1- بلی
2- چرا ميخوای عوض کنی؟
3- نه
4- يه کم
5- I-CUTE يا ThermalTake
6- يکماه نه، بيشتر آره.
7- فقط درباره کانن نيست بقيه هم همينطور هستن، اينکارم شارژ نيست. در واقع خشک شده که تو آب جوش باز ميشه.
8- من که نديدم تو بازار چنين چيزی !
9- من نفهميدم شما اين سيستمو الان خريدی و داری يا اينکه تازه ميخوای بخری که دنبال مينبورد ميگردی ؟
1- بلی
2- چرا ميخوای عوض کنی؟
3- نه
4- يه کم
5- I-CUTE يا ThermalTake
6- يکماه نه، بيشتر آره.
7- فقط درباره کانن نيست بقيه هم همينطور هستن، اينکارم شارژ نيست. در واقع خشک شده که تو آب جوش باز ميشه.
8- من که نديدم تو بازار چنين چيزی !
9- من نفهميدم شما اين سيستمو الان خريدی و داری يا اينکه تازه ميخوای بخری که دنبال مينبورد ميگردی ؟
به usb پشت کيس که مستقيم رو مادربورده وصل کن ببين بازم همينطوره ؟ سيمها رو چطوری وصل کردی ؟
مودم فعاله ولی voice رو پشتيبانی نميکنه.دوستان سلام
من روی لپ تاپ توشیبا مودم وی 92 دارم، نمی توانم برای تماس تلفنی ازش استفاده کنم ، پیغام می دهد که
voıce enable نیست، آیا راهی برای فعال کردن مودم هست؟
ممنون
البته اونا هم همچين يک هم نيستم فوقش 1.5 باشن ! lol.نه اینطوری نیست علتش هم اینه که usb های پشت کامپیوترم 1 هستن نه 2. و من احتیاج شدیدی به usb 2.0 دارم.
سیمها رو هم درست وصل کردم یعنی اصلا وصل نکردم یه کارتی دارم که خودش به usb hub وصل میشه و 2 تا پورت usb در اختیارم میگذاره و مطمئن هم هستم که این کارت درسته چون روی مادر بورد قبلیم درست کار میکرد.
خوب اين آپگريد شما از نوع عشقی و حسی است يا اينکه واقعاً کاری ميخوای از سيستم بکشی که اون کم مياره ؟ چيکار ميکنی با کامپيوترت ؟سلام
این سیستم فعلی من هست! ولی میخوام مینبورد رو آپگرید کنم!
چون تا اونجا که شنیدم چیپست nForce 680i از CPUهای 45nm پشتیبانی نمیکنه!
و اینکه باس رم این مین ای که من دارم 800 هست و این اذیت می کنه من رو!
وحید
زنگ بزن 02166952882 فروشگاه پلانر آقای علی نژاد هم ThermalTake داره هم I-Cute.بعد یه سوال دیگه این محصولات ThermalTake رو جایی بغیر از Phoniran نمیشه پیدا کرد؟!
و اینکه این I-Cute در رده ThermalTake هست؟!
وحید
خوب جاش همونجا در منو power management هست. Wake on lan و Wake on ring و اينجور چيزا رو بايد Disable کنی.من کامپیوترمو دادم سرویس حالا که گرفتمش هر دفعه تلفن زنگ میزنه خود بخود روشن میشه
پرسیدم گفتن موقع بالا اومدن دگمه delete رو بزن گزینه ringon modem رو disable کن
اینکارم انجام دادم و سیو کردم ولی درست نشد.
یادمه قبلا هم یکبار این مشکلو داشتم که یکی از دوستام با چند بار رفتن توی این قسمت درستش کرد ولی دقیق نمیدونم چیکار کرد
خوب اين آپگريد شما از نوع عشقی و حسی است يا اينکه واقعاً کاری ميخوای از سيستم بکشی که اون کم مياره ؟ چيکار ميکنی با کامپيوترت ؟
زنگ بزن 02166952882 فروشگاه پلانر آقای علی نژاد هم ThermalTake داره هم I-Cute.
Currently you are going to wasting your money ! lol !همون عشقی و حسی که گفتی درست بود)
سلام
دوستان عزیز کسی کابل SCSI80 سراغ داره؟تو بازار 100 هست ولی 80 نیست.لطفا یکی کمک کنه.
![]()
البته اونا هم همچين يک هم نيستم فوقش 1.5 باشن ! lol.
من متوجه نشدم دقيقاً، شما کارت pci وصل کردی ؟ يا اينکه سيمهای پنل جلو کيس رو به مادربورد زدی ؟
آهان، اينا کارت نيستن، فقط پنل هستند. اگه اينو کف مين به پينها وصل کردی اينا عملاً نبايد با usb پنل خود مينبورد فرقی بکنن. با توجه به ايرادی که داره شما همه دستگاههای usb و يا چيزهايی که نياز نداری مثل cd يا dvd يا hard اضافه رو قطع کن ببين درست ميشه يا نه.ببینید یک جور کارت هایی هستند که مستقیم وصل میشند به 9 تا پینی که به عنوان USB hub 2.0 روی مادر بورد قرار دارند و از اون طرف هم به شما دو تا پورت usb میدند. مثل این میمونه که شما سیم های مادر بورد رو به پنل جلوی کیس متصل کنید.
البته من سیمهای کیس رو هم به مادر بوردم متصل کردم که همون Error رو دوباره نشون میده.
ناچار فعلا دارم از این کارتهای pci استفاده میکنم که کمی تا حدودی مشکل داره یعنی وقتی حجم زیادی از اطلاعات رو یکهویی میخوام منتقل کنم به اشکال بر میخورم. به خاطر همین هم مصر هستم از Hub های خود مادر بورد استفاده کنم.
آهان، اينا کارت نيستن، فقط پنل هستند. اگه اينو کف مين به پينها وصل کردی اينا عملاً نبايد با usb پنل خود مينبورد فرقی بکنن. با توجه به ايرادی که داره شما همه دستگاههای usb و يا چيزهايی که نياز نداری مثل cd يا dvd يا hard اضافه رو قطع کن ببين درست ميشه يا نه.