• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ هاي سوالات و مشكلهاي سخت افزار

M A T R I X

Registered User
لایک‌ها
2
سلام دوستان
من خيلي وقته پيش DVD Writer 'م خراب شده . به طوري كه DVD رو خيلي عالي ميخونه و رايت ميكنه . منتها سي دي رو اصلا" نميخونه!

شما هيچ نظري در اين مورد ندارين ؟

------

ضمن اينكه از وقتي اينطور شد كه يه سيدي گذاشته بودم روش ، بعد كامپيوتر هنگ كرد و ريستارت كردم. بعدش ديگه نخوند!

دوستان كسي نبود كه حدسي بزنه!؟

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان خسته نباشید

من یه مشکلی با مادربردم دارم(از وقتی سیستم جمع کردم)
مدل مادربرد من اینتل 848P-A هست
من صدایی رو که از طریق مادربردم (کارت صدا نداره آنبورده) دریافت میکنم منو هست (یکی از اسپیکرام صدا داره) و مشکل هم از اسپیکر های من نیست. توی دفترچه مادربردم خوندم که صداش استریو هست (باید هر دو اسپیکر صدا داشته باشه)؟ شما میدونید مشکل از چیه؟ ایا با open یا short کردن pin های مخصوص صدای مادربرد درست میشه؟:blink:
اگه میتونید راهنماییم کنید:blush:

ممنونم.

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
یک مشکل عجیب

DVD R/W لب تاپ توشیبا Data رو اگر روی dvd باشه بدون هیچ مشکلی نشون میده!

اما اگر data روی cd باشه نشون نمیده و cd رو خالی نشون میده

منظورم از data هر گونه فایلی هست

حالا نکته جالب دیگه هم اینکه میتونم باهاش روی dvd رایت کنم اما روی cd نمیشه!

این مشکل از کجا میتونه باشه؟!
برای حل شدنش چی کار میشه کرد؟!

Snow

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
215
یک مشکل عجیب

DVD R/W لب تاپ توشیبا Data رو اگر روی dvd باشه بدون هیچ مشکلی نشون میده!

اما اگر data روی cd باشه نشون نمیده و cd رو خالی نشون میده

منظورم از data هر گونه فایلی هست

حالا نکته جالب دیگه هم اینکه میتونم باهاش روی dvd رایت کنم اما روی cd نمیشه!

این مشکل از کجا میتونه باشه؟!
برای حل شدنش چی کار میشه کرد؟!

سلام،

علی آقا اگر منظورتون از اینکه سی‌دی را خالی نشون میده اینه که اصلا سی‌دی را درایو تشخیص نمیده،
من همین مشکل سه سال پیش با یک رایتر پیدا کردم، بعد از 1 سال از تاریخ خرید.
بردم نمایندگی یک نو به من دادند و گفتند که این مشکل اپتیکی است و کاریشم نمی‌شه کرد!

ولی شما به این حرف من خیلی تکیه نکن :p با نرم‌افزارهای مختلف هم برای رایت تست کردین؟
با Nero InfoTool هم امتحان کنید، تمامی امکانات (قابلیت رایت CD/DVD) درایو شما را نشان میده.

امیدوارم مشکل خاصی نباشه و حل بشه.

live for what?

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
374
سلام،

علی آقا اگر منظورتون از اینکه سی‌دی را خالی نشون میده اینه که اصلا سی‌دی را درایو تشخیص نمیده،
من همین مشکل سه سال پیش با یک رایتر پیدا کردم، بعد از 1 سال از تاریخ خرید.
بردم نمایندگی یک نو به من دادند و گفتند که این مشکل اپتیکی است و کاریشم نمی‌شه کرد!

ولی شما به این حرف من خیلی تکیه نکن :p با نرم‌افزارهای مختلف هم برای رایت تست کردین؟
با Nero InfoTool هم امتحان کنید، تمامی امکانات (قابلیت رایت CD/DVD) درایو شما را نشان میده.

امیدوارم مشکل خاصی نباشه و حل بشه.

سلام

نه سی دی رو تشخیص میده اما چیزی توش نشون نمیده
رایت هم نمیشه کرد

با Nero InfoTool امتحان نکردم. خبرش رو میدم

متشکرم از راهنماییت

MicroSystem

Registered User
لایک‌ها
0
سلام خدمت اساتيد محترم
MSI core center ولتاژ 3.3v روي سيستم من رو 3.47v نشون ميده و مدام هم آلارم ميده. آيا اين ممكنه براي سيستمم مشكلي ايجاد كنه؟
مادربوردم MSI k8n neo4-f. سي‌پي‌يوم AMD attlon 3000 و پاور سيستمم هم GREEN GP380A هستش.
قابل ذكره كه هفته پيش پاورم سوخت و مادربوردم رو هم داغون كرد :( و اين پاور و مادربوردي كه الان دارم نو هستند. در ضمنCore center با پاور و مادربورد قبليم مشكلي نداشت
ببين تو ستاپ چند نشون ميده اون از همه درست تره

