• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ هاي سوالات و مشكلهاي سخت افزار

shahramcat

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
165
سلام

من مشکلی دارم به این شکل که تو حالت safe mode سیستم بالا میاد و تصویر ویندوز رو دارم اما تو حالت معمولی ویندوز بالا نمیاد در همون اول بعد از اومدن لوگو ویندوز سیستم هنگ میکنه و رستارت میشه !

پاور و فن سی پی یو عوض کردم نشد مشکل از کجاس ؟ میتونه از کارت گرافیک باشه ؟! ممنون میشم نظرتون رو بگید

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
سلام به همه، سوالم در مورد رم بود ؟ :)
یک رم Geil DDR400 512MB دارم (دی دی آر معمولی هستش)حالا میخوام یه 512MB یا 1GB بگیرم که متاسفانه تو بازار پیدا نکردم،کم بودش، رفتم بازار رضا چند جا داشتن که به نظرم اومد اصل نباشه و تو پاساژ ایران هم دسته دومش رو پیدا کردم که خیلی گرون میگفت ولی،
سوالم این بود که اگر یه رم با مارک دیگه رو سیستم نصب کنم کانفیلیت نمیزنه یا هنگ نمیکنه، البته رم kingmax یا patriot با گارانتی آواژنگ پیدا کردم که همشون باس 400 هستش، ولی نمیدونم با این Geil که العان دارم هماهنگ میشن یا نه ؟ اشکالی پیدا نمیکنه ؟

==
مادربردم ASUS P800-E و CPU P4 3GHZ هستش ...مرسی

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
سلام

من مشکلی دارم به این شکل که تو حالت safe mode سیستم بالا میاد و تصویر ویندوز رو دارم اما تو حالت معمولی ویندوز بالا نمیاد در همون اول بعد از اومدن لوگو ویندوز سیستم هنگ میکنه و رستارت میشه !

پاور و فن سی پی یو عوض کردم نشد مشکل از کجاس ؟ میتونه از کارت گرافیک باشه ؟! ممنون میشم نظرتون رو بگید

بعيد ميدونم اصلاً مشکلت ارتباطی با سخت افزار داشته باشه. مسأله مربوط به Device Driver ها يا برنامه های موجود در Start up يا service های windows ميشه.
بايد يک به يک امتحان کنی.

amin007110

کاربر فعال نرم افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
37
سلام به همه، سوالم در مورد رم بود ؟ :)
یک رم Geil DDR400 512MB دارم (دی دی آر معمولی هستش)حالا میخوام یه 512MB یا 1GB بگیرم که متاسفانه تو بازار پیدا نکردم،کم بودش، رفتم بازار رضا چند جا داشتن که به نظرم اومد اصل نباشه و تو پاساژ ایران هم دسته دومش رو پیدا کردم که خیلی گرون میگفت ولی،
سوالم این بود که اگر یه رم با مارک دیگه رو سیستم نصب کنم کانفیلیت نمیزنه یا هنگ نمیکنه، البته رم kingmax یا patriot با گارانتی آواژنگ پیدا کردم که همشون باس 400 هستش، ولی نمیدونم با این Geil که العان دارم هماهنگ میشن یا نه ؟ اشکالی پیدا نمیکنه ؟

==
مادربردم ASUS P800-E و CPU P4 3GHZ هستش ...مرسی
در حد امکان سعی کن Timing ها مشابه باشه.

mhd2005mhd

Registered User
لایک‌ها
2
دوستان سلام . من ديروز مادربوردم رو عوض كردم و يه دونه M2A-VM با Athlo64X2 4200 . اما وقتي ويندوز ريختم متوجه شدم كه كنتراست LCD من خيلي بالا رفته و خيلي از خطها كاملاً محو شدن و هر چي با تنظيمات LCD ور رفتم درست نشد . اين مشكل هم تو ويندوز XP و هم VISTA رخ داد . بنابراين مطمئن هستم كه مشكل از مادربورد هست .حالا ميخوام بدونم آيا بقيه دوستان هم با همچين مشكلي برخورد كردن يا نه؟ آيا مشكل ميتونه از نداشتن كارت گرافيك باشه و يا مادر بورد من خرابه ؟ ضمناً كارت صدا هم تو XP نصب نميشه ولي تو VISTA نصب ميشه .اگه دوستان زودتر راهنمايي كنن متشكر ميشم . چون اگه خراب باشه زودتر عوضش كنم .

NEONAZ

Registered User
لایک‌ها
8
سلام دوستان عزیز.
یه مشکل جدی دارم خواهش میکنم کمک کنید.
من تازگی دستگاهم بعد از یه مدت کار کردن ریستارت میکنه بیجهت. البته بگم که تازه کارت گرافیک هم خریدم. مدل Geforce 6800 xe.
رم هام هم تا جایی که میدونم درسته. 2 تا 256 دارم.

