ns100-ظرفیت512-گیگابایت/


یه خمیر سیلیکون نرمال کیفی و قیمتی هم لطفا معرفی کنید


من نمیدونم چه جوری بادی چک کنم که ایا این رم و ssd به لپتاپم میخوره یا نه. و آیا این مدل ها خوب هستن تو همین رنج قیمت ها ؟

ممنون میشم راهنماییم کنید
 

parsipersian

Registered User
تاریخ عضویت
20 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
1,153
لایک‌ها
1,776

.XERXES.

ستاره پاتوق
کاربر فعال
تاریخ عضویت
29 ژانویه 2010
نوشته‌ها
618
لایک‌ها
5,993
این رم مناسب نیست.
از لحاظ تئوری تا 32گیگ باس 1066/1333 ساپورت می کنه.
ولی شرکت های سازنده لپ تاپ معمولا متفاوت عمل می کنند و یکسری محدودیت ها برقرار می کنند، سعی کنید دقیقا همین مدلی که الان دارید عین همین با ظرفیت بیشتر تهیه کنید که مطمئن باشید با سیستم سازگار هست.

در مورد SSD هم ترجیحا 1 ترابایت و سامسونگ
نشد هم 512 سامسونگ
860 یا 870 EVO

لکسار هم بد نیست، برای کارهای معمول و روی این سیستم جواب میده.

خمیر سیلیکون هم هرچی گرون تر بهتر!
البته بستگی داره چه کاری میخواهید انجام دهید اگر حرارت خیلی بالا مدنظر نیست و فشار و دما متناوب برقرار نمیشه، برندهای معمول و قیمت مناسب در سایت ها یافت میشه کار شما را راه میاندازه.

 

parsipersian

Registered User
تاریخ عضویت
20 سپتامبر 2012
نوشته‌ها
1,153
لایک‌ها
1,776

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
تاریخ عضویت
21 ژانویه 2012
نوشته‌ها
7,003
لایک‌ها
15,895
محل سکونت
اهواز - تهران
با درود
دوستان یه مادربورد z390p هست.
وقتی میخوام ویندوز روی ssd m2 نصب کنم ارور زیر رو میده

Windows cannot be installed to this disk. This computer's hardware may not support booting to this disk. Ensure the disk's controller is enabled in the computer's BIOS menu​

طبق آموزش های توی نت
کابل hdd رو جدا کردم
توی بایوس هم حالت اول و هم AHCI رو تست کردم ..
ولی بازم فرقی ایجاد نمیشه!
@.XERXES.
@vampirekain


مدل ssd m2

Lexar NM620 512GB M.2 2280 PCIe SSD Drive

 
Last edited:

✔️ Google Star

Registered User
تاریخ عضویت
9 نوامبر 2021
نوشته‌ها
163
لایک‌ها
54
درود به همه دوستان
بنده یک کامپیوتر PC قدیمی دارم 2 هسته ای اینتل DDr2 و متاسفانه بیش از یک سال هست که ناغافل اتوماتیک ریسِت میشه :cautious:
تفاوتی هم نداره مثلا هم زمان چندین برنامه باز باشه یا اینکه کلا هیچ برنامه ای باز نباشه.
دمای هوا هم تفاوتی نداره و جریان برق (محافظ برق دارد)
هارد ssd هست / ویندوز را هم عوض کردم شاید به خاطر ویروس باشه که نبود.

در کل چرا اتوماتیک ریست میشه ؟!! گاهی اوقات مثلا هفته ای یک بار / گاهی اوقات روزانه بیش از 20 دفعه
کلا نظم خاصی هم نداره که بتونم حدس بزنم
یکی از دوستان میگفت مشکل از پاور هست و یا مادربرد!
از کجا بفهمم مشکلا دقیقا چی هست ؟
پیشاپیش ممنونم از راهنماییتون
 

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
تاریخ عضویت
21 ژانویه 2012
نوشته‌ها
7,003
لایک‌ها
15,895
محل سکونت
اهواز - تهران
با درود
دوستان یه مادربورد z390p هست.
وقتی میخوام ویندوز روی ssd m2 نصب کنم ارور زیر رو میده



طبق آموزش های توی نت
کابل hdd رو جدا کردم
توی بایوس هم حالت اول و هم AHCI رو تست کردم ..
ولی بازم فرقی ایجاد نمیشه!
@.XERXES.
@vampirekain


مدل ssd m2

Lexar NM620 512GB M.2 2280 PCIe SSD Drive

ممکنه با مادربوردم یا بایوسش سازگاری نداشته باشه؟


Lexar NM620 M.2 2280 PCIe Gen3x4 NVMe SSD​

Seamless performance for demanding workflows​

Designed for intensive workloads, the Lexar NM620 M.2 2280 PCIe Gen3x4 NVMe SSD offers next-level performance that puts you in the computing fast lane with speeds of up 3300MB/s read and 3000MB/s write (1). It’s supported by the PCIe Gen3x4 NVMe 1.4 technology standard and built with the latest 3D NAND flash.
  • Ideal for PC enthusiasts and gamers
  • High-speed PCIe Gen3x4 interface: 3300MB/s read and 3000MB/s write (1)
  • Get 6x the speed of a SATA-based SSD (3)
  • Shock and vibration resistant with no moving parts (2)
  • Features LDPC (Low-Density Parity Check)

