• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ پزشكي

evenger

Registered User
لایک‌ها
338
درود

اول مسواک - دوم دهان رو با آب نمک بشور. و سوم اینکه روی جای آفت جوش شیرین بریز.تا 30 ثانیه اول یکمی سوزش داره ولی بعد عادی میشه و حسش نمی کنی.
مطمئن باش 2 روزه خوب میشه.

یا حق

دلفین

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
161
قبل از اينكه بزرگ بشه قره قروت بذار روش اشكت در مياد اما زود خوب ميشه:rolleyes:
یه راهکار بسیار عالی هست ولی همیشه جواب نمیده من خودم همیشه همینکار رو میکنم ولی بعضی وقتا هیچ کاریش نمیشه کرد باید صبر کنی دوره اش تموم بشه
درود

اول مسواک - دوم دهان رو با آب نمک بشور. و سوم اینکه روی جای آفت جوش شیرین بریز.تا 30 ثانیه اول یکمی سوزش داره ولی بعد عادی میشه و حسش نمی کنی.
مطمئن باش 2 روزه خوب میشه.

یا حق
در مورد جوش شیرین باید بگم خیلی خیلی مواظب باشید و زود بشورید و گرنه همه رو می سوزونه
من یه بار گذاشتم تا 1 دقیقه مونده بود بعد چند دقیقه که شسته بودم متوجه شدم داخل دهانم ورم کرده رفتم تو آینه دیدم سفید شده و ورم کرده بود تا یه روز همینطوری بود مثل اسید میشه
پس اینو بزارید واسه آخرین راه حل

@li

کاربر فعال موبایل
کاربر فعال
لایک‌ها
90
یک راه بسیار سریع و عملی که هیچکس بهش اشاره نکرد .....رب انار......سریع خوب میشه.....بنده تجربه شخصی دارم!!!!!

golabi2

Registered User
لایک‌ها
734
نتیجه ای که من می گیرم اینه که واسه هرکی یه راهی داره!

tik-tak

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
منم اين مشكل رو سالي حداقل 5 .6 بار تجربه ميكنم .
چند سال پيش يه مشكلي داشتم مجبور شدم برم متخصص رماتيسم يكي از سوالاش اين بود كه دهانم آفت ميزنه منم گفتم آره ولي چون بقيه جوابهام منفي بود و آزمايش هم كه ازم گرفتن چيزي رو نشون نداد گفت مشكوك به رماتيسم نيستم .
من اصولا هر وقت گردو بخورم دهانم آفت ميزنه كه با ميرتكس كمي آروم ميشه .
ولي اگه زياد دهانت آفت ميزنه يه متخصص برو . ( اصولا بهار و پاييز موقع حساسيت فصليه كه دهان آفت ميزنه بقيه مواقع مشكوكه )

shisholi

Registered User
لایک‌ها
164
درود

دوستان در یک شوخی نابه هنجار با برادرم انگشت دستم (انگشت حلقه ) نمی دونم چی شده! روزهای اول که بی حرکت مونده بود عکس هم گفتم سالم بود الان بعد از 12 روز حرکت می کنه اما کمی کج شده و یه کمی ورم داره و درد هم داره یعنی سالم نیست و نگرانم پیش دکتر ارتوپد رفتم پشیمون شدم مسخره بازی در اورد و دنبال تیغیدنم بود

حالا در رفته ؟

کسی این تجربه رو داره؟

خوب می شه؟

چی کار کنم ؟

معرفی دکتر خوب که با یه جلسه خوبش کنه خسته ام کرده خیلی !!!!!

ممنون

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
بگیرش یه تکون محکمش بده تا جا بیافته کلیه عوامل نشاندهنده در رفتگی دارن! هر قت جا بیافته ورمش هم کم کم میخوابه (من هیچگونه علم پزشکی ندارم ولی تجربه در اینگونه مواقع بکار میاد که تقریبا دارم)
یه عکس ازش بگیر بزار بچه ها ببینن اوضاعش چه جوریه :D

shisholi

Registered User
لایک‌ها
164
بگیرش یه تکون محکمش بده تا جا بیافته کلیه عوامل نشاندهنده در رفتگی دارن! هر قت جا بیافته ورمش هم کم کم میخوابه (من هیچگونه علم پزشکی ندارم ولی تجربه در اینگونه مواقع بکار میاد که تقریبا دارم)
یه عکس ازش بگیر بزار بچه ها ببینن اوضاعش چه جوریه :D

می ترسم خودم این کارو بکنم کلا کج بشه !!! وقتی انگشتامو صاف می کنم این یه کم قوز داره و کامل صاف نمی شه و مفصل اصلیش کمی ورم داره همراه درد

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
با انگشت اون یکی دستت مقایسه کن. ;)

خودت پاشو برو عکاسی.. :D نه منظورم رادیولوژی بود. :p دقت کن که روش عکسبرداریشون دیجیتال باشه. بعد بگو از این انگشتت سه تا عکس face و profile و oblic بندازن. بعد بگو پاسخ رادیولوژیست رو هم میخوام.

اون پاسخ تقریبا %99 کار هست. اگه بنویسه سالمی که سالمی، اگرم نه که می نویسه کجاش مورد داره. دنبال تلکه کردن هم نیست. فکر کنم هزینه عکسهات بدون دفترچه حدود 20 تومن بشه.