wellcan

Registered User
لایک‌ها
8
سلام خدمت اساتيد محترم
MSI core center ولتاژ 3.3v روي سيستم من رو 3.47v نشون ميده و مدام هم آلارم ميده. آيا اين ممكنه براي سيستمم مشكلي ايجاد كنه؟
مادربوردم MSI k8n neo4-f. سي‌پي‌يوم AMD attlon 3000 و پاور سيستمم هم GREEN GP380A هستش.
قابل ذكره كه هفته پيش پاورم سوخت و مادربوردم رو هم داغون كرد :( و اين پاور و مادربوردي كه الان دارم نو هستند. در ضمنCore center با پاور و مادربورد قبليم مشكلي نداشت

بالا پایین بودن ولتاژ تا 0.3 یا به عبارتی 10درصد مشکلی نداره , آلارم ها هم به علت تنظیم های مین بورد ه که میشه محدوده ای که باید آلارم بزنه رو تغییر بدید...

wellcan

Registered User
لایک‌ها
8
راستش بيشتر كه دقت كردم ديدم يه بازة متغير داره گاهي تا 3.8v هم مي‌رسه. يعني ازون حد 10 درصد هم بيشتر. ببخشيد كه من زيادي گير ميدم ولي سوختن پاور قبليم حدود 100 تومن خرج گذاشت رو دستم و حالا يه خورده ترسو شدم. نميخام دوباره به خاطر پاور بلايي سر سيستمم بياد.
پاور رو وردار ببر گارانتی!

jacksparrows

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام دوستان
این DVD رایتر من یه چند وقتی هست که کلا نه میتونه دی وی دی رایت کنه نه سی دی !! و data هم با سرعت خیلی خیلی پایین میتونه کپی کنه روی هارد . (هارد رو تست کردم سالمه ) بنظر شما چش شده ؟

kbs

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان خسته نباشید

من یه مشکلی با مادربردم دارم(از وقتی سیستم جمع کردم)
مدل مادربرد من اینتل 848P-A هست
من صدایی رو که از طریق مادربردم (کارت صدا نداره آنبورده) دریافت میکنم منو هست (یکی از اسپیکرام صدا داره) و مشکل هم از اسپیکر های من نیست. توی دفترچه مادربردم خوندم که صداش استریو هست (باید هر دو اسپیکر صدا داشته باشه)؟ شما میدونید مشکل از چیه؟ ایا با open یا short کردن pin های مخصوص صدای مادربرد درست میشه؟:blink:
اگه میتونید راهنماییم کنید:blush:

ممنونم.

سلام

اگر شما با بلندگوهای دیگه ای امتحان کردی و هر دو تا ، صدا داشت ، به احتمال زیاد مشکل از اسپیکرهای شماست

wellcan

Registered User
لایک‌ها
8
سلام دوستان
این DVD رایتر من یه چند وقتی هست که کلا نه میتونه دی وی دی رایت کنه نه سی دی !! و data هم با سرعت خیلی خیلی پایین میتونه کپی کنه روی هارد . (هارد رو تست کردم سالمه ) بنظر شما چش شده ؟

با رایتر اتون خداحافظی کنید.

mse1445

Registered User
لایک‌ها
2
دوستان سیستم ام به ناگهان از وقتی که خاموشش کردیم به هیچ عنوان روشن نمیشه کابل برق رو چک کردم درست بود مشکل از چی میتونه باشه پاور رو چطوری تست کنم ؟ ممکنه از دکمه پاور باشه ؟ سیستم جدیده البته

فروش

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان سیستم ام به ناگهان از وقتی که خاموشش کردیم به هیچ عنوان روشن نمیشه کابل برق رو چک کردم درست بود مشکل از چی میتونه باشه پاور رو چطوری تست کنم ؟ ممکنه از دکمه پاور باشه ؟ سیستم جدیده البته

سلام

شاید با این راه حل مشکلت حل بشه :

1. کابل برق رو از سیستم جدا کن

2. باطری بایوس رو از مادربورد جدا کن

3. یه جامپر بردار - می تونی از پشت CD Rom - جدا کنی و بعد بذاری سر جاش ! - و بزن به اتصال مربوط به ریست

کردن بایوس ، کنارش روی مادربورد نوشته : Clear CMOS ، سه تا اتصال داره که باید با جامپر ، دوتا شونو به هم وصل

کنی

مطمئن شو که اشتباه نزده باشی چون اگه اشتباه بزنی ، بایوس ریست نمی شه

4. وقتی جامپر رو به اتصال ها زدی ، 20 ثانیه صبر کن بعد جامپر رو بردار و باطری رو بذار و کابل برق رو متصل کن و

امتحان کن ببین سیستم روشن می شه یا نه

Last edited:

Condemned

Registered User
لایک‌ها
98
یه مشکل عجیب برای من پیش اومده که برای خودم تا حالا سابقه نداشته .
مشکل اینه که وقتی دارم با سیستم کار می کنم بعد از چند دقیقه یهو صدای "تق" میده ! این صدا دقیقا" هموم صدایی هست که موقع شات داون کردن کامپیوتر شنیده میشه .
حالا هر بار هم که این صدا رو میده سیستم یه چند ثانیه سکته می زنه ! اینقدر این صدای لعنتی تق تق ادامع پیدا می کنه تا اینکه سیستم دائم الهنگ میشه یعنی چاره ای نمی مونه جز ریستارت .
از اساتید محترم عاجزانه طلب کمک و همکاری را می نمایم .

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
سلام دوستان
من مدتیه با این مشکل مواجه هستم، اونم به این صورته که اگه برق قطع بشه (برق بره یا مثلا فیوز بپره و ...) دستگاه من پس از وصل مجدد برق برای مدت نا معلومی روشن نمی شه!!
این مشکل از وقتی حاد تر شده که برق روزانه حداقل یه بار می ره و تقریبا کامپیوتر من اصلا دیگه روشن نمی شه!! (مثل حالتی که ترانس محافظ می ذاری و پس از قطع و وصل برق برای چند دقیقه برق رو وصل نمی کنه تا نوسانات برق کم شه؛ اما این پاور من بجای چند دقیقه چندین ساعت قطع می شه!!!)
می خواستم بدونم این ایراد از چه چیزی ناشی می شه؟
راستی اگه می بینید گفتگوی جدید ایجاد کنم بهتر جواب می ده این کارو کنم؟

amin3d

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام،
چطوری میشه BIOS مادر برد ASUS P5K3 Deluxe Wi-Fi رو آپدیت کرد.
از تو سایتش آخرین ورژن از فایل ROM رو گرفتم.
یه برنامه هم داشت برای آپدیت کردن اون رو هم گرفتم اما برنامه تو ویندوز اجرا نمیشه.
اگر برنامه ای هست که بشه از تو ویندوز آپدیت کنم لطفاً معرفی کنید.
تو asus گشتم پیدا نکردم.
اگر هم نیست همون فایل تحت DOS چطوری باید اجراش کنم؟

ممنون

amingalavi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان از كجا بفهمم مادربرد Sata رو پشتيباني مي‌كنه؟ (دفترچه)
مدل مادربرد من 8s648 rz گيگابايت است.

zxcvmohsen

Registered User
لایک‌ها
25
سلام دوستان
من مدتیه با این مشکل مواجه هستم، اونم به این صورته که اگه برق قطع بشه (برق بره یا مثلا فیوز بپره و ...) دستگاه من پس از وصل مجدد برق برای مدت نا معلومی روشن نمی شه!!
این مشکل از وقتی حاد تر شده که برق روزانه حداقل یه بار می ره و تقریبا کامپیوتر من اصلا دیگه روشن نمی شه!! (مثل حالتی که ترانس محافظ می ذاری و پس از قطع و وصل برق برای چند دقیقه برق رو وصل نمی کنه تا نوسانات برق کم شه؛ اما این پاور من بجای چند دقیقه چندین ساعت قطع می شه!!!)
می خواستم بدونم این ایراد از چه چیزی ناشی می شه؟
راستی اگه می بینید گفتگوی جدید ایجاد کنم بهتر جواب می ده این کارو کنم؟

سلام دوستان
خیلی تو ذوقم خورد که در گفتگوی تخصصی پرسش و پاسخ هاي سوالات و مشكلهاي سخت افزار خبری از پاسخ به سوالات نیست و فقط شده سوالهای سخت افزاری. خیلی بعید می دونم تو این فروم اساتیدی نباشن که بتونن جواب این سوالای نسبتا ساده رو بدن..
در هر صورت ممنون از اونایی که لااقل زحمت کشیدن و سوال منو خوندن
مشکل من این بود که باطری بکآپ سیستمم تموم شده بود که در فروم دیگری پاسخ رو گرفتم

delphinus

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان من یه هارد پرتابل Lacie دارم که از طریق کابل usp به پورت usp جلوی کیس متصل میشه و برق اضافی هم لازم نداره اما مشکلم با این هارد اینه که وقتی می خوام از رو هارد اصلی سیستمم چیزی رو روش کپی کنم گاهی اوقات اطلاعات رو درست کپی نمی کنه و بعضی از بیت هاشون رو میندازه

مثلا وقتی البوم های mp3 رو کپی می کنم در وسط اهنگ های کپی شده پرش به وجود میاد در حالی که نسخه اصلی فایل ها که روی هاردم هستن کاملا سالم هستن و مشکلی ندارن

می خواستم ببینم از نظر شما مشکل از کجا می تونه باشه
اگه می دونید لطفا راهنمایی کنید با تشکر

بالا