• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

پرسش و پاسخ پزشكي

shisholi

Registered User
لایک‌ها
164
آره راست میگه 1 ثانیه ست زود تموم میشه. یه بار 1 ثانیه درد شدید بکشی بهتر از اینه که همش درد کنه ولی کم.

انگار قولنج انگشتتو بشکنی... فقط درد داره در حد یک یا دو ثانیه... که اونم تا بخوای بگی آخ می بینی دردش تموم شده.

ممنونم از راهنماییتون امیدوارم بتونم تا شنبه رو به راهش کنم نتیجشو میام اعلام می کنم :)

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
خب ، من میخوام ببینم کسی که خونریزی یا التهاب مجاری ادراری یا خود کلیه داره علاوه بر وجود خون در ادرار چه نشانه های دیگری داره ؟
حالا مقدار این خون در ادرار چقدر هست ؟

.

hamidjoon1366

Registered User
لایک‌ها
507
سلام دوستان
با من همیشه یه سرماخوردگی جزیی هست. گلوم خلط داره و عطسه میکنم. بینیم هم کیپ میشه. بدنم خیلی ضعیفه تا 5 دقیقه جلوی کولر میشینم سرما می خورم. به نظر شما چی بخورم و پیش چه دکتری برم؟ دکتر داخلی؟
خواهشا راهنماییم کنید

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
سلام دوستان
با من همیشه یه سرماخوردگی جزیی هست. گلوم خلط داره و عطسه میکنم. بینیم هم کیپ میشه. بدنم خیلی ضعیفه تا 5 دقیقه جلوی کولر میشینم سرما می خورم. به نظر شما چی بخورم و پیش چه دکتری برم؟ دکتر داخلی؟
خواهشا راهنماییم کنید

اینطور که دارید شرح حال می دید ، احتمال آلرژی در شما هست. در این صورت متخصص داخلی و یا فوق تخصص آسم و آلرژی می تونه بهتون کمک کنه.

Last edited:

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
خب ، من میخوام ببینم کسی که خونریزی یا التهاب مجاری ادراری یا خود کلیه داره علاوه بر وجود خون در ادرار چه نشانه های دیگری داره ؟
حالا مقدار این خون در ادرار چقدر هست ؟

.

شما علائم بالینی منظورتونه یا علائم آزمایشگاهی؟

در حالت طبیعی نباید خون در ادرار دیده بشه .

اگر مشکلی در سیستم ادراری بوجود اومده باشه و اگر خون در ادرار دیده بشه مقدارش میتونه متغیر باشه(بسته به میزان درگیری عضو)

از علائم آزمایشگاهی دیگه در عفونت یا التهاب کلیه میشه به این موارد اشاره کرد:

افزايش گلبولهاي سفيد در آزمايش خون مشاهده میشه.

و

در آزمايش ادرار ، گلبولهاي سفيد و باكتري و گلبولهاي قرمز و كست گلبولهاي سفيد دیده میشه.

معمولا موقعی که کلیه درگیره درد کمر یا پهلوها در بیمار دیده میشه و وجود تب در بیمار هم درگیری کلیه و یا پروستات رو نشون میده.

اگر مثانه عفونت کرده باشه معمولا تب نداریم و بیمار درد زیر شکم ، احساس ناراحتی و سوزش موقع دفع ادرار و تکرر ادرار داره.

doman

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
سلام

این سوالو شاید قبلم کسی پرسیده باشه ولی انصافن حسش نیس که 18 صفحه رو زیر رو رو کنم، سرچ هم که واقعن دیگه گ...

ناخن شست پام از قسمت داخل ِش داره فرو میره توی انگشتم، خیلی وقت هم هست که دیگه ناخونامو گرد نمی گیرم. باید چی کار کنم من الان؟ اگه دکتر برم ، اونم یه سری توصیه عملی می کنه یا اینکه دارویی چیزی هست برای این مشکل (منظورم داروی موضعی ئه!)

ممنون

Mohsen_14

مدیربازنشسته پاتوق
لایک‌ها
13,441
شما علائم بالینی منظورتونه یا علائم آزمایشگاهی؟

در حالت طبیعی نباید خون در ادرار دیده بشه .

اگر مشکلی در سیستم ادراری بوجود اومده باشه و اگر خون در ادرار دیده بشه مقدارش میتونه متغیر باشه(بسته به میزان درگیری عضو)

از علائم آزمایشگاهی دیگه در عفونت یا التهاب کلیه میشه به این موارد اشاره کرد:

افزايش گلبولهاي سفيد در آزمايش خون مشاهده میشه.

و

در آزمايش ادرار ، گلبولهاي سفيد و باكتري و گلبولهاي قرمز و كست گلبولهاي سفيد دیده میشه.

معمولا موقعی که کلیه درگیره درد کمر یا پهلوها در بیمار دیده میشه و وجود تب در بیمار هم درگیری کلیه و یا پروستات رو نشون میده.

اگر مثانه عفونت کرده باشه معمولا تب نداریم و بیمار درد زیر شکم ، احساس ناراحتی و سوزش موقع دفع ادرار و تکرر ادرار داره.

