mozaso0
Registered User
روي رم يا پكش نوشته
آقا مرسی از راهنماییت، خیلی ممنونم
روي رم يا پكش نوشته
سلام دوستان
من خيلي وقته پيش DVD Writer 'م خراب شده . به طوري كه DVD رو خيلي عالي ميخونه و رايت ميكنه . منتها سي دي رو اصلا" نميخونه!
شما هيچ نظري در اين مورد ندارين ؟
------
ضمن اينكه از وقتي اينطور شد كه يه سيدي گذاشته بودم روش ، بعد كامپيوتر هنگ كرد و ريستارت كردم. بعدش ديگه نخوند!
یک مشکل عجیب
DVD R/W لب تاپ توشیبا Data رو اگر روی dvd باشه بدون هیچ مشکلی نشون میده!
اما اگر data روی cd باشه نشون نمیده و cd رو خالی نشون میده
منظورم از data هر گونه فایلی هست
حالا نکته جالب دیگه هم اینکه میتونم باهاش روی dvd رایت کنم اما روی cd نمیشه!
این مشکل از کجا میتونه باشه؟!
برای حل شدنش چی کار میشه کرد؟!
سلام،
علی آقا اگر منظورتون از اینکه سیدی را خالی نشون میده اینه که اصلا سیدی را درایو تشخیص نمیده،
من همین مشکل سه سال پیش با یک رایتر پیدا کردم، بعد از 1 سال از تاریخ خرید.
بردم نمایندگی یک نو به من دادند و گفتند که این مشکل اپتیکی است و کاریشم نمیشه کرد!
ولی شما به این حرف من خیلی تکیه نکنبا نرمافزارهای مختلف هم برای رایت تست کردین؟
با Nero InfoTool هم امتحان کنید، تمامی امکانات (قابلیت رایت CD/DVD) درایو شما را نشان میده.
امیدوارم مشکل خاصی نباشه و حل بشه.
ببين تو ستاپ چند نشون ميده اون از همه درست ترهسلام خدمت اساتيد محترم
MSI core center ولتاژ 3.3v روي سيستم من رو 3.47v نشون ميده و مدام هم آلارم ميده. آيا اين ممكنه براي سيستمم مشكلي ايجاد كنه؟
مادربوردم MSI k8n neo4-f. سيپييوم AMD attlon 3000 و پاور سيستمم هم GREEN GP380A هستش.
قابل ذكره كه هفته پيش پاورم سوخت و مادربوردم رو هم داغون كردو اين پاور و مادربوردي كه الان دارم نو هستند. در ضمنCore center با پاور و مادربورد قبليم مشكلي نداشت
سلام خدمت اساتيد محترم
MSI core center ولتاژ 3.3v روي سيستم من رو 3.47v نشون ميده و مدام هم آلارم ميده. آيا اين ممكنه براي سيستمم مشكلي ايجاد كنه؟
مادربوردم MSI k8n neo4-f. سيپييوم AMD attlon 3000 و پاور سيستمم هم GREEN GP380A هستش.
قابل ذكره كه هفته پيش پاورم سوخت و مادربوردم رو هم داغون كردو اين پاور و مادربوردي كه الان دارم نو هستند. در ضمنCore center با پاور و مادربورد قبليم مشكلي نداشت
پاور رو وردار ببر گارانتی!راستش بيشتر كه دقت كردم ديدم يه بازة متغير داره گاهي تا 3.8v هم ميرسه. يعني ازون حد 10 درصد هم بيشتر. ببخشيد كه من زيادي گير ميدم ولي سوختن پاور قبليم حدود 100 تومن خرج گذاشت رو دستم و حالا يه خورده ترسو شدم. نميخام دوباره به خاطر پاور بلايي سر سيستمم بياد.
سلام دوستان خسته نباشید
من یه مشکلی با مادربردم دارم(از وقتی سیستم جمع کردم)
مدل مادربرد من اینتل 848P-A هست
من صدایی رو که از طریق مادربردم (کارت صدا نداره آنبورده) دریافت میکنم منو هست (یکی از اسپیکرام صدا داره) و مشکل هم از اسپیکر های من نیست. توی دفترچه مادربردم خوندم که صداش استریو هست (باید هر دو اسپیکر صدا داشته باشه)؟ شما میدونید مشکل از چیه؟ ایا با open یا short کردن pin های مخصوص صدای مادربرد درست میشه؟:blink:
اگه میتونید راهنماییم کنید:blush:
ممنونم.
سلام دوستان
این DVD رایتر من یه چند وقتی هست که کلا نه میتونه دی وی دی رایت کنه نه سی دی !! و data هم با سرعت خیلی خیلی پایین میتونه کپی کنه روی هارد . (هارد رو تست کردم سالمه ) بنظر شما چش شده ؟
دوستان سیستم ام به ناگهان از وقتی که خاموشش کردیم به هیچ عنوان روشن نمیشه کابل برق رو چک کردم درست بود مشکل از چی میتونه باشه پاور رو چطوری تست کنم ؟ ممکنه از دکمه پاور باشه ؟ سیستم جدیده البته
سلام دوستان
من مدتیه با این مشکل مواجه هستم، اونم به این صورته که اگه برق قطع بشه (برق بره یا مثلا فیوز بپره و ...) دستگاه من پس از وصل مجدد برق برای مدت نا معلومی روشن نمی شه!!
این مشکل از وقتی حاد تر شده که برق روزانه حداقل یه بار می ره و تقریبا کامپیوتر من اصلا دیگه روشن نمی شه!! (مثل حالتی که ترانس محافظ می ذاری و پس از قطع و وصل برق برای چند دقیقه برق رو وصل نمی کنه تا نوسانات برق کم شه؛ اما این پاور من بجای چند دقیقه چندین ساعت قطع می شه!!!)
می خواستم بدونم این ایراد از چه چیزی ناشی می شه؟
راستی اگه می بینید گفتگوی جدید ایجاد کنم بهتر جواب می ده این کارو کنم؟