درود به همه دوستان
بنده یک کامپیوتر PC قدیمی دارم 2 هسته ای اینتل DDr2 و متاسفانه بیش از یک سال هست که ناغافل اتوماتیک ریسِت میشه :cautious:
تفاوتی هم نداره مثلا هم زمان چندین برنامه باز باشه یا اینکه کلا هیچ برنامه ای باز نباشه.
دمای هوا هم تفاوتی نداره و جریان برق (محافظ برق دارد)
هارد ssd هست / ویندوز را هم عوض کردم شاید به خاطر ویروس باشه که نبود.

در کل چرا اتوماتیک ریست میشه ؟!! گاهی اوقات مثلا هفته ای یک بار / گاهی اوقات روزانه بیش از 20 دفعه
کلا نظم خاصی هم نداره که بتونم حدس بزنم
یکی از دوستان میگفت مشکل از پاور هست و یا مادربرد!
از کجا بفهمم مشکلا دقیقا چی هست ؟
پیشاپیش ممنونم از راهنماییتون
فن پردازنده رو باز کنید..
هم تمیزش کنید و هم‌خمیر خشک شده زیرش رو کامل پاک کنید..
اگه دارید خمیر تازهدبزنید..
اگه ندارید فقط تمیز و بدون خمیر ببندینش..
مجدد تست کنید..
اگه بازم مشکل برقرار بود ،
سیستم رو با یه پاور دیگه تست کنید
 

.XERXES.

ستاره پاتوق
کاربر فعال
تاریخ عضویت
29 ژانویه 2010
نوشته‌ها
618
لایک‌ها
5,993
با درود
دوستان یه مادربورد z390p هست.
وقتی میخوام ویندوز روی ssd m2 نصب کنم ارور زیر رو میده



طبق آموزش های توی نت
کابل hdd رو جدا کردم
توی بایوس هم حالت اول و هم AHCI رو تست کردم ..
ولی بازم فرقی ایجاد نمیشه!
@.XERXES.
@vampirekain


مدل ssd m2

Lexar NM620 512GB M.2 2280 PCIe SSD Drive

این موارد چک کنید:
1. آپدیت بودن بایوس
2. هر نوع هارد و ssd به جز این مورد جدا کنید
3. تنظیمات setup بزنید حالت دیفالت و ریست کنید.
4. بوت در uefi تنظیم کنید.
5. پیکربندی ssd بر روی gpt تنظیم کنید.
 

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
تاریخ عضویت
21 ژانویه 2012
نوشته‌ها
7,003
لایک‌ها
15,895
محل سکونت
اهواز - تهران
این موارد چک کنید:
1. آپدیت بودن بایوس
2. هر نوع هارد و ssd به جز این مورد جدا کنید
3. تنظیمات setup بزنید حالت دیفالت و ریست کنید.
4. بوت در uefi تنظیم کنید.
5. پیکربندی ssd بر روی gpt تنظیم کنید.
آقا ممنون..
تمام موارد رو بررسی و اعمال کردم..
بعدش دیگه از سیستم خیالم راحت شد به سی دی شک کردم..
مشکل از سی دی بود
 

✔️ Google Star

Registered User
تاریخ عضویت
9 نوامبر 2021
نوشته‌ها
163
لایک‌ها
54
ممکنه با مادربوردم یا بایوسش سازگاری نداشته باشه؟





فن پردازنده رو باز کنید..
هم تمیزش کنید و هم‌خمیر خشک شده زیرش رو کامل پاک کنید..
اگه دارید خمیر تازهدبزنید..
اگه ندارید فقط تمیز و بدون خمیر ببندینش..
مجدد تست کنید..
اگه بازم مشکل برقرار بود ،
سیستم رو با یه پاور دیگه تست کنید
سلام نیما جان ممنونم از راهنماییتون و قطعا انجام خواهم داد
سلامت باشید 🙏
 

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
تاریخ عضویت
21 ژانویه 2012
نوشته‌ها
7,003
لایک‌ها
15,895
محل سکونت
اهواز - تهران
سلام نیما جان ممنونم از راهنماییتون و قطعا انجام خواهم داد
سلامت باشید 🙏
خواهش میکنم..مطمئن هم بشید دکمه ریست روی کیس خراب نشده باشه..
دکمه پاور کیس اول من مشکل مشابه داشت..
 

