• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ هاي سوالات و مشكلهاي سخت افزار

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
windows cannot read from this disk. the disk might be corrupted, or it could be using a format that
is not compatible with windows.
سلام دوستان
من چند تا سي دي دارم از تهران واسم پست كردن
نرم افزار هستش
بعد تو كامپيوتر اجرا نميشه
سي دي رام ارور ميده
هموني كه بالا نوشتم
و دي وي دي رام هم نوشته
0 byte
يعني خالي!!!
در حالي كه اومدم تو دستگاه دي وي دي پلير خانگي گزاشتم و چند تا عكسش رو ديدم
يعني سي دي خالي نيست
دي وي دي رام هم تا حالا نشده اينجوري بگه كه سي دي رو بگه خاليه!!!
يا اروري چيزي بده
ميشه بگين مشكل كجاست؟
با تشكر
يا حق

amirmw

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
71
سلام
وقتتون بخیر
یه سئوال در مورد اینکه آیا میشه Removable درایو ها رو Write protect یا Read only کرد؟
حالا با یه نرم افزار خاصی یا با یه ترفند رجیستری یا ...
مثلا یه کول دیسک داریم با محتویات مهم که نمی خوایم ویروسی بشه یا کسی به اطلاعات دسترسی داشته باشه برای تغییر ... یعنی می خوایم این کول دیسک رو Read only یا Write protect ش کنیم ...تا هیچی رو فلش کپی نشه ...
راهی برای این کار هست؟
ممنون
پیشاپیش شرمنده اگر سئوال تکراری بود ... گشتم ولی چیز به درد بخوری نیافتم

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
سلام دوستان ، من یه سیستم دارم Q6600 ِ روش .
حالا مودمی که میخوام رو سیستم بذارم رو نمیتونم روی این سیستم بذارم ، میخوام یه پنتیوم 3 بخرم ، مودم رو به اون وصل کنم و بعدش شبکه کنم ...

این پنتیوم 3 ِ سی پی یوش 400 ِ :D

مشکلی برام پیش نمیاره ؟ دانلود ها رو روی اون انجام بده و این سیستم ها ...
کند نمیشه دستگام ؟

sanbad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان ، من یه سیستم دارم Q6600 ِ روش .
حالا مودمی که میخوام رو سیستم بذارم رو نمیتونم روی این سیستم بذارم ، میخوام یه پنتیوم 3 بخرم ، مودم رو به اون وصل کنم و بعدش شبکه کنم ...

این پنتیوم 3 ِ سی پی یوش 400 ِ :D

مشکلی برام پیش نمیاره ؟ دانلود ها رو روی اون انجام بده و این سیستم ها ...
کند نمیشه دستگام ؟

اخیرا هر دو اپتیکال درایوم گاهی دچار مشکل می شوند:

1) هنگام مشکل دار شدن از خواندن و نوشتن دیسک ناتوان می شوند
2) CD_ROM Drive وقتی درست است در مدیریت وسایل ویندوز ASUS 400 نوشته می شود ولی وقتی کار نمی کند
کد:
ACUC CD-4 0/A
نوشته می شود
3)Combo Drive وقتی درست است در مدیریت وسایل ویندوز NEC 1100 نوشته میشود ولی وقتی کار نمی کند
کد:
 _NEC CDRG/DVD CB!1 0A

4) کومبو در ویندوز اکسپلورر به صورت CD_RW در حالت خراب
و در حالت درست به صورت DVD/CD-RW Drive نوشته می شود.

5) وقتی مثلا درست است با را یت چند سیدی یا حتی گاه اولین cd وسط رایت خراب می شود.

علت چیست؟ پاور؟ مادربورد؟ یا هردو دیسک درایو خراب هستند؟

Last edited:

wellcan

Registered User
لایک‌ها
8
شما میخوای اطلاعاتی رو که اون سیستم دانلود میکنه مستقیم بفرسته روی سیستم شما؟؟؟
به غیر از این شبکه رو وصل و نصب کنید (شبکه ی خود مودم ADLS) و دانلود هارو روزانه یا غیره از روی سیستم P3 خالی کنید , هیچ کاری ام به سیستم دیگه نداره...

manuelcalavera

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
8
شما میخوای اطلاعاتی رو که اون سیستم دانلود میکنه مستقیم بفرسته روی سیستم شما؟؟؟
به غیر از این شبکه رو وصل و نصب کنید (شبکه ی خود مودم ADLS) و دانلود هارو روزانه یا غیره از روی سیستم P3 خالی کنید , هیچ کاری ام به سیستم دیگه نداره...
متوجه نشدم ، میشه یه بار دیگه بگید ؟!

Khepele Sibilo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
16
من دنبال یک مبدل LPT به Serial هستم، لطفا راهنماییم کنید که از کجا میتونم تهیه کنم.
البته اگه کسی مبدل LPT به USB هم داره با قیمت خوب میگیرم.

دومی کلا امکان پذیر نیست ( اگر منظورتون این هست که کابلی به پورت پرینتر وصل بشه و اون سر USB بده) اما اگر عکس این که گفتم رو بخواین ، مدلهای مختلفی هست که معمولا چون حالت شبیه ساز شده دارن توو تمام کارها جواب نمی دن

برای تبدیلLPT به سریال مدلی ندیدن، این رو هم فکر کنم شدنی نباشه، علل الحساب توو تبدیل ولتاژ ها دچار مشکل میشن و آداپتور می خواد و فکر نکنم چیر فایده داری باشه که کسی بسازه !!!!