خب ، سوزش و تکرر ادرار و کمر درد و تب در مواقع عفونت .....
هدف من تمارضه ! میخوام برم پیش دکتر و اگه آزمایش نوشت هم موقع نمونه گیری یه قطره خون بندازم تو نمونه :goatee:
کارم عملیه ؟؟ اون نشونه های بالینی کافیه دیگه ؟

.

lilyrose

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8,207
سلام

این سوالو شاید قبلم کسی پرسیده باشه ولی انصافن حسش نیس که 18 صفحه رو زیر رو رو کنم، سرچ هم که واقعن دیگه گ...

ناخن شست پام از قسمت داخل ِش داره فرو میره توی انگشتم، خیلی وقت هم هست که دیگه ناخونامو گرد نمی گیرم. باید چی کار کنم من الان؟ اگه دکتر برم ، اونم یه سری توصیه عملی می کنه یا اینکه دارویی چیزی هست برای این مشکل (منظورم داروی موضعی ئه!)

ممنون

داروی خاصی که باعث بشه ناخن توی گوشت پا فرو نره که فکر نکنم وجود داشته باشه. شما در نهایت باید برید پیش جراح عمومی. اگر نیاز باشه مشکلتون با یک عمل سرپایی توی مطب حل میشه. بی حسی موضعی می زنن که درد نداشته باشید.

خب ، سوزش و تکرر ادرار و کمر درد و تب در مواقع عفونت .....
هدف من تمارضه ! میخوام برم پیش دکتر و اگه آزمایش نوشت هم موقع نمونه گیری یه قطره خون بندازم تو نمونه :goatee:
کارم عملیه ؟؟ اون نشونه های بالینی کافیه دیگه ؟

.

قبلا از این کارا می کردن ولی الان دستگاهها پیشرفته شدن.در کل خیلی اطلاعات در این زمینه ندارم. شرمنده!

هلاکوخان

Registered User
لایک‌ها
4
چند وقت پیش یک سایت میخوندم یک چیزی معرفی کرده بود مال شرکت فیلیپس بود که مثلا افراد مسن به دست خودشون میبندن و وقتی حالشون بهم بخوره چون کسی کنارشون نیست با آورژانس تماس میگیره. . میخواهم بدونم چیز مشابه تو ایران هست استفاده کنیم؟ چون کلا چیز بدرد بخوری هست و بدرد مجرد ها هم میخوره. اینطور اگه تو حموم طرف پاش لیز بخوره پاش بشکنه دیگه ملت دو ماه بعد از بوی گند جسد متوجه طرف نمیشن! کلا خیلی مورد استفادش زیاد هست. فقط خواهشا بروبچز داغون و بی مایه نیایین بگین ایران فلانه بهمانه :mario:

هلاکوخان

Registered User
لایک‌ها
4
مثل اینکه من چهارصد سال از زمان خودم جلوترم خودم خبر ندارم!
هر چی میگم همه قفل میکنن ...

doei

Registered User
لایک‌ها
14
سلام به دوستان عزيز

من يه دوستي دارم كه مشكل نخاعي داره و الان نزديك 8 سال هست كه از كمر به پايين فلج هست ميخواستم بدونم جديدا درمان جديدي و يا راه حل جديدي ابداء نشده ؟ لطفا اگه كسي اطلاعات جديدي دراه بگه ممنون ميشم

استیل آذین

Registered User
لایک‌ها
5
سلام به دوستان عزيز

من يه دوستي دارم كه مشكل نخاعي داره و الان نزديك 8 سال هست كه از كمر به پايين فلج هست ميخواستم بدونم جديدا درمان جديدي و يا راه حل جديدي ابداء نشده ؟ لطفا اگه كسي اطلاعات جديدي دراه بگه ممنون ميشم

شما می تونید به موسسه رویان که در زمینه سلول های بنیادی فعالیت می کنه مراجعه کنید و کمک بگیرید. حداقل اینه که اطلاعات اونا به روز هست. در حال حاضر برای برخی بیماری ها که منتهی به ضایعه مغزی یا قلبی یا از بین رفتن عضوی از اعضای داخلی بدن میشه راهکارهایی دارن. آدرس : تهران- اتوبان رسالت- انتهای خ بنی هاشم.

cybamin

Registered User
لایک‌ها
138
الان که "پ" را تایپش کردی!!! :eek:

هلاکوخان

Registered User
لایک‌ها
4
الان که "پ" را تایپش کردی!!! :eek:
تایپ نکردم از بهنویس استفاده کردم ...
بابا اینقدر تاپیک رو منحرف نکنید جماعت منحرف !
به قول حاتمی جماعت خواب زده مردم چرتی

میلاد

کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
من سه چهار روز پیش توی ورزش یه ضربه پا خورد توی صورتم توی گونه و چشم راست. مورد ظاهری وجود نداره فقط چشم راستمو موقع هرکت یه مقدار درد پشتش حس میکنم موردی که هست از اون روز ترشحات خونی در پشت حلقم در سرمت راست دارم که بیشتر وقتی از خواب بلند میشم به صورت توده ای جمع شده. میخواستم ببینم مورد خاصی هست و نیاز به مراجعه به پزک هست!؟ ممنون.

behnam666

همکار بازنشسته
لایک‌ها
756
من تا حالا تو ایران ندیدم.اسم و مشخصاتشو کامل داری؟

بالا