• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ هاي سوالات و مشكلهاي سخت افزار

جعفر خان

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان سلام
من روی لپ تاپ توشیبا مودم وی 92 دارم، نمی توانم برای تماس تلفنی ازش استفاده کنم ، پیغام می دهد که
voıce enable نیست، آیا راهی برای فعال کردن مودم هست؟

ممنون

Vahid Aghakhani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
1- بلی
2- چرا ميخوای عوض کنی؟
3- نه
4- يه کم
5- I-CUTE يا ThermalTake
6- يکماه نه، بيشتر آره.
7- فقط درباره کانن نيست بقيه هم همينطور هستن، اينکارم شارژ نيست. در واقع خشک شده که تو آب جوش باز ميشه.
8- من که نديدم تو بازار چنين چيزی !
9- من نفهميدم شما اين سيستمو الان خريدی و داری يا اينکه تازه ميخوای بخری که دنبال مينبورد ميگردی ؟

سلام :)
این سیستم فعلی من هست! ولی میخوام مینبورد رو آپگرید کنم!
چون تا اونجا که شنیدم چیپست nForce 680i از CPUهای 45nm پشتیبانی نمیکنه!
و اینکه باس رم این مین ای که من دارم 800 هست و این اذیت می کنه من رو!

وحید

Vahid Aghakhani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
1- بلی
2- چرا ميخوای عوض کنی؟
3- نه
4- يه کم
5- I-CUTE يا ThermalTake
6- يکماه نه، بيشتر آره.
7- فقط درباره کانن نيست بقيه هم همينطور هستن، اينکارم شارژ نيست. در واقع خشک شده که تو آب جوش باز ميشه.
8- من که نديدم تو بازار چنين چيزی !
9- من نفهميدم شما اين سيستمو الان خريدی و داری يا اينکه تازه ميخوای بخری که دنبال مينبورد ميگردی ؟

بعد یه سوال دیگه این محصولات ThermalTake رو جایی بغیر از Phoniran نمیشه پیدا کرد؟!
و اینکه این I-Cute در رده ThermalTake هست؟!
وحید

leadertime

Registered User
لایک‌ها
78
به usb پشت کيس که مستقيم رو مادربورده وصل کن ببين بازم همينطوره ؟ سيمها رو چطوری وصل کردی ؟

نه اینطوری نیست علتش هم اینه که usb های پشت کامپیوترم 1 هستن نه 2. و من احتیاج شدیدی به usb 2.0 دارم.
سیمها رو هم درست وصل کردم یعنی اصلا وصل نکردم یه کارتی دارم که خودش به usb hub وصل میشه و 2 تا پورت usb در اختیارم میگذاره و مطمئن هم هستم که این کارت درسته چون روی مادر بورد قبلیم درست کار میکرد.

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
دوستان سلام
من روی لپ تاپ توشیبا مودم وی 92 دارم، نمی توانم برای تماس تلفنی ازش استفاده کنم ، پیغام می دهد که
voıce enable نیست، آیا راهی برای فعال کردن مودم هست؟

ممنون
مودم فعاله ولی voice رو پشتيبانی نميکنه.

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
نه اینطوری نیست علتش هم اینه که usb های پشت کامپیوترم 1 هستن نه 2. و من احتیاج شدیدی به usb 2.0 دارم.
سیمها رو هم درست وصل کردم یعنی اصلا وصل نکردم یه کارتی دارم که خودش به usb hub وصل میشه و 2 تا پورت usb در اختیارم میگذاره و مطمئن هم هستم که این کارت درسته چون روی مادر بورد قبلیم درست کار میکرد.
البته اونا هم همچين يک هم نيستم فوقش 1.5 باشن ! lol.
من متوجه نشدم دقيقاً، شما کارت pci وصل کردی ؟ يا اينکه سيمهای پنل جلو کيس رو به مادربورد زدی ؟

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
سلام :)
این سیستم فعلی من هست! ولی میخوام مینبورد رو آپگرید کنم!
چون تا اونجا که شنیدم چیپست nForce 680i از CPUهای 45nm پشتیبانی نمیکنه!
و اینکه باس رم این مین ای که من دارم 800 هست و این اذیت می کنه من رو!

وحید
خوب اين آپگريد شما از نوع عشقی و حسی است يا اينکه واقعاً کاری ميخوای از سيستم بکشی که اون کم مياره ؟ چيکار ميکنی با کامپيوترت ؟

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
بعد یه سوال دیگه این محصولات ThermalTake رو جایی بغیر از Phoniran نمیشه پیدا کرد؟!
و اینکه این I-Cute در رده ThermalTake هست؟!
وحید
زنگ بزن 02166952882 فروشگاه پلانر آقای علی نژاد هم ThermalTake داره هم I-Cute.

fcchelsea

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من کامپیوترمو دادم سرویس حالا که گرفتمش هر دفعه تلفن زنگ میزنه خود بخود روشن میشه
پرسیدم گفتن موقع بالا اومدن دگمه delete رو بزن گزینه ringon modem رو disable کن
اینکارم انجام دادم و سیو کردم ولی درست نشد.
یادمه قبلا هم یکبار این مشکلو داشتم که یکی از دوستام با چند بار رفتن توی این قسمت درستش کرد ولی دقیق نمیدونم چیکار کرد

