خعلی خوب باووووو اوووووووففففففففف کشتی مارو !دوست عزیز ببنده هم نگفتم که جای جنس مخالف رو در حالت طبیعی میگیره گفتم که یکی از ضرر های خود ارضایی هم همینه که ممکنه به شما این احساس رو بدهکه احتیاجی به جنس مخالف نداشته ارتباطتون با اونها ضعیف بشه.(توی خود جمله این موضوع هست که این فقط یه احساس و تفکر هستش که واقعی نیست)
که اگر خودارضایی زیاد انجام بشه مخصوصا اگر همراه با تصاویر پورن باشه یکی از دلایلی هستش که احتمال این مشکل رو زیاد میکنه.
در ضمن هر چیزی کیفیت و خصوصیات خوب و بد خودش رو داره چه خود ارضایی چه ارتباط با فرد دیگه (این جمله ی من هم معنیش این نیست خود ارضایی خوبه).
هم ممکنه عصبی باشه هم ممکنه به خاطر فشار کره چشم باشهدیدن جرقه به هنگام نگاه کردن دلیلش چیه؟ یکی رو می شناسم این مشکل رو داشته دکتر گفته عصبیه، درسته یا نه؟
مشکوک به کمبود تستسترون آزاد هستید.دوستان عزیز من 32 سالمه متاسفانه یا خوشبختانه کم مو هستم کلا بعضی از جاهای صورتم مو در میاره بعضی جاها نه ممنون میشم راهنمایی کنید چیکار باید بکنم
نه عملش اصلن چیز سختی نیستسلام دوستان
من دچار کیست مویی شدم
پایین کمرم یه سوراخ دارم که درد نداره به وجود امده
دکتر رفتم گفت باید عمل شی ولی خوندم میگن احتمال عود هست
میگن روغن سیاه باعث سر باز سر زدن کیست میشه میخواستم ببینم صحت داره؟
من باید چیکار کنم عملش هم خیلی سخته به نظر
از راه ورزش وارد بشین بسیار بهتره.سلام من یه پسر 17 ساله ام و میخوام که قدم بلند بشه به نظر شما بهترین راه چیست ؟
درود
من به مدت 3 ماه دچار استرس شدم و این استرس روی بدنم اثر گذاشت، من هم چون درگیر بودم نتونستم تشخیص بدم که مثلا درد گرفتن زیربغل و دست و پا بخاطر استرس هست و چیز خاصی نیست، کم کم بهش توجه کردم و این شرایط ادامه داشت چون استرس ادامه داشت و این باعث شد فکر کنم که حالا چه مرضی گرفتم. به هر صورت این اثرات کم کم به بخش های دیگه منتقل شدن و هم چنان استرس برپا بود. خلاصه کم کم تمرکز کردم و متوجه شدم که باید استرس رو کنترل کنم و این باعث شد کم کم اثرات و ناراحتی ها بر طرف بشه. الان فقط یک مشکل دارم و اون اینه که یک هفتس که صبح زود و غروب احساس سرما میکنم. وقتی هم که سردم میشه ناخوداگاه استرس میگیرم و فکر میکنم لرزم بیشتر میشه. کم بود آهن فکر میکنم باید داشته باشم، چون بد غذا هستم و خیلی چیزا رو نمیخورم. بعضی اوقات تک تپش قلب هم احساس می کنم که بنظرم اونم مثل تیک های عصبی که در اثر استرس ایجاد می شوند، بیشتر موقع استرس و گاهی اوقات در حالت عادی رخ می دهد. هیچ مشکل قلبی و.. ندارم.
با این حساب چه پیشنهادی برای رفع مشکل من دارید؟
متشکرم
سلامدوستان چند وقتی بود {حدود 3-4 هفته قبل} سرما خورده بودم
و فکر میکردم سرماخوردگی فصلی هست و خودش خوب میشه و خب الحمدا... خوب شدم آمیزش بینی بود که اونم رفع شد
اما همچنان این خلط پشت حلق همچنان باقیست
درد جدیدی هم بعضا در ناحیه بالای آبروی جلوی پیشونیم هست که بعضا وقتی سرمو پایین میارم یا روی مهر میزارم درد میکنه
این احتمالا سینوزیت یا میگرن باید باشه درسته؟
خلاصه الان بسته پیشنهادیتون چیه واسه این از اینا خلاص بشم؟
بلندی قد بیشتر به قد پدر و مادرتون بستگی دارهسلام من یه پسر 17 ساله ام و میخوام که قدم بلند بشه به نظر شما بهترین راه چیست ؟
چه ویتامینی عزیز?? اینو نشنیده بودم میشه بگید?هم ممکنه عصبی باشه هم ممکنه به خاطر فشار کره چشم باشه
باید دکتر معاینه کنه نظر بده
به خاطر کمبود ویتامینم ممکنه
اصلا هم سخت نیست عزیز سقف کیست رو بر میدارن کفشم کورت میکشن.عمل کنید بسیار بهتره تا تجویز های عجیب و غریب. درضمن روغن و این حرفا رو هم بذارید.سلام دوستان
من دچار کیست مویی شدم
پایین کمرم یه سوراخ دارم که درد نداره به وجود امده
دکتر رفتم گفت باید عمل شی ولی خوندم میگن احتمال عود هست
میگن روغن سیاه باعث سر باز سر زدن کیست میشه میخواستم ببینم صحت داره؟
من باید چیکار کنم عملش هم خیلی سخته به نظر
ولی من خیلی ها رو میشناسم که قدشون با پدر و مادرشون خیلی فرق میکنهبلندی قد بیشتر به قد پدر و مادرتون بستگی داره
مدیر وب سایت easytrading.ir