جواب عکس رو هم گرفتی برو پیش یه ارتوپد دیگه. متاسفانه ارتوپد ها جزو اون دسته از پزشکان هستند که انسان سالم توشون کم پیدا میشه!

shisholi

Registered User
لایک‌ها
164
با انگشت اون یکی دستت مقایسه کن. ;)

خودت پاشو برو عکاسی.. :D نه منظورم رادیولوژی بود. :p دقت کن که روش عکسبرداریشون دیجیتال باشه. بعد بگو از این انگشتت سه تا عکس face و profile و oblic بندازن. بعد بگو پاسخ رادیولوژیست رو هم میخوام.

اون پاسخ تقریبا %99 کار هست. اگه بنویسه سالمی که سالمی، اگرم نه که می نویسه کجاش مورد داره. دنبال تلکه کردن هم نیست. فکر کنم هزینه عکسهات بدون دفترچه حدود 20 تومن بشه.

جواب عکس رو هم گرفتی برو پیش یه ارتوپد دیگه. متاسفانه ارتوپد ها جزو اون دسته از پزشکان هستند که انسان سالم توشون کم پیدا میشه!

این کارم می کنم باشه
ممنون از راهنماییتون

کاملا معلومه فرق داره مقایسه کردم

Last edited:

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
این کارم می کنم باشه

کاملا معلومه فرق داره مقایسه کردم

والا من که به همه انگشتام الآن نگاه میکنم هیچ کدوم صاف نیستند و یه کم انحنا دارن. شما همون عکس رو بگیر و با جوابش برو پیش یه ارتوپد بهتره چون معمولا میگن اینجور ضایعات اسخوانی اگر درازمدت بمونه هم ممکنه باعث نکروز و سرطان بشه، هم ترمیمش نیاز به جراحی داشته باشه. در حالی که اگر زود به دادش برسید شاید با یه جا انداختن ساده یا یه گچ گرفتن ساده درست بشه.

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
انگار قولنج انگشتتو بشکنی... فقط درد داره در حد یک یا دو ثانیه... که اونم تا بخوای بگی آخ می بینی دردش تموم شده.

mohsen25

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
4,116
انگار قولنج انگشتتو بشکنی... فقط درد داره در حد یک یا دو ثانیه... که اونم تا بخوای بگی آخ می بینی دردش تموم شده.

آره راست میگه 1 ثانیه ست زود تموم میشه. یه بار 1 ثانیه درد شدید بکشی بهتر از اینه که همش درد کنه ولی کم.

avands

Registered User
لایک‌ها
115
آقا این گوش ما درد می‌کنه حالا چطوری میگم

وقتی‌ فکمو باز می‌کنم یا چیزیو گاز میگیرم سمت راستم ناحیه‌ی بنا گوش،با حلق گوشم درد میگیره.مشکل چی‌؟؟؟ ۷ سات اینجوری شدم:f34r::f34r::f34r:

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
801
on the edge of a super-massive black-hole
احتمال زخم و عفونت قارچی هستش که این تازه اولشه و اگر بهش رسیدگی نشه و سرکوبش نکنی به دردهایی خانمان برانداز دچار میشی که نه تنها خواب و زندگی رو ازت میگیرن و در سردرد و توهمی عمیق فرو میری، بلکه احتمال آسیب رسیدن به شنوایی هم کم کم بیشتر میشه...

بهتره به یک پزشک متخصص گوش و حلق و بینی مناسب مراجعه کنی که اگر چنانچه عفونت هستش، گوشت رو با ساکشن شست و شو داده و دارو و قطره های مناسب برات تجویز کنه و اگه موضوع دیگریست، به درمانش بپردازه.

Cleeev

Registered User
لایک‌ها
801
on the edge of a super-massive black-hole
معمولاً شرایط مرطوب باعث فراهم اومدن رشد این قارچ ها در گوش میشن و بایستی شما دقت لازم رو در بهداشت و کاهش رطوبت گوشتون داشته باشید...

برای مثال برای خیلی از افرادی که در محیط های خشک به دنیا اومدن و به مناطق با هوا و محیط مرطوب مثل شمال ایران سفر میکنن، ممکنه پیش بیاد که در چند ماه ابتدایی به مشکلات قارچی و عفونی به خصوص در جایی مثل گوش دچار بشن که بایستی در اسرع وقت توسط پزشک متخصص بررسی و درمان و نابود بشه...

یا مثلاً برخی افراد میرن حمام و گوششون رو درست خشک نمیکنن و ممکنه بعضاً به این مشکلات دچار بشن...

به هر حال رطوبت، آب آلوده و رعایت نکردن بهداشت گوش باعث رشد و تکثیر این قارچا میشه...

در ابتدا با تیر کشیدن هایی خفیف شروع میشه، بعد از چند ساعت درد بیشتر و بیشتر و بیشتر میشه... انگار یه عده داخل گوشتون دارن با مته حفاری میکنن و همینطور میرن بالاتر...

کم کم به میزانی میرسه که به دلیل عفونی شدن و باد کردن ناحیه و همچنین ازدیاد قارچ ها، دیگه گوشتون چیزی نمیشنوه (راه صدا بسته میشه نه اینکه کر بشید) و درد آنچنان شدید خواهد بود که حتی نمیتوانید بخوابید...

حتی کم کم شاید شاهد خونریزی همراه با چرک هم از گوشتان باشید...

در صورت رسیدگی نکردن به این موضوع، پس از چند روز میتونید انتظار داشته باشید که تجهیزات زیربنایی گوش و شنواییتون کم کم در معرض خطر قرار بگیرن و دچار خسارات حتی دائمی در شنواییتون بشید...

پس اگر فکر میکنید موضوع جدیست، آن را جدی بگیرید...!

avands

Registered User
لایک‌ها
115
اوه دکتر من دیروز از شمال اومدم،یحتمل همینه،گئمت گرم،فردا صبح میرم ببینم چمه

بالا