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
من کامپیوترمو دادم سرویس حالا که گرفتمش هر دفعه تلفن زنگ میزنه خود بخود روشن میشه
پرسیدم گفتن موقع بالا اومدن دگمه delete رو بزن گزینه ringon modem رو disable کن
اینکارم انجام دادم و سیو کردم ولی درست نشد.
یادمه قبلا هم یکبار این مشکلو داشتم که یکی از دوستام با چند بار رفتن توی این قسمت درستش کرد ولی دقیق نمیدونم چیکار کرد
خوب جاش همونجا در منو power management هست. Wake on lan و Wake on ring و اينجور چيزا رو بايد Disable کنی.

saeed_saba

Registered User
لایک‌ها
2
سلام

دوستان عزیز کسی کابل SCSI80 سراغ داره؟تو بازار 100 هست ولی 80 نیست.لطفا یکی کمک کنه.
57758191.jpg

Vahid Aghakhani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
خوب اين آپگريد شما از نوع عشقی و حسی است يا اينکه واقعاً کاری ميخوای از سيستم بکشی که اون کم مياره ؟ چيکار ميکنی با کامپيوترت ؟

همون عشقی و حسی که گفتی درست بود :))

leadertime

Registered User
لایک‌ها
78
البته اونا هم همچين يک هم نيستم فوقش 1.5 باشن ! lol.
من متوجه نشدم دقيقاً، شما کارت pci وصل کردی ؟ يا اينکه سيمهای پنل جلو کيس رو به مادربورد زدی ؟

ببینید یک جور کارت هایی هستند که مستقیم وصل میشند به 9 تا پینی که به عنوان USB hub 2.0 روی مادر بورد قرار دارند و از اون طرف هم به شما دو تا پورت usb میدند. مثل این میمونه که شما سیم های مادر بورد رو به پنل جلوی کیس متصل کنید.
البته من سیمهای کیس رو هم به مادر بوردم متصل کردم که همون Error رو دوباره نشون میده.
ناچار فعلا دارم از این کارتهای pci استفاده میکنم که کمی تا حدودی مشکل داره یعنی وقتی حجم زیادی از اطلاعات رو یکهویی میخوام منتقل کنم به اشکال بر میخورم. به خاطر همین هم مصر هستم از Hub های خود مادر بورد استفاده کنم.

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
ببینید یک جور کارت هایی هستند که مستقیم وصل میشند به 9 تا پینی که به عنوان USB hub 2.0 روی مادر بورد قرار دارند و از اون طرف هم به شما دو تا پورت usb میدند. مثل این میمونه که شما سیم های مادر بورد رو به پنل جلوی کیس متصل کنید.
البته من سیمهای کیس رو هم به مادر بوردم متصل کردم که همون Error رو دوباره نشون میده.
ناچار فعلا دارم از این کارتهای pci استفاده میکنم که کمی تا حدودی مشکل داره یعنی وقتی حجم زیادی از اطلاعات رو یکهویی میخوام منتقل کنم به اشکال بر میخورم. به خاطر همین هم مصر هستم از Hub های خود مادر بورد استفاده کنم.
آهان، اينا کارت نيستن، فقط پنل هستند. اگه اينو کف مين به پينها وصل کردی اينا عملاً نبايد با usb پنل خود مينبورد فرقی بکنن. با توجه به ايرادی که داره شما همه دستگاههای usb و يا چيزهايی که نياز نداری مثل cd يا dvd يا hard اضافه رو قطع کن ببين درست ميشه يا نه.

fcchelsea

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
جناب امین جان تویpower managment اون گزینه هایی رو که گفتین نمیبینم
فقط گزینه PME Event Wake Up
enable هست

Vahid Aghakhani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام:(
کسی به داد من نمیتونه برسه تورو خدا یه فکری واسه این مشکل بکنید

سیم آنتن ماهواره من در داخل حال قرارداره! و کامپیوتر من به همراه DVB داخل اتاق خواب ! میخواستم ببینم این فاصله رو نمیشه با هیچ دستگاهی از طریق Wireless به هم اتصال داد چون محدودیت سیم از روی کار رو دارم! اگر که مداری میشه ساخت و دستگاه وجود نداره ممنون میشم که اون مدار رو بگید. فقط توجه داشته باشید که من رسیور ندارم DVB دارم! و فاصله هم حداقل 10 متر می باشد!

من موندم منتظر یه ایده:(

وحید

leadertime

Registered User
لایک‌ها
78
آهان، اينا کارت نيستن، فقط پنل هستند. اگه اينو کف مين به پينها وصل کردی اينا عملاً نبايد با usb پنل خود مينبورد فرقی بکنن. با توجه به ايرادی که داره شما همه دستگاههای usb و يا چيزهايی که نياز نداری مثل cd يا dvd يا hard اضافه رو قطع کن ببين درست ميشه يا نه.

کاری که گفته بودید رو انجام دادم. دریغ از ذره ای تفاوت. البته این رو هم باید اضافه کنم که دو تا از پورت ها هم کاملا خراب هستند. یعنی وقتی پنل رو بهشون وصل میکنم، به پنلم هم یه چیزی مثلا فلش وصل میکنم نه اخطار میده، نه برق میره توی فلش و نه اصلا سیستم فلش رو شناسایی میکنه.
راستی یه چیزی. USB EHCI Controller چه چیزی هستش؟ چون من این رو disable کردم. البته این رو هم اضافه کنم موقعی که enable میکنمش، سیستم خطا میده و اصلا بالا نمیاد.

بالا