ایا مشکل ممکنه از پاور باشه؟
ممکنه به دلیل اینکه کارت گرافیک قوی تر نصب شده باید در تنظیمات bios ولتاژی چیزی تغییر کنه؟
و یا...

اگر کسی میدونه و میتونه راهنماییم کنه خواهش میکنم راهنماییم کنه.

مرسی
منتظرم

caspian1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان

من چند وقت پیش یه هارد اکسترنال خریدم ( هارد 80 لب تاپ با یه باکس ) اما متاسفانه سیستم من اونو

نمیشناسه در چند سیستم هم تست کردم اما باز هم همین مشکل رو داشت ( بعضی وقتها هم میشناخت اما

فقط چند بار که حالا دیگه اصلا هم نمیشناسه )

چند روز پیش یه USB 2.0 TO IDE CABLE خریدم که یه ترانس داره برای برق هارد و یه فیش IDE به USB اما باز هم

این مشکل حل نشد !

با هارد کامپیوتر هم تست کردم باز هم نشناخت !

ممنون میشم اگه دوستان اطلاعاتی در این زمینه دارند کمکم کنند

یا حق

MicroSystem

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان عزیز.
یه مشکل جدی دارم خواهش میکنم کمک کنید.
من تازگی دستگاهم بعد از یه مدت کار کردن ریستارت میکنه بیجهت. البته بگم که تازه کارت گرافیک هم خریدم. مدل Geforce 6800 xe.
رم هام هم تا جایی که میدونم درسته. 2 تا 256 دارم.

ایا مشکل ممکنه از پاور باشه؟
ممکنه به دلیل اینکه کارت گرافیک قوی تر نصب شده باید در تنظیمات bios ولتاژی چیزی تغییر کنه؟
و یا...

اگر کسی میدونه و میتونه راهنماییم کنه خواهش میکنم راهنماییم کنه.

مرسی
منتظرم
اگه مشكل از پاور باشه بايد موقعي كه برق زياد ميكشي از سيستم ريست بشه
مثلا يه وينرر اجرا كن از فلاپي و سي دي رام كپي كن و بازي اجرا كن و ....
احتمال زياد اين گرافيك با مادربرد شما مشكل داره
بايوس مادبردت رو آپديت كن شايد درست شد

NEONAZ

Registered User
لایک‌ها
8
اگه مشكل از پاور باشه بايد موقعي كه برق زياد ميكشي از سيستم ريست بشه
مثلا يه وينرر اجرا كن از فلاپي و سي دي رام كپي كن و بازي اجرا كن و ....
احتمال زياد اين گرافيك با مادربرد شما مشكل داره
بايوس مادبردت رو آپديت كن شايد درست شد

خب من بایوس رو به روز کردم. امیدوارم درست بشه.

راستی به نظرتون حالا اگه از بایوس نباشه این احتمال رو میشه در نظر گرفت؟ :

فن سی پی یو به دلیل اینکه دیگه نمیتونه خوب پردازنده رو خنک کنه و به دلیل اینکه قطعات نسوزه سیستم رو ریست میکنه و باید فن عوض بشه.

MicroSystem

Registered User
لایک‌ها
0
خب من بایوس رو به روز کردم. امیدوارم درست بشه.

راستی به نظرتون حالا اگه از بایوس نباشه این احتمال رو میشه در نظر گرفت؟ :

فن سی پی یو به دلیل اینکه دیگه نمیتونه خوب پردازنده رو خنک کنه و به دلیل اینکه قطعات نسوزه سیستم رو ریست میکنه و باید فن عوض بشه.
بعيد ميدونم
نرم افزار Everest رو دانلود كن دماها رو نشون ميده بالاي 85 واسه پردازنده سيستم ممكنه ريست بشه هنگ كنه يا سيستم رو خاموش كنه.
http://www.lavalys.com/

NEONAZ

Registered User
لایک‌ها
8
بعيد ميدونم
نرم افزار Everest رو دانلود كن دماها رو نشون ميده بالاي 85 واسه پردازنده سيستم ممكنه ريست بشه هنگ كنه يا سيستم رو خاموش كنه.
http://www.lavalys.com/

دوست عزیز من بایوس رو به روز کردم. اینبار ریستارت نکرد. یه 2،3 ساعتی بازی medal of honor: airborn که گرافیک قوی هم میخواد رو انجام دادم و دستگاه اخ هم نگفت. ولی بعدش یک دفعه وسط بازی سیستم وای میسه و کاری جز ریست نمیشه انجام داد. بعد از اینکه ریست کردم بازم بازی رو انجام دادم ولی یه مقدار که از بازی میگذره بازم همین قضیه اتفاق می افته. با استفاده از برنامه sensors view pro بلافاصله دمای دستگاه رو دیدم که نوشت 54 و دمای پردازنده 45.