✔️ Google Star

Registered User
تاریخ عضویت
9 نوامبر 2021
نوشته‌ها
163
لایک‌ها
54
خواهش میکنم..مطمئن هم بشید دکمه ریست روی کیس خراب نشده باشه..
دکمه پاور کیس اول من مشکل مشابه داشت..
به نکته ساده اما مهم و هوشمندانه ای اشاره کردید 🧐 حداقل با 10 نفر مشکل کامپیتور رو مطرح کرده بودم که اکثرا مهندس تشریف دارند.
منتها حتی یک نفر هم حرف از پاک سازی سی پی یو و دکمه ریست نزد (پاسخ اساتید فقط حول و محور مشکل مادربرد بود و پاور)
از صمیم قلبم سپاسگزارم
 

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
تاریخ عضویت
21 ژانویه 2012
نوشته‌ها
7,003
لایک‌ها
15,895
محل سکونت
اهواز - تهران
سلام نیما جان ممنونم از راهنماییتون و قطعا انجام خواهم داد
سلامت باشید 🙏
رم رو هم‌در بیارید تمیز کنید..
کلا داخل کیس رو یه سشوار قوی بدون حرارت بگیرید.
خاک های روی بُرد گاهی اتصالی بوجود میارن..
 

✔️ Google Star

Registered User
تاریخ عضویت
9 نوامبر 2021
نوشته‌ها
163
لایک‌ها
54
رم رو هم‌در بیارید تمیز کنید..
کلا داخل کیس رو یه سشوار قوی بدون حرارت بگیریت..
خاک های روی بُرد گاهی اتصالی بوجود میارن..
باید داخل محیط باز نصف شب انجام بدم
بیرون از منزل نگران دستگیری به دلیل ایجاد آلودگی زیست محیطی هستم 😣
 

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
تاریخ عضویت
21 ژانویه 2012
نوشته‌ها
7,003
لایک‌ها
15,895
محل سکونت
اهواز - تهران
به نکته ساده اما مهم و هوشمندانه ای اشاره کردید 🧐 حداقل با 10 نفر مشکل کامپیتور رو مطرح کرده بودم که اکثرا مهندس تشریف دارند.
منتها حتی یک نفر هم حرف از پاک سازی سی پی یو و دکمه ریست نزد (پاسخ اساتید فقط حول و محور مشکل مادربرد بود و پاور)
از صمیم قلبم سپاسگزارم
خواهش میکنم
باید داخل محیط باز نصف شب انجام بدم
بیرون از منزل نگران دستگیری به دلیل ایجاد آلودگی زیست محیطی هستم 😣
داخل حمام :دی
 

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
تاریخ عضویت
21 ژانویه 2012
نوشته‌ها
7,003
لایک‌ها
15,895
محل سکونت
اهواز - تهران
یه مادربورد z390 p داریم..
توی مشخصاتش توی سایت زده حافظه استراکی گرافیک مجتمعش تا ۶۴ گیگ هم مبتونه برسه..
ولی توی بایوس حداکثر تا ۵۱۲ مگابایت میشه ستش کرد..
با اینکه رم سیستم ۱۶ گیگ هست..

من‌متوجه نشدم..
بالاخره کدوم درسته؟
@.XERXES.
 
Last edited:

.XERXES.

ستاره پاتوق
کاربر فعال
تاریخ عضویت
29 ژانویه 2010
نوشته‌ها
618
لایک‌ها
5,993
یه مادربورد z390 p داریم..
توی مشخصاتش توی سایت زده حافظه استراکی گرافیک مجتمعش تا ۶۴ گیگ هم مبتونه برسه..
ولی توی بایوس حداکثر تا ۵۱۲ مگابایت میشه ستش کرد..
با اینکه رم سیستم ۱۶ گیگ هست..

من‌متوجه نشدم..
بالاخره کدوم درسته؟
@.XERXES.
دقیق مشخص نکردید کدوم بخش مدنظر هست، یکی حافظه نمایش تصویر هست که در سیستم های معمولی معمولا 64 و 256 تنظیم میشه، یکی هم حافظه یکپارچه CPU/GPU هست که معمولا به صورت خودکار تا میزان لازم از RAM کمک میگیره.
برای تنظیمش هم در بخش Advanced در BIOS و هم در ویندوز میتونید انجام بدید.
 

nima_00989166

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
تاریخ عضویت
21 ژانویه 2012
نوشته‌ها
7,003
لایک‌ها
15,895
محل سکونت
اهواز - تهران
دقیق مشخص نکردید کدوم بخش مدنظر هست، یکی حافظه نمایش تصویر هست که در سیستم های معمولی معمولا 64 و 256 تنظیم میشه، یکی هم حافظه یکپارچه CPU/GPU هست که معمولا به صورت خودکار تا میزان لازم از RAM کمک میگیره.
برای تنظیمش هم در بخش Advanced در BIOS و هم در ویندوز میتونید انجام بدید.
متوجه نمیشم..
به فرض یک بازی سطح متوسط قراره با گرافیک مجتنع پردازنده انجام‌بدیم که حدود یک گیگ حافظه گرافیکی میخواد..

خب اگه رم به اندازه کافی داشته باشیم ..سیستم از رم یک گیگ برای پردازش گرافیکی بر میداره..

پس اون‌یکی حافظه چیه ؟
 
Last edited:

.XERXES.

ستاره پاتوق
کاربر فعال
تاریخ عضویت
29 ژانویه 2010
نوشته‌ها
618
لایک‌ها
5,993
بالا