wellcan
Registered User
عزیز شما گفتی رنگش فرق میکنه! نگفتی تیره تر! اون طبیعی ه! یادت میاد قدیما ال جی و سامسونگ تبلیغ میکردن سر از داخل فلت و از داخل محدب و از این جور حرف ها؟! اینکه گوشه ها کمی تیره باشه عادیه!
والا خمیر واجبه!!دوستان دمای CPU سیستم من همیشه رو 38 الی 41 بود لازم بگم که 2.8 فول 1 مگ هستش .
اما دو روز قبل کهCPU رو بازش کردم الان دما به 56 درجه رسیده چرا ؟
لازمه بگم که خمیر سیلیکون داشت که کنده شد مجبور شدم واسه اینکه دو سطح کامل به هم بچسبن تیکه های سیلیکون رو که رو CPU چسبیده بودن رو تمیز کنم .
آیا دوباره خمیر بزنم درست میشه ؟
والا خمیر واجبه!!
خب من یه مشکل با دی وی دی رایتر دارم!
روی لب تاپ هست
با دی وی دی ها مشکلی ندارم
اما سی دی ها رو نمیخونه!
درست هم رایت نمیکنه!!
سی دی که توش میذاری یا هیچی نمیاره!
یا مینویسه آدیو هست و یک فایل ام پی تری توش هست به اسم 00 فکر کنم که باز هم نمیشه!
در حالیکه همون سی دی به راحتی روی سیستم خونه باز میشه و توش کلی فایل هست!
چکنم!؟
دوستان من با اسپیکر Creative T6060 یه مشکل دارم: من تو XP کارت صوتی را رو 5.1 میذارم و موقع پخش music و ... از هر 5 بلند گو صدا میاد.
اما تو vista با اینکه رو 5.1 میذارم فقط از دو بلندگو front صدا در میاد. تو بازی هم که میرم از هر 5 تا به صورت دالبی صدا میاد. تست خود ویندوز را هم که میزنم هر 5-6 تا صدا میده. حالا من باید چیکار کنم که تو vista از هر 5تا صدا بیاد موقع پخش music و video و DVD و ...؟
از کارت صوت آنبورد Soundmax استفاده میکنم.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
سلام... من پیدا نکردم کجا گفته مربوط به ساند کارت ه؟ بیشتر در مورد SPDIF بود...
سلام
من چند ماهی است که با مودم adsl مشکل پیدا کردم . صبح ها وقتی قصد دارم به اینتر نت وصل بشم باشد 10 دقیقه صبر کنم تا چراغ چشمک زن مودم ثابت بشه و لی قبلا دو سه دقیقه ای ثابت میشد !