حالا مشکل اساسی از چی هست؟ فکر نکنم از کارت گرافیک باشه. شاید از پاور یا از فن سی پی یو یا چیز دیگه باشه. نظر شما چی هست؟

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27

منظورت از Timing باسکلاک هستش یا چیزه دیگه، رمی که العان دارم DDR400 و رمی هم که میخوام بگیرم مثل اون DDR400 هستش، کاملا شبیه هم هستن فقط برند فرق میکنه ...

MicroSystem

Registered User
لایک‌ها
0
دوست عزیز من بایوس رو به روز کردم. اینبار ریستارت نکرد. یه 2،3 ساعتی بازی medal of honor: airborn که گرافیک قوی هم میخواد رو انجام دادم و دستگاه اخ هم نگفت. ولی بعدش یک دفعه وسط بازی سیستم وای میسه و کاری جز ریست نمیشه انجام داد. بعد از اینکه ریست کردم بازم بازی رو انجام دادم ولی یه مقدار که از بازی میگذره بازم همین قضیه اتفاق می افته. با استفاده از برنامه sensors view pro بلافاصله دمای دستگاه رو دیدم که نوشت 54 و دمای پردازنده 45.

حالا مشکل اساسی از چی هست؟ فکر نکنم از کارت گرافیک باشه. شاید از پاور یا از فن سی پی یو یا چیز دیگه باشه. نظر شما چی هست؟
نميدونم
با اين اوصاف احتمال نكشيدن پاور هم هست
شما اورست رو دانلود كن دماي نقاط ديگه رو هم نشون ميده

MicroSystem

Registered User
لایک‌ها
0
منظورت از Timing باسکلاک هستش یا چیزه دیگه، رمی که العان دارم DDR400 و رمی هم که میخوام بگیرم مثل اون DDR400 هستش، کاملا شبیه هم هستن فقط برند فرق میکنه ...
‍Cpuz رو نصب كن تايمينگ رم رو بهت ميگه
رم علاوه بر باس 10-15 تا تايميگ و ... هم داره

M A T R I X

Registered User
لایک‌ها
2
سلام دوستان
من خيلي وقته پيش DVD Writer 'م خراب شده . به طوري كه DVD رو خيلي عالي ميخونه و رايت ميكنه . منتها سي دي رو اصلا" نميخونه!

شما هيچ نظري در اين مورد ندارين ؟

------

ضمن اينكه از وقتي اينطور شد كه يه سيدي گذاشته بودم روش ، بعد كامپيوتر هنگ كرد و ريستارت كردم. بعدش ديگه نخوند!

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
‍Cpuz رو نصب كن تايمينگ رم رو بهت ميگه
رم علاوه بر باس 10-15 تا تايميگ و ... هم داره

مرسی :)
فکر کنم تایمینگ رم من باید 8 باشه ،حالا رمی که میخوام بگیرم باید از کجا بفهمم تامینگش چنده ... ؟

یعنی در حد امکان تايمينگ یکی بود بقیه مثل هم باشه مشکلی پیش نمیاد ... ؟

فایل های ضمیمه

• untitled.JPG
    untitled.JPG
    7.9 KB · نمایش ها: 3

MicroSystem

Registered User
لایک‌ها
0
مرسی :)
فکر کنم تایمینگ رم من باید 8 باشه ،حالا رمی که میخوام بگیرم باید از کجا بفهمم تامینگش چنده ... ؟

یعنی در حد امکان تايمينگ یکی بود بقیه مثل هم باشه مشکلی پیش نمیاد ... ؟
تايمينگ شما
2.5-4-4-8 هست(روي DDR400)
مهمترين پارامتر(كه هرچي كمتر باشه بهتره) اولي هست كه بهش تاخير يا CL ميگن

mozaso0

Registered User
لایک‌ها
27
تايمينگ شما
2.5-4-4-8 هست(روي DDR400)
مهمترين پارامتر(كه هرچي كمتر باشه بهتره) اولي هست كه بهش تاخير يا CL ميگن

پس میشه گفت رم من تو مدل خوش خوبه، خیلی ممنون از راهنماییت :) راستی نگفتید که رمی که میخوام بگیرم از باید فهمید تایمینگ یا پارامتر CAS Latency با رم خودم یکی هستش ...؟

MicroSystem

Registered User
لایک‌ها
0
پس میشه گفت رم من تو مدل خوش خوبه، خیلی ممنون از راهنماییت :) راستی نگفتید که رمی که میخوام بگیرم از باید فهمید تایمینگ یا پارامتر CAS Latency با رم خودم یکی هستش ...؟
روي رم يا پكش نوشته

بالا