پارسا جان سیستم های شبکه روی کار کرد هم اثر نمیگذارن،یعنی اون سرعت کارکرد این سیستم رو کند نمی کنه اما خوب 100% واضحه که اگر اون روی دانلود باشه سرعت اینترنت این کم میشه

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
سلام

باز من اومدم با يكدنيا سوال

اول اينكه مي خواستم dvdrom بگيرم ( dvd رايترم سوني هستش ) . سوال كردم چي بگيرم . ممنون كه جوابمو نداديد
خلاصه رفتم asus خريدم . 22 تومن

1- خوبه ؟
2- مشكلي كه الان دارم اينه كه وصلش كردم ولي هربار كه سيستم رو روشن مي كنم اين ميآد بيرون بعد ميره تو دوباره ميآد بيرون و ... . مشكل از مستر و اسليوه يا ... ؟

و يك سوال هم در مورد يكي از سيستم هاي شركت دارم

ببينيد
3- اينو كه روشن مي كنيم

كارت گرافيك و رم اينا دتكت مي كنه اما توي صفحه مشكي قبل از لود شدن ويندوز گير مي كنه و مي گه " پريمري هارد ديسك فيلد " !! . دو تا گزينه هم مي ده يكي ستاپ . و ديگر كانتينيو . كه اگر كانتينيو كني مي گه سي دي سيستم بذار و error I/0 ميده !!
مشكل از مينبورده ؟

4- از کجا بفهمم مشکل از هارد هست ؟

تشكر مي كنم از راهنمايي

Last edited:

jabbary8

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
:) من یه کارت گرافیکی Geforce 8500 gt از سری 8 کارت های گرافیکی این شرکت گرفتم که برای نصب احتیاج به دایرکس 10 دارا روی خود کارتون این کارت گرافیکی عدد256 mb نوشته شده ولی وقتی من در خود سیستم مشاهده می کنم عدد 512mb نوشته شده است می خواستم در این مورد اطلاعاتی به من بدهید

semorena

Registered User
لایک‌ها
2
سلام. من یه لب تاپ hp dv5 1060 گرفتم. یه هارد 250 داشت که بجز درایو ریکاوری، 100 گیگ از درایو اصلیش پر بود. حجم پوشه ویندوز 100 گیگ بود!!. اما امروز که مجبور شدم ریکاوری کنم، درایو اصلیش فقط 23 گیگ پر شد. این تفاوت بخاطر چیه؟
از امروز صبح تاحالا هم حدود 7 گیگ از ظرفیت درایو ویندوز پر شده، درحالیکه هیچ نرم افزاری روش نصب نکردم و سرعت اینترنتم هم اونقدر نیست که بتونه 7گیگ از صبح تاحالا دانلود کرده باشه چه برسه به 5 گیگ!!
تنها چیزی که فکر کنم فضا ایجاد کرده 3 تا system restore creat point هست که از صبح تاحالا ایجاد شده ولی اون هم طبیعتا انقدر نیست.
-نظر شما چیه؟
-راهی نیست که بشه فهمید آخرین اطلاعاتی که روی هارد ذخیره شده چیه؟
فکر هم نکنم ویروسی باشه چون سیمانتک 2008 روش نصبه.

semorena

Registered User
لایک‌ها
2
دوستان کسی نبود راهنمایی کنه؟!
وقتی که روی پوشه های درایو c (پوشه های معمولی و hidden) کلیک راست میکنم ظرفیتشون رو 22 گیگ نشون میده ولی وقتی که روی خود درایو راست کلیک میکنم ظرفیت استفاده شده رو 46 گیگ نشون میده. این تفاوت واسه چیه؟

اون 22 گیگ تقریبا ثابت هست ولی این 46 گیگ متغیره و مدام اضافه میشه. (دیروز 29 گیگ بود!)
لطفا راهنمایی کنید. اینجوری پیش بره چند روز دیگه کل درایو پر میشه.

semorena

Registered User
لایک‌ها
2
آقا فکر کنم مشکل از سیستم ریستور بود. check point ها رو که پاک کردم درست شد. جالبه که هر کدوم از check point ها تقریبا برابر 7 گیگ بود!!!!

XFACTOR

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
سلام دوستان جدید

ببخشید مزاحم شدم من یه مشکلی داشتم خواستم بدونم قابل رفع هست یا نه ؟!

من یه سری عکس رو رو فلش با لپتاپم می ریزم و وقتی به سیستم دوستم وصل می کنم دقیقا همون عکس ها و... رو نشون نمیده مشکل از چیه ؟

CP-YOU

Registered User
لایک‌ها
193
سلام

باز من اومدم با يكدنيا سوال

اول اينكه مي خواستم dvdrom بگيرم ( dvd رايترم سوني هستش ) . سوال كردم چي بگيرم . ممنون كه جوابمو نداديد
خلاصه رفتم asus خريدم . 22 تومن

1- خوبه ؟
2- مشكلي كه الان دارم اينه كه وصلش كردم ولي هربار كه سيستم رو روشن مي كنم اين ميآد بيرون بعد ميره تو دوباره ميآد بيرون و ... . مشكل از مستر و اسليوه يا ... ؟

و يك سوال هم در مورد يكي از سيستم هاي شركت دارم

ببينيد
3- اينو كه روشن مي كنيم

كارت گرافيك و رم اينا دتكت مي كنه اما توي صفحه مشكي قبل از لود شدن ويندوز گير مي كنه و مي گه " پريمري هارد ديسك فيلد " !! . دو تا گزينه هم مي ده يكي ستاپ . و ديگر كانتينيو . كه اگر كانتينيو كني مي گه سي دي سيستم بذار و error I/0 ميده !!
مشكل از مينبورده ؟

4- از کجا بفهمم مشکل از هارد هست ؟

تشكر مي كنم از راهنمايي

کسی نبود جواب این بنده خدا رو بده ؟؟ :happy:

بالا